Editörler : swat3410E.Kayı Han
19 Temmuz 2019 14:01

Eğitim Sonu Sınavı

Bu mülakat belası gençlerimizi isyankar yaptı 2015 yılında Polis Okulunu bitirip diplomalarını alan gençlerede yapıldı aynı haksızlık öyle kolay değil Polis Okulunu kazanmak üniversite sınavına gireceksiniz istenen puanı alacaksınız mülakata gireceksiniz kazanırsanız yazılı sınava tabi tutulacaksınız onuda kazanırsanız zorlu intibak eğitimi var onuda geçerseniz zorlu iki yıllık bir eğitim var onuda bitiriceksiniz son anda diyecekler tekrar bir mülakat var o kadar emek çaba tek bir soru elendiniz diyecekler elinizde Polis Okulunu başarıyla bitirdiğinize dair bir diplomayla evinize işsiz bir şekilde döneceksiniz bu nasıl izah edilir bu nasıl bir haksızlık ama herşeyi gören bilen var onu unutmayın tam 1803 genç böyle mağdur edildi kimsede bir daha yüzlerine bakmadı..


Amon.Ra
Şef
19 Ağustos 2019 03:39

Evet ben de mesela o 1803 kişiden biriyim. Sayı 1803 bazı arkadaşlarımız intihar, kaza vb gibi sebeplerden vefat etti gerçi.

İlk zamanlar her şey kötüydü, doğru. Şimdi aşağı yukarı herkes biliyor, özellikle bizim dönemde FETÖ, darbeye kadarki süreçte Polis Okulları üzerinde son kozunu oynadı. Kurtarabildiği kadar kendinden olanı kurtardı. Yerlerine bizi yem etti.

15 Temmuz başarılı olsaydı, verilecek bir emirle sivillerin kafasına sıkabilecek kadar robotlaşmışöğrenciler tanıyorum. 10 da 8 i KHK lar ile ihraç olmadı. Hepsi de ne hikmetse en iyi birimlerde, en iyi şarklarda.

17-25 Aralıktan önce ömrüm hepsine akıl vermekle geçti, bu tarihten sonra da ?siz salaksınız? demekle.

En son sağolsun kendi hükümetimiz salak etti bizi.

Ha şunu öğrendim en son. Küçüklükten beri Özel Harekat, askerlik, dağ hayallerim vardı.

Gerek yokmuş...


etem lal
Aday Memur
05 Ekim 2019 16:56

Aslanım benim herkesin unuttuğu bir şey var Allah herşeyi görüyor biliyor.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi