Editörler : crops35

ahmetdemir155945
Aday Memur
06 Eylül 2019 22:59

Zamanni kardeşim burdan yazalım birbirimize ozelden de yolladim orayada bak arada ben bayadır bekliyorum neden bu kadar uzun sürdü anlamadim acikcasi bikac defa gittim emniyete bize gelen bisey yok bekle gelir dediler bende artik gitmedim bekliyorum ama bu kadar uzun surmesi normalmi anlamadim bakalim.

memur.aday.adayı
Aday Memur
01 Nisan 2021 13:18

Merhaba bu yıl ki 90 hizmetli alımı için bende başvurdum ama yardımcı olabilir misiniz bir kaç ssorum olacak

unsal1420
Aday Memur
06 Nisan 2021 10:43

Emniyette çalışıyorum Allah yardımcın olsun rahatlık bekleme heleki hizmetli senin için daha zor olacak çay temizlik getir götür amire memura hizmet bunları yapacaksın soylenmeden yaparsan el üstünde tutarlar ama bu şekilde devam ettikce daha vok ezileceksin söylenip inatlasirsan ezmeye basliyacaklar hayattan soğuma ihtimalin yüksek

v4lent1n
Aday Memur
24 Ocak 2022 20:55

Hocam alışabildiniz mi hizmetliye nasıl gidiyor çalışmalarınız bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum

unsal1420, 4 yıl önce

Emniyette çalışıyorum Allah yardımcın olsun rahatlık bekleme heleki hizmetli senin için daha zor olacak çay temizlik getir götür amire memura hizmet bunları yapacaksın soylenmeden yaparsan el üstünde tutarlar ama bu şekilde devam ettikce daha vok ezileceksin söylenip inatlasirsan ezmeye basliyacaklar hayattan soğuma ihtimalin yüksek

Jdndjdj
Aday Memur
25 Nisan 2025 19:25

arkadaşlar 2024 42 hizmetli alımında çağrılan var mı
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi