Editörler : StMngr
«236237238239240241242243244245246247248

skywalk11
Daire Başkanı
24 Kasım 2020 17:30

Tebrik ederim hocam. Umarım kalan yoktur sonucu açıklanmayan. Herkese başarılar.

müjde2020
Aday Memur
25 Kasım 2020 23:36

Sayın hocam, daha önceki sayfalarda evet asgari koşul veren bir hocamın raporunun olduğunu ilgili memure hanımdan öğrenmiştim. Ancak jüri sürecim devam etti. Hatta Ekim'e başvuru yapmaya hazırlanıyordum. Ekim ayının sonuna kadar süreç devam ettiği için, Ekim ayını kaçırdım. Çünkü hala jüri süreci devam ediyor yazıyordu sistemde. Ancak asgari koşulu komisyon kabul etmeyip, jürideki hocamıza tekrar sormuş, olumlu mu olumsuz mu diye, ilgili hoca asgari de ısrar edince yedekten bir hocamızı alarak süreç devam etti. Sonucun olumlu olması harika bir haberdi benim için..Umudunuzu yitirmeyin sevgili hocalarım..Gün doğmadan neler doğuyor..Zaten asgari koşulluk bir durumun da yoktu..İyi geceler

Docmat, 5 yıl önce

Hayırlı olsun hocam. Bundan önceki sayfalarda asgariden kaldığınızı yazmıştınız. İtiraz mı ettiniz hocam?

ANAGGFF
Aday Memur
17 Aralık 2020 12:20

Değerli hocalarım 2019 Ekim döneminden kalan ender kişilerden bir tanesi olarak Temmuz ayında başlayan etik sürecimin bilirkişi dönüşlerinin hakkımda olumlu olması sonucunda hakkımda olumlu bir karar verdiğini bugün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım. Ayrıca sistemde asıl jüri düşerek yedek jüri asıl olmuş ve sistemde jüri sürecinde olarak yazmaktadır. Bu noktada bir kaç sorum olacaktır.

1- Acaba sistemden düşen jüriye süreç ile ilgili herhangi bir bilgi bu aşamadan sonra gidiyor mu? Kendisi ile iletişime geçip aklandığımı suratına söylemek istiyorum bu kadar saçmalığa ne gerek vardı diyesim var?

2- EN yakın komisyon toplantısı hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim..

skywalk11
Daire Başkanı
17 Aralık 2020 15:55

Hocam hayirli olsun.

2- toplanti dun yapildi digeri de kanimca ocak 16 gibi bir tarihtir.

1- malum juriye yanlis bilmiyorsam 5 yil juri olamama cezasi veriliyor ayrica siz o kisinin sisteminden siliniyorsunuz, sizi goremiyor. Bu saatten sonra kahvenizi yudumlayip sistemi kontrol edin. Hakeden belki zaman kaybeder ancak sonucta kazanir. Guzel haberler dilegiyle. En son ben kaldim sanmistim 2019'dan benim de gecen ay sonuclandi=)

ANAGGFF, 5 yıl önce

Değerli hocalarım 2019 Ekim döneminden kalan ender kişilerden bir tanesi olarak Temmuz ayında başlayan etik sürecimin bilirkişi dönüşlerinin hakkımda olumlu olması sonucunda hakkımda olumlu bir karar verdiğini bugün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayım. Ayrıca sistemde asıl jüri düşerek yedek jüri asıl olmuş ve sistemde jüri sürecinde olarak yazmaktadır. Bu noktada bir kaç sorum olacaktır.

1- Acaba sistemden düşen jüriye süreç ile ilgili herhangi bir bilgi bu aşamadan sonra gidiyor mu? Kendisi ile iletişime geçip aklandığımı suratına söylemek istiyorum bu kadar saçmalığa ne gerek vardı diyesim var?

2- EN yakın komisyon toplantısı hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim..

ANAGGFF
Aday Memur
17 Aralık 2020 16:37

Sağ olun hocam cevabınız için, haklısınız galiba şimdi akademik eserlerimizle ve karakterimizle cevap verme zamanı. İnşallah başkalarının canını yakamaz ve dediğiniz gibi cezasını da alır umarım. Bu süreçte bu gruptan birçok şey takip ettim çok yararlandım Doğru bilgiyi samimiye ile paylaşan herkese Sizin özelinizde teşekkür ediyorum. Son muyum bilmiyorum ama saçma sebeplerle etiğe sevk edilen son kişiyimdir.

skywalk11, 5 yıl önce

Hocam hayirli olsun.

2- toplanti dun yapildi digeri de kanimca ocak 16 gibi bir tarihtir.

1- malum juriye yanlis bilmiyorsam 5 yil juri olamama cezasi veriliyor ayrica siz o kisinin sisteminden siliniyorsunuz, sizi goremiyor. Bu saatten sonra kahvenizi yudumlayip sistemi kontrol edin. Hakeden belki zaman kaybeder ancak sonucta kazanir. Guzel haberler dilegiyle. En son ben kaldim sanmistim 2019'dan benim de gecen ay sonuclandi=)

ANAGGFF
Aday Memur
21 Aralık 2020 18:21

Değerli meslektaşlarım bu gruptan çok şey öğrenen bir kişi olarak kendi sürecimle ilgili ayrıntılı bir bilgilendirme yaparsam gelecekte gruptan faydalanacaklar da bir faydam olur belki diye düşüyorum.

26.10.2019--- Doçentlik bavurusu yapıldı

29.01.2020--- Doçentlik jürileri belirlendi (UAK Mail ve SMS ile bilgilendirdi)

08.02.2020---- Tüm jürilere dosyalar kargolandı

11.02.2020--- Tüm jürilere kargoların ulaştığı bilgisi kargo tarafından verildi

01.05.2020--- UAK'tan son jüri giriş tarihinin 18 Ağustos olduğunu öğrendim (Bireysel girişim ile)

03.07.2020---Sistemde etik sürecinde ibaresi düştü

19.07.2020-----13.07.2020 tarihli etik kurul toplantısında etik iddiasına ilişkin savunmamın istendiği yazı tarafıma ulaştı

27.07.2020---- Savunmamı yapıp UAK'a gönderdim.

28.09.2020--- Etik kurul maili ile bu tarihte yapılan komisyon toplantısında dosyamın bilirkişiye gittiğini öğrendim

17.12.2020---- Mesaj ve mail ile sistemde güncelleme olduğu bilgisini alıp sisteme girdiğimde jüri sürecinde ibaresini gördüm ve beni etiğe veren jüri sistemden kayboldu,

17.12.2020-- Etik birimine mail gönderdiğimde hakkımda olumlu bir karar verildiği ve doçentlik sürecimin devam ettiğini söylediler. 16.12.2020 itibariyle kararın tarafıma gönderildiği belirttiler.

21.12.2020---- Bilgilendirme raporu geldi Bilirkişiler açıklanmamış fakat metinde 3 uzmanın da ortak kararı ile yazıyor. Demek ki 3-0 bilirkişi sonucu Bunu belirtme nedenim bir arkadaş daha önce 2-1 bilirkişi kararı olumlu olmasına rağmen hakkımda etik ihlal verildi demişti. Bu durum UAK'ın bilirkişi de oy çokluğu değil oy birliği aradığını gösteriyor gibi. İnşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır. Çok yorucu ve üzücü bir süreç, bekleyenlere sabır diliyorum.

Bu arada bir de sorum olacaktı bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. 3 Temmuzda etik süreçte yazdığında raporunu yazmayan jüri üyeleri bu arada girmiş olabilir mi? Ya da şimdi rapor mu girecekler hala. Ne çetrefilli bir süreç oldu hala Sorular bitmiyor???

skywalk11
Daire Başkanı
21 Aralık 2020 18:42

Hocam tekrar gecmis olsun.

1- bilirkiside 3ude sizi hakli bulmali. Aksi takdirde olumsuz sonuclaniyor.

2- etik surec devam ederken dosyalar girilmeye devam ediyor.

Basarilar hocam.

ANAGGFF, 5 yıl önce

Değerli meslektaşlarım bu gruptan çok şey öğrenen bir kişi olarak kendi sürecimle ilgili ayrıntılı bir bilgilendirme yaparsam gelecekte gruptan faydalanacaklar da bir faydam olur belki diye düşüyorum.

26.10.2019--- Doçentlik bavurusu yapıldı

29.01.2020--- Doçentlik jürileri belirlendi (UAK Mail ve SMS ile bilgilendirdi)

08.02.2020---- Tüm jürilere dosyalar kargolandı

11.02.2020--- Tüm jürilere kargoların ulaştığı bilgisi kargo tarafından verildi

01.05.2020--- UAK'tan son jüri giriş tarihinin 18 Ağustos olduğunu öğrendim (Bireysel girişim ile)

03.07.2020---Sistemde etik sürecinde ibaresi düştü

19.07.2020-----13.07.2020 tarihli etik kurul toplantısında etik iddiasına ilişkin savunmamın istendiği yazı tarafıma ulaştı

27.07.2020---- Savunmamı yapıp UAK'a gönderdim.

28.09.2020--- Etik kurul maili ile bu tarihte yapılan komisyon toplantısında dosyamın bilirkişiye gittiğini öğrendim

17.12.2020---- Mesaj ve mail ile sistemde güncelleme olduğu bilgisini alıp sisteme girdiğimde jüri sürecinde ibaresini gördüm ve beni etiğe veren jüri sistemden kayboldu,

17.12.2020-- Etik birimine mail gönderdiğimde hakkımda olumlu bir karar verildiği ve doçentlik sürecimin devam ettiğini söylediler. 16.12.2020 itibariyle kararın tarafıma gönderildiği belirttiler.

21.12.2020---- Bilgilendirme raporu geldi Bilirkişiler açıklanmamış fakat metinde 3 uzmanın da ortak kararı ile yazıyor. Demek ki 3-0 bilirkişi sonucu Bunu belirtme nedenim bir arkadaş daha önce 2-1 bilirkişi kararı olumlu olmasına rağmen hakkımda etik ihlal verildi demişti. Bu durum UAK'ın bilirkişi de oy çokluğu değil oy birliği aradığını gösteriyor gibi. İnşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır. Çok yorucu ve üzücü bir süreç, bekleyenlere sabır diliyorum.

Bu arada bir de sorum olacaktı bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. 3 Temmuzda etik süreçte yazdığında raporunu yazmayan jüri üyeleri bu arada girmiş olabilir mi? Ya da şimdi rapor mu girecekler hala. Ne çetrefilli bir süreç oldu hala Sorular bitmiyor???

ANAGGFF
Aday Memur
22 Aralık 2020 11:36

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler değerli arkadaşlar. Sosyal bilimler 2 alanım memur mail ile dönüş yapmış Aralık sonunu bekleyiniz diye. ne demek anlamdım :))) Toplantı 16 Aralıkta yapıldı deniliyor ben başka bir tarih ile ilgili bilgi de aldım mailde de Aralık sonu deniliyor be tuhaf bir sürecim oldu gerçekten

skywalk11, 5 yıl önce

Hocam tekrar gecmis olsun.

1- bilirkiside 3ude sizi hakli bulmali. Aksi takdirde olumsuz sonuclaniyor.

2- etik surec devam ederken dosyalar girilmeye devam ediyor.

Basarilar hocam.

ANAGGFF
Aday Memur
26 Aralık 2020 15:19

16 Aralıkta etikten aklanıp bu ayki yönetim kurulunda sonucu açıklanan oldu mu acaba?

fatican
Aday Memur
26 Aralık 2020 19:02

Hocam, ben Kasım ayındaki etikten aklandım ama maalesef son bir jürim ek süre istediği için raporunu 17 Aralık'ta gireceği için Aralık kuruluna girip sonuç alamadım, kaldık 2021 Ocak'a. İnşallah iyi bir netice alırız. 2019 Ekim'den kalan kaç kişiyiz bilmiyorum.

ANAGGFF, 5 yıl önce

16 Aralıkta etikten aklanıp bu ayki yönetim kurulunda sonucu açıklanan oldu mu acaba?

ANAGGFF
Aday Memur
27 Aralık 2020 16:57

Hocam öğrenmişsiniz en azından jürilerden bir tanesinin dönüş yapmadığını, ben henüz onu da öğrenemedim. Bu bilgiyi memurlardan resmi bir yolla ı aldınız yoksa g.resmi bilgi mi hocam. Memurlara mail atmaktan bir şey sormaktan ben utanır oldum onlar cins cins ifade kullanarak terslemeye kalkmaktan bıkmadı :) Eğer jüriniz ek süre istemiş ise sizin etik süreç devam ederken sonucu giremedi mi acaba? Forumda giriş yapabildikleri söylenmişti. İnşallah güzel haberler alırız hocam.

fatican, 5 yıl önce

Hocam, ben Kasım ayındaki etikten aklandım ama maalesef son bir jürim ek süre istediği için raporunu 17 Aralık'ta gireceği için Aralık kuruluna girip sonuç alamadım, kaldık 2021 Ocak'a. İnşallah iyi bir netice alırız. 2019 Ekim'den kalan kaç kişiyiz bilmiyorum.

byon
Aday Memur
27 Aralık 2020 17:09

Bende sizinle aynı durumdayım hocam, Ekim 2019 Başvurusu, Bu ay yetişmedi sonucum, Ocağa kaldık

fatican, 5 yıl önce

fatican
Aday Memur
27 Aralık 2020 23:53

İnşallah bunca beklememize değer de iyi bir netice alırız.

byon, 5 yıl önce

Bende sizinle aynı durumdayım hocam, Ekim 2019 Başvurusu, Bu ay yetişmedi sonucum, Ocağa kaldık

fatican
Aday Memur
27 Aralık 2020 23:55

Maalesef memurlar biraz aksi... Ama birkaç e-postadan sonra böyle bir bilgiyi edindim. Artık önümüzdeki aya bakalım. İnşallah hepimiz bu süreci başarıyla atlatırız.

ANAGGFF, 5 yıl önce

Hocam öğrenmişsiniz en azından jürilerden bir tanesinin dönüş yapmadığını, ben henüz onu da öğrenemedim. Bu bilgiyi memurlardan resmi bir yolla ı aldınız yoksa g.resmi bilgi mi hocam. Memurlara mail atmaktan bir şey sormaktan ben utanır oldum onlar cins cins ifade kullanarak terslemeye kalkmaktan bıkmadı :) Eğer jüriniz ek süre istemiş ise sizin etik süreç devam ederken sonucu giremedi mi acaba? Forumda giriş yapabildikleri söylenmişti. İnşallah güzel haberler alırız hocam.

ANAGGFF
Aday Memur
30 Aralık 2020 14:13

Mart 2020 forumunda toplantının Pazartesi yapıldığı yazılmış acaba bekleyen arkadaşlardan bilgisi olan var mı? Ben geçen hafta bu duyumu almıştım fakat netleştirememiştim. Mümkün müdür Aralık ayında 2. toplantı.

Uzun1970
Aday Memur
27 Şubat 2021 15:48

Hey gidi günler hey.

skywalk11
Daire Başkanı
27 Şubat 2021 20:18

İki yıl olmuş dile kolay:) daha dün buradan sonuç bekliyorduk.

Uzun1970
Aday Memur
09 Nisan 2026 12:29

2019 ekim döneminden profesör olan hocalarımız var m ı?

Toplam 4958 mesaj
«236237238239240241242243244245246247248

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi