Editörler : ayşegül bgm
31 Ağustos 2019 13:06

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine Atananlar
Arkadaşlar Sakarya Eğitim Arştırmaya atana var mı ? Sakaryanın şartlarını bilen var mı ?
09 Eylül 2019 02:31

Bende atandım ama hiç bilgim yok
09 Eylül 2019 03:08

Merhabalar
09 Eylül 2019 11:10

İlk olarak yerli halk Sakarya demez Adapazari der :D hatta otobüs muavinleri : Adabazar Adabazar diye bağırır :D Sakarya şirin bir şehir . yeşil bir şehir . Öyle büyük bir yer değil ama İstanbul'a yakın olması güzel bir avantaj .Ankara'ya da hızlı tren varmış sanırım . En işlek yeri çark caddesi . Sakarya eğitim araştırma şehir merkezine yakın . Tam önüne kadın doğum hastanesi yapılıyordu bitti mi bilmiyorum . Bizim zamanımızda yoğundu ancak döneri vardı . Stajyer de gelir baya .biraz ilerisinde kent park var . Biz orada bisiklet surerdik piknik yapardık . Kafa dinlemelik bir yer . İklimi Karadeniz iklimine uyumlu yani kış boyu her an yağmur yağabilir . Zamanında deprem olduğu için yeni evler öyle çok yüksek katlı değil . Serdivan ilçesinde sapanca manzaralı çok güzel bir üniversitesi var . Gezilecek yerler sapanca , Poyrazlar gölü , Karasu tarafında şelaleler falan var sanırım ,hastaneye yakın donatım var arabalar oradan kalkıyor. kayak için Kartepe ye gidiyorlar . Cafe tarzı yerler de serdivanda üniversitenin orada . Geyve ilçesinin ayvası meşur . Hakikaten çok lezzetli . Kocaeli havuz başına da gezmeye gidebilirsin ya da Bolu abanta da gezmeye gidebilirsin . Ben sakaryayı çok seviyordum yine olsa yine yaşardım . Hayırlı olsun . Merkezde kiralar pahalı . Ancak üniversite şehri olduğundan ; eşyalı eşyasız apart daireler dolu . Yeni oluyor genelde onlar ... Hayat pahalılığı orta seviyede .

Çiğ köfteyi Sait usta dan .döneri maşa dan . ızgarayı biber den . Köfteyi Serdivan Belediyesi'nin oradaki köfteci dayıdan .market alışverişlerini de uygun diye essenden yaparlardı :D

Merkezde Agora AVM var . Serdivanda da Serdivan avm var alışveriş için büyük olarak .

Eğer uyguna , temiz ve bol çeşit sıcak sulu yemek istiyorsanız bahadır da yiyebilirsiniz .


Altısigma
Memur
09 Eylül 2019 12:15

Ben Sakaryalıyım hemşireliği de Sakarya da okudum

Çok yoğun bi hastane döneri var. Ama yeni kadın Doğum açılınca döner oranın ihtiyacını anca görür daha açılmadı. Halka gelince insanımız yobazers. Kavganın şiddetin bol olduğu mekana adım atmış bulunuyorsun. Kimsenin kimseye tahammülünün kalmadığını şehirde dolaşırken göreceksin.

Özellikle trafiğe çıktığında kimsenin ne yayaya saygısı var nede araçlara var muhafazakar bi kesim bilgi almak isteyen olursa buralardayım


Altısigma
Memur
09 Eylül 2019 12:24

Gezmek istiyorsan da her yer gezilecek yer dolu

Sapanca Arapların istilasında

Kentpark ve çark caddesi de Suri suri

İlçeleri yerli halk

Karasu tarafı kanlı bıçaklı

Serdivan tarafı öğrenci yeri ama Sakarya?nın kertenkeleri rahat vermiyor araçları ile mavi durağı dolduruyor.

En iyi tarafı çevre iller gezilecek yer olması

şimdiden hayırlı olsun


pipa143
Memur
09 Eylül 2019 13:03

Yıllardır kocaelide yaşıyorum daha beteri olamaz derken adapaZarı insanlanlarının da olduğunu gördm malesef:D kocaelide bile 54 plaka araba gördüklerinde delidir ne yapsa yeridir diye yaklaşmazlar, her an babasının yolu gibi kullanırlar yolu, yani tabi trafiğe çıkacaklar için bi örnekti bu:)) fakat yemyeşil şahane bi ildir, o konuda kocaeliden kat be kat daha çok beğenirim adapazarını. Gezecek dolaşacak çok yer var hele araba filan alır arkadaş ortamı yapar çevreyi gezmeye başlarsanız hiç sıkışmazsınız. Biz kamp işine sardık bir kaç yıldır, sakaryadan boluya kadar bir çok yeri gezdik. Zaten karadeniz havasını almaya başlıyordunuz oralardan itibaren.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi