Editörler : "eskiyara"Pangaea
01 Eylül 2019 21:23

Öğretmen tercihi

Merhaba ilkokulda veliler branş öğretmeni için değişim talebinde bulunabilirler mi idareye?


bulaşıkkk
Yasaklı
01 Eylül 2019 21:25

Tabiki bulanabilir. Hatta öğretmenler ilk gün sıraya dizilirler. Siz kimi istiyorsanuz parmakla gösterip aha bu olsun diye istediğiniz öğretmeni seçersiniz.


syd170
Aday Memur
01 Eylül 2019 21:35

Yalnız ben öğretmenim ve ciddi sordum. Memnun olmayan birkaç veli vardı da


silivripdr
Daire Başkanı
01 Eylül 2019 22:14

kanunen yok. ensesi kalın veliniz varsa var.


ahmet.ers
Aday Memur
02 Eylül 2019 16:19

Kanunen böyle bir seçenek hiçbir veliye sunulmaz ancak velinin müdür ile olan bağlantısı ya da burası Türkiye istemesek de siyasetten birileri araya girer her an her şey olabilir


SorunCevaplayıN
Genel Müdür
04 Eylül 2019 17:06

sende ogretmensen diyecek birşey yok
syd170, 5 yıl önce

Yalnız ben öğretmenim ve ciddi sordum. Memnun olmayan birkaç veli vardı da


egitim44
Aday Memur
04 Eylül 2019 21:31

yok artık daha neler.karpuz seçer gibi gelsin secsinler, kavun gibi dinimizi koklasinlar...

M Y T H
Daire Başkanı
18 Eylül 2019 17:30

Bak bu güzeldi;)

bulaşıkkk, 5 yıl önce

Tabiki bulanabilir. Hatta öğretmenler ilk gün sıraya dizilirler. Siz kimi istiyorsanuz parmakla gösterip aha bu olsun diye istediğiniz öğretmeni seçersiniz.


syd170
Aday Memur
17 Ekim 2019 22:06

Saçma sapan cevap verenlere ağır yorum yapılır da kendime yakıştıramam. Nitekim bir ücretli arkadaşımızı gönderdiler veliler memnun değilmiş diye. Sorumun cevabını da öğrenmiş oldum.


skramz
Daire Başkanı
20 Ekim 2019 20:34

öyle bi şeye hakları yok benim bildiğim ama bizim okula da geliyolar veliler şikayet için mesela bi arkadaşımıza ve bana gelmiş şikayet ama hocalarımız ağızlarının payını vermiş diyeyim çocukların öğretmenleri değerlendirecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum hepimiz üniveriste bitirdik hatalarımız olabilir tabii ki ama müdür bu tavizi verirse veliler de yapar yani gönderirler öğretmeni zafer kazandım zannederler herkesi gönderebileceklerini düşünürler aman dikkat


Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
03 Kasım 2019 18:39

arkadaşınıza geçmiş olsun hocam, veliler böyle bir şey yaptıramaz tabi ki, burada idare göndermiş gibi duruyor, idare istemese o öğretmene kimse dokunamazdı.


dundarbeyguneribey
Daire Başkanı
19 Kasım 2019 17:32

Hastanin doktor secme hakki oldugu gibi velide ogretmen secer yok olmaz bilmemne diyene kadar secilen ogretmen olmak icin caba gosterin.


insanadayadayi
Kapalı
19 Kasım 2019 21:23

"Seçtiğiniz" öğretmenden de memnun kalmazsanız ne yapacaksınız? Tekrar mı öğretmen seçeceksiniz? Çocuklarınız için kaygılanmanızı anlıyorum, özellikle ilköğretimde öğretmen çok önemli, kimi çocuklar için anne babadan bile önemli ancak veliler olarak sınıf ortamından yani çocuklarınızın sınıflardaki durumlarından haberdar değilsiniz. Evdeki çocuk ile okuldaki çocuk çok farklı olabiliyor. Öğretmenleri "değerlendirirken" bu ihtimali de düşünün. Önce çocuklarımızı iyi tanıyalım. Çocuklarımızla mümkün olduğunca fazla ve en önemlisi etkili* vakit geçirelim. *Etkili vakit geçirmek: Aynı odada sus pus saatlerce televizyon ekranına bakmak yerine sohbet etmek, birlikte oyun oynamak, gezmek. Kısacası iletişim kurarak vakit geçirmek.

dundarbeyguneribey
Daire Başkanı
20 Kasım 2019 23:26

veli olarak değil öğretmen olarak yorum yapıyorum günümüzde öğretmenlerin nasıl geldiği belli. eski öğretmen okullarının eğitiminden eser yok hiçbir bölüm kazanamayan formasyonla öğretmen oluyor. özellikle ilkokulda öğretmen çocukların gelişimi için çok önemli ben velilerin yerine kendimi koyduğumda bana kimse kusura bakmayın kötüyse de çocuğunuz kötü eğitim alıversin diyemez. bal gibi de öğretmen seçerim o seçilmeyen de gitsin hizmetiçi eğitim ile eksiklerini tamamlasın dediğim gibi nasıl hastalandığımızda iyi doktora gidiyorsak çocuklarımızı da iyi öğretmene vermek isteriz.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi