Editörler : E.Kayı Han
«9596979899100101102103104105106107

patrimonyal
Memur
11 Ağustos 2022 08:37

Temel mühendislik bölümlerini (Makine, Elektrik, İnşaat vs...) uzaktan okuman çok zor. yurtdışındaki üniversitelere bakman lazım. Bir zamanlar açıköğretimde endüstri mühendisliği açıldı fakat sonra kapatıldı. Uzaktan eğitim veren üniversitelerin (İstanbul, Atatürk, Anadolu..) sayfalarını inceleyebilirsin. Ayrıca https://mmf.beykent.edu.tr/anasayfa/bolumler/endustri-muhendisligi-uzaktan-ogretim/bolum-mesaji buraya da göz atabilirsin.

kaplumbaga155
Yasaklı
25 Haziran 2023 12:07

Çalışmak için hangi kaynakları önerirsiniz. Data konu ve soru yeterli midir

Tacettin Kurt
Aday Memur
31 Ocak 2024 16:39

Personel genel müdürlüğünde yeni GM güzel bir temizlik yapmış. İnşallah görevde yükselme sınavında milletin hakkını yiyen yediren kim varsa hepsinin sonu hüsran olur.

Kurmay yarbay
Aday Memur
31 Ocak 2024 18:01

Eeee bu işler böyledir işte. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sözü tamda bu günler için söylenmiş. Önce GM gitti peşine ekibi.
Tacettin Kurt, 1 yıl önce
Personel genel müdürlüğünde yeni GM güzel bir temizlik yapmış. İnşallah görevde yükselme sınavında milletin hakkını yiyen yediren kim varsa hepsinin sonu hüsran olur.

murat3021
Aday Memur
16 Mayıs 2024 10:37

gelen gideni arattı

Kurmay yarbay, 1 yıl önce
Eeee bu işler böyledir işte. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sözü tamda bu günler için söylenmiş. Önce GM gitti peşine ekibi.

elcinist
Aday Memur
09 Ağustos 2024 10:09

çevre şehircilikte sosyolog ne iş yapıyor bilgisi olan yazabilir mi

murat.ates.csb
Aday Memur
09 Ağustos 2024 14:13

Yapı işleri genel müdürlüğünde iskan kanunu kapsamında köylerin nakli vb işlemler yapılıyor bu işlerde çalışabildiği gitmiş olduğum eğitimlerde söylenmişti, bir çok kişi bu bölümü bitirip ünvan değişikliği sınavıyla bu ünvanları aldılar ancak bir çoğu farklı birimlerde görev yapıyorlar..

elcinist, 10 ay önce

Kurmay yarbay
Aday Memur
17 Ağustos 2024 12:07

çevre sehircilikte kimin ne yaptığı belli değil kardeş. Makine mühendisinin personel müdürü olduğunda görürsün, teknikeri il müdürü olduğunuda görebilirsin, görevde yükselme sınavında 60 puan alıp barajı geçemeyen birinin daire başkanı yapıldığınıda görebilirsin. Anlayacağın bu bakanlıkta orman kanunları geçerli
elcinist, 10 ay önce

murat3021
Aday Memur
21 Ağustos 2024 14:16

ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi ...

Kurmay yarbay, 10 ay önce
çevre sehircilikte kimin ne yaptığı belli değil kardeş. Makine mühendisinin personel müdürü olduğunda görürsün, teknikeri il müdürü olduğunuda görebilirsin, görevde yükselme sınavında 60 puan alıp barajı geçemeyen birinin daire başkanı yapıldığınıda görebilirsin. Anlayacağın bu bakanlıkta orman kanunları geçerli

elcinist
Aday Memur
22 Ağustos 2024 14:13

sahada mı çalışıyor sosyolog, il müdürlüklerinde kadroları var mı ben başka bir kurumda çalışıyorum naklen atama (kurumlararası geçiş) yapılıyor mu

murat.ates.csb, 10 ay önce

Yapı işleri genel müdürlüğünde iskan kanunu kapsamında köylerin nakli vb işlemler yapılıyor bu işlerde çalışabildiği gitmiş olduğum eğitimlerde söylenmişti, bir çok kişi bu bölümü bitirip ünvan değişikliği sınavıyla bu ünvanları aldılar ancak bir çoğu farklı birimlerde görev yapıyorlar..

elcinist
Aday Memur
22 Ağustos 2024 14:14

hocam ben başka kurumda sosyologum ve bulunduğum kurumda iş yükü çok fazla kurumlar arası geçişi araştırıyorum

murat3021, 10 ay önce

ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi ...

işsizzz5555
Aday Memur
23 Eylül 2024 11:49

Merhaba arkadaşlar ben başka bir kurumda adaylığını tamamlamış bir memurum bu bakanlığa ünvan değişikliği yapabilmek için geçmek istiyorum.Bakanlıkta ünvan değişikliği kaç yılda bir oluyor ve sınav süreci sayfadan incelediğim kadariyla önce yazili sinav sonra sözlu sinav oluyor.Sözlu sinav da hakkini almak mümkün olabiliyor mu acaba

murat3021
Aday Memur
30 Eylül 2024 10:16

ünvan

türk_er
Aday Memur
04 Haziran 2025 16:18

doğru söz ne denir

Kurmay yarbay, 10 ay önce
Toplam 2134 mesaj
«9596979899100101102103104105106107

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi