Editörler : E.Kayı Han

oxytoxin-maniac
Aday Memur
19 Ağustos 2019 16:04

Sizden özür dilemem gereken bir ithamda bulunmadığımı karşı cavabınızla daha iyi anlamış bulundum. Size naçizane tavsiyem sınırda kişiliğiniz var mı yok mu diye kontrol ettirmenizdir. Daha iyi yapacağınız şey bu başlığı kapatmak olurdu aslında. Esenlik dilerim.

Madsizzle, 5 yıl önce
3 gun sonra gercekten bu mu oldu verebilecegin cevap.3 gun once konuya ilk defa yaptigin yorumda kara cahilliginin verdigi cesaretle kendi capinda beni tiye alarak, suan da bunu yardimlasma amacina kivirmaya calistigni zannettiren sivri zekanla bu mu gercekten cevabin.ozur dilemektense kompleks yapmak daha mi kolay yani.kisisel gelisime bu kadar mi kapalisiniz.hala mi eglence arasiyindasin.sorunun cevabi evet sen ve senin gibi sosyal sorunlular icin hata bana soru sormak.

Madsizzle
Genel Müdür
19 Ağustos 2019 16:13

madem bu kadar seviyelisin dostum bu mesajini aciklar misin bana.cunku burdan bariz bi seklde su cikiyor. bzm ciddiye alarak konustugumuz bir konuda benm savundugum kismi utopiklestirip kendinizce eglenip sonra bilge kisiliginizle dogru cevaplamaniz (tabii size gore).acik goruslu olmadiginiz burdan bariz.
oxytoxin-maniac, 5 yıl önce

Merhaba hocam, bahsettiğiniz durum benim iki hafta önce 4Bli başlığında açtığım konuydu sanırım. Bu yüzden durumu çok iyi anladım, ancak tam olarak 1 yıl dolmadan istifa edemediğimi söylememişlerdi. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Gerek oldukça size bu durumla ilgili soru sormaya devam edebilir miyiz? :)

Bu durumda hocam, adalette atandım mesela, baktım iş yürümüyor, bir yılın sonunda ancak istifa edebildiğime göre 1 yıl bekleme cezası benim için istifa ettiğim an mı başlamış olur peki? Ve bunun sonucunda tekrar çift yılda sınava girip yeniden puan alıp sıfırdan atanıyor gibi Sağlık Bak. atamasını beklemem gerekiyor değil mi?

Şaka bir yana...açıklamak gerekirse arkadaşlar, bahsettiğimiz durum benim titlem zaten psikolog olduğu için başka sözleşmeli pozisyona haliyle psikolog olarak geçmekti. Yani yanlış anlaşılmalar olduysa düzeltmek isterim, tartışmaya sebebiyet vermemek için. Çünkü bazılarınız lisans derecesiyle kazanılmış olan unvanıyla tekrar tercih yapmak istiyor doğal olarak, bu da durumun tek istisnai hali zaten bildiğiniz üzere. Umarım yeni unvanınız ve işinize de kavuşursunuz. İyi günler dilerim.


Madsizzle
Genel Müdür
19 Ağustos 2019 16:51

itham diyerek neyi kastettigini de aciklar misin ben pek anlayamiyorum herhalde algi sorunum var.bi de bu fen edebiyat psikoloji bitirenler freud a baya yaklasiyor ayrica cok seviyor takdir ediyoruz.simdi soyle aciklayim bnm nisanlim psikiyatri.yani 6 sene tip fakultesi okumus pratisyenligini yapmis tus kazanip uzman olmus bir psikiyatri.yani tabii ki sizler onun yaninda "semiallahulimenhamide" siniz cem yilmaz tabiriyle.o da affiniza ve enginligine siginarak sizin ozguven sorununuzun oldugunu dusundugunu dile getiriyor.bnm gbi sorunlu bir kisiligin tavrlarni da seviyesizlere karsi tahammulsuzluk olarak yorumluyor.siz de lutfen onun kusuruna bakmayin cehalet iste.umarim insanliga sizin kadar faydali oluruz.basimizdan hic eksik olmayin.ben de artik bir daha rahatsiz etmemek uzere ozur dileyerek ayriliyorum.tesekkurler
oxytoxin-maniac, 5 yıl önce

Sizden özür dilemem gereken bir ithamda bulunmadığımı karşı cavabınızla daha iyi anlamış bulundum. Size naçizane tavsiyem sınırda kişiliğiniz var mı yok mu diye kontrol ettirmenizdir. Daha iyi yapacağınız şey bu başlığı kapatmak olurdu aslında. Esenlik dilerim.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi