Sayin hocalarim, ben az once arandim. Darısı siz sayın hocalarimin basina,şimdiden hayırlı olsun dileklerimle. Hepinize hayırlı, güzel vazifeler. Allah utandirmasin... milerii, 3 ay önce - Alıntıya git
Sayin hocalarim, ben az once arandim. Darısı siz sayın hocalarimin basina,şimdiden hayırlı olsun dileklerimle. Hepinize hayırlı, güzel vazifeler. Allah utandirmasin...
Hayırlı olsun hcm :) biz bu hafta da kaldık haftaya ararlar inş
Sagolun hocalarim,, darisi size olsun. Evrakları 19 unda teslim etmiştim.
Cevap veren hocalarıma çok teşekkürler az önce bana"güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda valilik komisyonunun onayına sunulmuştur.Size bilgi verilecektir " böyle bı mesaj geldi. Herkese mi böyle mesaj geliyo
Hocam soruşturma bitince aranıyor normalde mesaj gelmiyor acaba sizinnki bakanlığa sunulan dosyalar oluyormuş onlardan mı ama olumlu oluyor sunulanlar da deniyor siz merak etmeyin hepimiz sorunsuz başlarızinşaallah
Hayırlı olsun hocam,darısı başımıza.Zira beklemek çok yıpratıcı.Daha ev tutmak,yerleşmek,elektrik,su işleri ile uğraşmak,okula ve çevreye adapte olmaya çalışmak var.Ne kadar erken o kadar iyi.
Hocalarım çok şükür bugün öğleye doğru bende arandım göreve başlayabilirsiniz diye. Babamın durumundan dolayı da hiçbir şey olmadı çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla en kısa sürede :)
Hocalarım çok şükür bugün öğleye doğru bende arandım göreve başlayabilirsiniz diye. Babamın durumundan dolayı da hiçbir şey olmadı çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla en kısa sürede :) ubiqinon, 2 ay önce - Alıntıya git
Hayirli olsun hocam. Gözünüz aydın.
Hayırlı olsun hcm ikamet ili ve atandığınız il nereler? Bir de evrak teslimini ne zaman yapmıştınız?
Hayirli olsun hocam. Gözünüz aydın. milerii, 2 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim hocam :)
Hayırlı olsun hcm ikamet ili ve atandığınız il nereler? Bir de evrak teslimini ne zaman yapmıştınız? Muallm66, 2 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim hocam :) Denizlide ikamet ediyorum. 16ağustosta evrakları gönderdim 21inde ulaşmıştı. 6eylülde polis geldi. Bugün Hakkari İl Milli Eğitimden aradılar göreve başlayabilirsiniz diye. Hakkari Merkeze atandım hocam.
Arkadaşlar biraz önce bana da mesaj geldi başlayabilirsiniz diye , ikamet eskişehir , atama ankara, darısı bekleyen herkesin başına inş
Cagrilan hocalarimin gözü aydın. Hayirli,güzel mesailer.
Yaspasta arkadaşım endişe etmeyin ben de aynı durumları yaşadım senin şahsının yüzkızartıcı suçun
Arkadaşlar göreve başlaması için aranan herkesin evine polis geldi mi?