Bayburt
Mardin için anlaşılan açıklanmayacak nakliyede dahil kira da dahil sıkıntılar bizi bekler alty, 4 ay önce - Alıntıya git
yarın açıklanacak pol1974, 4 ay önce - Alıntıya git
Devrem var mı ığdır hakkında gelişme ABM013, 4 ay önce - Alıntıya git
Afyon?u soran arkadaşlar öğlen 1 2 gibi açıklandı.
özeline yazacağım şimdi sebebini devrem. Birde inanmayan arkadaşlar var özelden yazıyolar bana bundan sonra mardinle ilgili öğrendiğim hiçbirşeyi forumda yazmayacağım. ahmetfenci, 4 ay önce - Alıntıya git
özeline yazacağım şimdi sebebini devrem. Birde inanmayan arkadaşlar var özelden yazıyolar bana bundan sonra mardinle ilgili öğrendiğim hiçbirşeyi forumda yazmayacağım.
banada yazarmısın devrem özelden
Afyon?u soran arkadaşlar öğlen 1 2 gibi açıklandı. Olmazolsunnn, 4 ay önce - Alıntıya git
Başmüdür bugün izinden gelmiş bu akşam zor görünüyor haftasonu ya da engeç pazartesi olur pol1974, 4 ay önce - Alıntıya git
Izmır açıklandı mı
Afyon açıklanmış devrem birimlere gönderdik dediler. Şifahen sordum personele il merkezi dedi kapattı
İzmir acıklandı Emniyett, 4 ay önce - Alıntıya git
Izmır personel bu saatte açtı mi devrem bir de açtıysa ne zaman açıklanacağını sordun mu
Izmır personel bu saatte açtı mi devrem bir de açtıysa ne zaman açıklanacağını sordun mu Drnpolice1300, 4 ay önce - Alıntıya git
Izmır açıklandı mı Drnpolice1300, 4 ay önce - Alıntıya git
Bir kez bile çalmadan açtılar. Ben ne zaman arasam tek seferde ulaştım. Sizde arayın bana tarih vermedi size verirse burdan yazarsınız Sedat0941, 4 ay önce - Alıntıya git
Sistem basında olan var mi bi sorum olacak