Editörler : E.Kayı Han


Kapalı
18 Temmuz 2019 08:44

Gereksiz başlık açmak ve veresiye defterine çevrilen forum hakkında

Arkadaşlar genel anlamda açılan başlıkları gün aşırı takip ediyorum, gördüğüm kadarıyla herkes bir heyecan ve telaş içerisinde bir şey istiyor. Haklı olarak bir bilene danışıp, kendi hakkında en doğru kararı almaya gayret ediyor. Burada bir sıkıntı yok, forum zaten bunun için var ve elbette faydalanmak herkesin hakkı. Ancak forumda 2-3 sayfa gezmeden, konu değeri olmayan başlıklar açmak gerçekten buraları görüntü ve bilgi kirliliği ile bir çöplük haline getiriyor. Sizin içinde kötü bir durum çünkü herkesin sorunu bir başkasının sorununun önüne geçiyor. Sorusu olan arkadaşların sorularının cevabı var mı diye bir forumda bir kaç sayfa bakmalarını öneriyorum, çok donanımlı olup, bana soru sorun diyen arkadaşlarında sorulan soruların altına yorum yapmalarını ve konunun orada kapanmasını sağlaması forum için ve bilgiye ulaşmak isteyenler için daha iyi olacaktır.

Forum içerisinde Bitlis 70 puanla gelir mi?

Ankara adliyesine nasıl gidilir?

İnfaz Koruma Memuruyum tabanca almalı mıyım?

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru kaç para maaş alıyor?

Kadro gelir mi?

Üniforması olan var mı?

Yani buraya yazmama da gerek yok. Hepiniz görüyorsunuz, inanın bunun bu şekilde olması başka bilgilerin paylaşıldığı forumlarda mümkün değil. Öyle forumlar var ki her cümle sonu saygılarımla diye bitmek zorunda, öyle forumlar var ki 50 faydalı mesaj atmadan konu açamıyorsunuz.

Bilgi paylaştıkça güzeldir, fakat gürültü her konuşmayı anlamsız hale getirir. Bunlar benim şahsi görüşlerimdir, daha iyi olsun diye yazdım. Bilgi arayan arkadaşların daha kolay ve sağlıklı bilgiye ulaşmaları hakkı ve forum bunun için var olmalı. Saygılarımla.


HayatSuGibi
Daire Başkanı
18 Temmuz 2019 09:17

Ayrı bir forum sekmesi açılmasından yanayım. Bu bölümü sadece çalışanların kullanması gerekiyor. Adaylar için ayrı bir sekme açarak konularını paylaşmaları daha sağlıklı olacaktır. Adalet bakanlığı çalışanları bir konu açtığında diğer gereksiz konular yüzünden gözden kaçıp sağlıklı cevaplar alamamaktadır.Adalet bakanlığı personel teminiyle ilgili sayfa açılması gerektiğini düşünüyorum.


Tnzr
Kapalı
18 Temmuz 2019 09:24

Evet benim aklıma gelmemişti, fakat okuyunca çok işlevsel olacağını düşündüm. Umarım forumda yetki sahibi arkadaşlarda fark edip gerekli girişimlerde bulunurlar. Saygılar


Tnzr
Kapalı
18 Temmuz 2019 14:33

Aralıksız devam +


TheThug
Aday Memur
18 Temmuz 2019 15:12

Sanane kardeş moderatör birşey demiyor sana ne oluyor? Saygılarımla


Tnzr
Kapalı
18 Temmuz 2019 15:31

Ben bunun böyle olmasının bilgi kirliliğine sebep olduğunu düşünüyorum ve bu şekilde fikrimi yersiz olduğunu düşündüğüm başlıkların yanına başlık açarak ifade ediyorum. İddialarımı desteklemek adına da bir takım konu başlıklarını örnek olarak ekledim. Burada yüzlercesi de zaten mevcuttur. Editörlerin burada bu konularla bu derece ilgilendiğini düşünmüyorum. En son bir şikayet için başka bir konunun editörüne mail atmak zorunda kalmıştım, o sorunu çözmüştü. Saygılarımla diye bitirilen cümle kurduğunuz için teşekkür ederim. Değinmek istediğim konu; daha sade ve anlaşılır bir şekilde bilgiye ulaşabilir olmamız gerekiyor. Herkesin bu konuda görevi olmalı, bilgi talep eden yada bilgisi olan bu konuda aynı hassasiyeti göstermeli. Saygılar.

TheThug, 5 yıl önce

Sanane kardeş moderatör birşey demiyor sana ne oluyor? Saygılarımla


Tnzr
Kapalı
18 Temmuz 2019 15:37

https://forum.memurlar.net/konu/2384308/

Bir örnek vermek adına sabah; elazığ ikm kaçla kapatır bilgisi olan soruna; 75 ile kapatır diye bir tahmin cümlesiyle yanıt bıraktım.

Devamında gördüğünüz gibi açık arttırma usulüne dönüşmüş. Burada ki arkadaşlarımızın bu şekilde doğru yönlendirildiğini düşünmüyorum. Saygılar.


Tnzr
Kapalı
19 Temmuz 2019 08:12

+


Bugrahan Beyim
Yasaklı
19 Temmuz 2019 11:34

bide öyle ergen tipler var ki meslek hakkında soru soruyor cevap veriyorsun gerçekler neyse anlatıyorsun adamın hayaline ters düşünce başlıyor lakırtıya karşımda olsa böyle tipler valla dayanamam dalarım


Tnzr
Kapalı
19 Temmuz 2019 14:16

+

Bugrahan Beyim, 5 yıl önce

bide öyle ergen tipler var ki meslek hakkında soru soruyor cevap veriyorsun gerçekler neyse anlatıyorsun adamın hayaline ters düşünce başlıyor lakırtıya karşımda olsa böyle tipler valla dayanamam dalarım


Tnzr
Kapalı
26 Temmuz 2019 11:36

+


CBS
Kapalı
26 Temmuz 2019 11:54

Kesinlikle katılıyor ve destekliyorum.
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi