Editörler : E.Kayı Han
«56575859606162636465666768

Starfall04
Aday Memur
03 Ocak 2024 23:55

Çok teşekkür ederim

Egitim kocu, 1 yıl önce
Yolun başindasindir diye tahmin ediyorum.daha hakkin olduğunu düşünerek,çok istiyorsan çok çalişmani tavsiye ediyorum,gerçekten çok emek isteyen,çok meşekkatli bir yol,başarabilirsen emeklerinin karşiliğini alacağini düşünüyorum.başarilar

katip3535
Aday Memur
04 Ocak 2024 18:18

Yeni yapılacak olan MM İngilizce için 15 kontenjan, yazılı sınava katılacak 300 aday hakkında fikirleriniz nelerdir( YDS sıralaması vs.) ?

AdayKimMemuru
Aday Memur
04 Ocak 2024 18:58

Merhaba , sali aksami kabul e-postasi aldim ve su an sehir disindan Ankara'ya yerlesme hazirligi icindeyim.

Iki sorum olacak, oncelikle 2023 yilinda bedelli basvurusu yaptim ve su an askerlik tarihimi bekliyorum, acaba bu surecimi kotu etkiler mi? Ikinci olarak kim maaslari hakkinda bir bilgi bulamadim, mm'ye yeni giren bir arkadasim var, bu hafta basladi, o bile bilmedigini soyluyor. Nasipse ev tutacagim ama maasimi bilmiyorum. :) Bilgi verebilecek varsa cok sevinirim.

Son olarak giris hakki kazanan arkadaslari tebrik eder, elenen arkadaslara bir sonraki sinavda basarilar dilerim

wish2
Aday Memur
09 Ocak 2024 00:25

hocam hayırlı olsun. ben de atanmaya hak kazandım. işe başlangıç tarihi hakkında bir bilginiz var mı acaba?

AdayKimMemuru, 1 yıl önce

Merhaba , sali aksami kabul e-postasi aldim ve su an sehir disindan Ankara'ya yerlesme hazirligi icindeyim.

Iki sorum olacak, oncelikle 2023 yilinda bedelli basvurusu yaptim ve su an askerlik tarihimi bekliyorum, acaba bu surecimi kotu etkiler mi? Ikinci olarak kim maaslari hakkinda bir bilgi bulamadim, mm'ye yeni giren bir arkadasim var, bu hafta basladi, o bile bilmedigini soyluyor. Nasipse ev tutacagim ama maasimi bilmiyorum. :) Bilgi verebilecek varsa cok sevinirim.

Son olarak giris hakki kazanan arkadaslari tebrik eder, elenen arkadaslara bir sonraki sinavda basarilar dilerim

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
09 Ocak 2024 18:40

Burada soracağına ilanın şartlarına bakabilirsin kabul edeceklerini hiç sanmıyorum yokdil basit bir sınav
grikaban, 6 yıl önce

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. YÖKDİL puanım 92,5 benim de. YÖKDİL' in ÖSYM eşdeğerliği olmadığını biliyorum ancak biliyorsunuzdur belki, YÖKDİL' i artık Ankara Üniversitesi değil ÖSYM yapıcak. Acaba artık YÖKDİL' in de devlet memuru alımlarında geçerliliği olucak mı? Bu konuda bilginiz var mı?

AdayKimMemuru
Aday Memur
10 Ocak 2024 09:28

Size de hayirli olsun. :)

Meslek memurlarinin belge teslimi/is baslangic takvimini bizimkine uyarlayacak olursak ay sonu gibi goreve baslariz diye tahmin ediyorum, ancak belli olmaz biliyorsunuz.

wish2, 1 yıl önce

hocam hayırlı olsun. ben de atanmaya hak kazandım. işe başlangıç tarihi hakkında bir bilginiz var mı acaba?

yeniüyel
Aday Memur
13 Ocak 2024 15:27

Herkese merhabalar, kısaca kendimi tanıtıyım, ben çocukluktan beri dış politikada ne olmuş, gündemde neler var takip etmeyi seven birisiyim, lisenin başında hayalim dış işlerinde meslek memurluğu yapmaktı. Fakat zaman geçtikçe bu konuda bana yol gösterebilecek olan kimse olmadığı için garanti meslek olan tıpa yöneldim. Şuan tıp 1.sınıfım,fakat içimdeki dış işlerine olan hayranlık, heves hala sönmedi. ister torpil ister referans deyin, gözümü en çok mülakatlar korkutuyor. Bu konuda bana yol gösterebilecek, sınavlarına hazırlanmış bu işin feleğinden geçmiş birileri varsa benimle iletişime geçebilir mi? Puanım odtü uluslararası ilişkilere yetiyor, bu yüzden çok kararsız kaldım, biri yardım edebilirse çok minnettar olurum

Harvester12
Aday Memur
21 Ocak 2024 17:51

KİM ve MM (mümkünse adaylıklar için de) maaşları nasıldır

27 Ocak 2024 11:54

maaşlar kamu uzman kadrosu maaşları ile aynı, dışişleri tazminatı var.

Harvester12, 1 yıl önce

KİM ve MM (mümkünse adaylıklar için de) maaşları nasıldır

doitwithgusto
Aday Memur
29 Ocak 2024 22:51

Merhaba arkadaşlar, şubatta yapılacak MM yazılısında çıkması muhtemel konular neler sizce? BM genel kurulu ve israil soykırım iddiaları, rusya-ukrayna dışında neler çıkabilir bir tahmini olan var mı?

05 Şubat 2024 12:17

mm listesi ne zaman açıklanır geçen alımda bi hafta önce açıklanmıştı yine öyle mi olur

elt1
Aday Memur
26 Mayıs 2024 20:36

Arkadaşlar herkese merhaba, dün kim için yeni ilan açıklandı, benim de başvurma niyetim var. Yazılı sınava giriş için neye bakılıyor? 2024 yds'den 90 puanım var yazılı sınav için bu yeterli midir? Halihazırda devlet memuru olmanın bir artısı oluyor mu? Mülakatlar nasıl işliyor bilgi verebilecek olan var mıdır?

NisaNur002
Kapalı
03 Haziran 2024 00:15

Bu sınava daha önce giren birileri acaba bana özelden mesaj atabilir mi? Çalışmak için kaynak ve konular hakkında bilgilendirebilir mi? İlk kez başvurdum ve alanım değil.

gafamrahat
Aday Memur
02 Temmuz 2024 13:30

6 temmuzdaki ihtisas memurluğu sınavına girecek arkadaş varsa bana ulaşsın beraber çalışalım

Carmenella
Aday Memur
13 Temmuz 2024 21:33

Merhabalar, 6 temmuzda sınava giren var mı?

Cenforcement
Aday Memur
17 Temmuz 2024 10:35

Merhabalar, ben girdim. Tahminim iki aya yakın sürer açıklanması. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Carmenella, 10 ay önce

Merhabalar, 6 temmuzda sınava giren var mı?

elt1
Aday Memur
19 Ağustos 2024 20:10

Meslek Memurluğu ilanı da duyuruya çıktı, bu hafta açıklanır mı arkadaşlar sizce?

Deniz Ekşi
Kapalı
20 Ağustos 2024 13:49

Önümüzdeki hafta açıklanır diye düşünüyorum

02ulu6
Aday Memur
28 Ağustos 2024 18:24

Merhaba hocalarım sizce bu hafta sımav açırlanır mı? Teşekkürler

28 Ağustos 2024 20:17

Açiklandi, gözünüz aydin, umarim yaziliyi geçmişsindir.
02ulu6, 9 ay önce

Merhaba hocalarım sizce bu hafta sımav açırlanır mı? Teşekkürler

Toplam 1359 mesaj
«56575859606162636465666768

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi