Editörler : bilgisayartekniker

sekizonyedi
Aday Memur
21 Temmuz 2022 12:56

15-20 güne kadar istifa edip başka kuruma geçeceğim Hocam istifa sonrası tazminat alabildiniz mi?
masmavi denizzz, 7 yıl önce

2017 de istifa edip bi kaç gün içinde içişlerine geçişi yapmıştım şimdi nasıldır bilmiyorum

bence bekleme sıkıntısı olmaz normal sözleşmeli olmadığı için kendi sözleşmelerine tabiiler bağlayıcıları yok bence olsa beğenmiyosan istifanı ve git demezlerdi

sekizonyedi
Aday Memur
21 Temmuz 2022 12:58

Hocam merhaba istifa sonrası tazminat hakkını araştırdiniz mi? Alabilirsek çalıştığımız her yıl için bir brüt ücret tazminat alabiliriz https://www.google.com/amp/s/www.memurlar.net/haber/860165/hizmet-sozlesmesini-fesih-eden-4-b-liye-is-sonu-tazminati-odenir-mi.html%3famp=1
e.ekrem, 4 yıl önce

Arkadaşlar iyi günler ptt de şu an ihs li olarak çalışıyorum merkezi atamayla kit kurumuna atandım istifa süreci nasıl olur ya da istifamı ne zaman vermeliyim çünkü orada işe başlamam en az eylülü bulur bu süreçte ptt de çalışıp ağustos maaşını da alabilir miyim ?

sekizonyedi
Aday Memur
21 Temmuz 2022 13:10

Hocam yemek parası hariç 8400 yattı bu ay performans sistemi var ama performans alabilmeniz belli başlı mucizeleri gerçekleştirmeniz lazım. Yemek parası gunluk 25 lira ay sonu hesaplanır paye karta yatar. En son 3 yıl önce alım oldu sonrasında olmadı. Pttnin çalışma şartları -çok şükür işsiz değiliz- şeklindedir. Aksama kadar tuvalete gidecek vakit bulamazsınız. Her gün en az 2-3 kişiyle tartışırsiniz. Kurumda yükselme sınavı en son 10 yıl önce açılmış yükselmeniz imkansıza yakındır. Personel eksikliğinden izin kullanamazsınız.... uzar gider :)
Sswei, 4 yıl önce
Merhaba PTT de çalışma şartları o kadar kötü mü? Bide yıllardır alım yapılmadı gerçekten kimse alınmıyor mu yoksa açıktan alımlar oluyor mu maaşı da merak ediyorum :)

e.ekrem
Kapalı
22 Temmuz 2022 22:53

hocam yeni yönetmelikte istifa halinde tazminat alımı kaldırılmış araştırdığım kadarıyla.

sekizonyedi, 4 yıl önce
Hocam merhaba istifa sonrası tazminat hakkını araştırdiniz mi? Alabilirsek çalıştığımız her yıl için bir brüt ücret tazminat alabiliriz https://www.google.com/amp/s/www.memurlar.net/haber/860165/hizmet-sozlesmesini-fesih-eden-4-b-liye-is-sonu-tazminati-odenir-mi.html%3famp=1

cankalp
Aday Memur
03 Mayıs 2024 09:55

bilgisi olan arkadaslara bi sorum olacak ptt de ihsli olarak calisiyorum baska bi kuruma atamam yapilacak icerde 30 gun iznim var kullanamadim gidecegim kuruma aktarilirmi

Seri212121
Aday Memur
12 Ocak 2026 13:22

Bende ptt den dsi ye atandım bu yapılanma surecı vs gıtmelı mı yenı kuruma

abt01
Aday Memur
06 Mart 2026 14:05

2024 yılında istifa ettim bi kaç gun sonra genclik sporda başladım goreve 6 yıllık hizmet icin kidem tazminati aldim kullanmadığım izinleri aktardım.

Seri212121
Aday Memur
06 Mart 2026 14:39

Ptt den tazmınat almak ıcın ılla dava mı acmak gerekıyor

cankalp
Aday Memur
12 Mart 2026 12:42

ben de 2 sene once istifa edip baska kuruma gectim acikcasi hic basvurmadim verilmiyor diye siz nasil alabildiniz
abt01, 1 ay önce
2024 yılında istifa ettim bi kaç gun sonra genclik sporda başladım goreve 6 yıllık hizmet icin kidem tazminati aldim kullanmadığım izinleri aktardım.

abt01
Aday Memur
12 Mart 2026 13:04

Dava acin hocam daha önceki buna benzer davaları kazanan avukatlar emsal gösterip kazanabiliyorlar.
cankalp, 4 hafta önce
ben de 2 sene once istifa edip baska kuruma gectim acikcasi hic basvurmadim verilmiyor diye siz nasil alabildiniz
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi