Editörler : E.Kayı Han
«5678910111213141516»

juniord
Aday Memur
07 Ocak 2020 11:26

Yaklaşık 1 saattir dışişlerinin internet sitesine giremiyorum. Tarayıcımda herhangi bir sorun olduğunu da sanmıyorum, diğer sitelerde sorunsuz çalışıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

yusuf0634
Aday Memur
07 Ocak 2020 12:07

Aynı durum benim içinde geçerli. Umarım umduğumuz haberi yüklüyorlardır

karküresi
Şef
07 Ocak 2020 12:07

Ben de aynı durumla karşılaştım ama 2 kere açıldı sayfa. Herhangi bir açıklama yoktu..

juniord, 5 yıl önce

Yaklaşık 1 saattir dışişlerinin internet sitesine giremiyorum. Tarayıcımda herhangi bir sorun olduğunu da sanmıyorum, diğer sitelerde sorunsuz çalışıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

diplomatelçi
Kapalı
07 Ocak 2020 12:15

Ben de siteye giremiyorum, umarım sıradan bir bakım değildir de sınav sonuçlarını yüklüyorlardır.

juniord
Aday Memur
07 Ocak 2020 12:24

MM sonuçlarına daha var gibi gözüküyor ama KİM sınavının üzerinden 2 aydan fazla süre geçti yanılmıyorsam. Umarım hepimiz için güzel haberler gelir.

lamer8787
Aday Memur
07 Ocak 2020 13:50

arkadaşlar şimdi site ben de açıldı ama maalesef herhangi bir açıklama yok sınavla ilgili:(

yusuf0634
Aday Memur
07 Ocak 2020 14:40

Arkadaşlar hangi dilden girdiniz sınava ? Bir de ilk defamı denediniz ? Sizce 2. denemede şansımız dahamı yüksek olur ?(sınav tecrübesi bakımından)

sergerde87
Kapalı
08 Ocak 2020 14:54

kaç kere girdiğinin ve tecrübenin bir önemi yok bence, almak istiyorlarsa alıyorlar almak istemiyorlarsa almıyorlar. Her yıl sözlüye kalıp kazanamayan adaylara bak, ben artık tanır oldum.

yusuf0634, 5 yıl önce
Arkadaşlar hangi dilden girdiniz sınava ? Bir de ilk defamı denediniz ? Sizce 2. denemede şansımız dahamı yüksek olur ?(sınav tecrübesi bakımından)
08 Ocak 2020 21:36

Şubat sonundan önceye dair bir umudum yok. Yok evet birde diyeceğim şu ki , Bu sınavın ve kadronun cazibesini kaçıran bu bekleyiş sınav mı ne sınavı hele ki sorular neydi moduna insanı taşıyor. Dahası olası bir mülakat listesinde yer buluşun gazı kaçmış kola keyfinden hallice olacagına dair hisler bir yerlerde hemde taaa içimde beliriyor. Neyse ki henüz savaş çıkmadı, sankşınlar altında eziken Acemlere bir kez daha sankşınlar koyulacagına dair açiklamalarda bulunan Trump, twiter takipçi sayisini 70 milyona taşımış galiba bu surec en cok azledilmek üzere olan Trump'a yaramiş. Neyse hayirli akşamlar

lamer8787
Aday Memur
10 Ocak 2020 18:04

Evet arkadaşlar 1 hafta daha bitti... Halen ses yok...(

diplomatelçi
Kapalı
11 Ocak 2020 10:56

Bu kadar uzun sürmesi üzücü.

lamer8787
Aday Memur
12 Ocak 2020 01:24

böylece Meslek Memurluğu sınavıyla beraber açıklanacağı kesinleşti gibi. hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar..

sergerde87
Kapalı
12 Ocak 2020 15:19

bildiklerimi de unuttum çalışasım da yok.

juniord
Aday Memur
13 Ocak 2020 11:41

Herkese iyi haftalar. Sonuçlar bu hafta açıklanır mı, ne düşünüyorsunuz? Malum bakanlık kapalı kutu ancak arayan ve herhangi bir bilgi alabilen var mı?

karküresi
Şef
13 Ocak 2020 14:27

Niye eksilemişler anlamadım ama ben cevap yazmış olayım.

Yanılmıyorsam itiraz süresi 3 gündü, belki itiraz süresini de dikkate alıp yarın açıklarlar. Ama en geç cuma açıklanır diye düşünüyorum.

Kurumla görüşmedim, zaten arasam da alacağım cevap siteyi takip edin olacaktır..

Herkes için hayırlısı olsun.

juniord, 5 yıl önce

Herkese iyi haftalar. Sonuçlar bu hafta açıklanır mı, ne düşünüyorsunuz? Malum bakanlık kapalı kutu ancak arayan ve herhangi bir bilgi alabilen var mı?

juniord
Aday Memur
13 Ocak 2020 15:10

Eksilemeyi ben de anlamadım, konu güncel kalsın ve belki bilgi alan olduysa paylaşır diye yazdım ama burada her türden insan olduğu için şaşırmıyorum açıkçası. Cevap için teşekkürler, herkes için en güzeli olsun.

karküresi, 5 yıl önce

Niye eksilemişler anlamadım ama ben cevap yazmış olayım.

Yanılmıyorsam itiraz süresi 3 gündü, belki itiraz süresini de dikkate alıp yarın açıklarlar. Ama en geç cuma açıklanır diye düşünüyorum.

Kurumla görüşmedim, zaten arasam da alacağım cevap siteyi takip edin olacaktır..

Herkes için hayırlısı olsun.

sergerde87
Kapalı
13 Ocak 2020 16:48

burada manyağın teki herkesi eksiliyor. geçen yılda böyleydi. gitti sanmıştım ama gitmemiş. takmayın.

juniord, 5 yıl önce

Eksilemeyi ben de anlamadım, konu güncel kalsın ve belki bilgi alan olduysa paylaşır diye yazdım ama burada her türden insan olduğu için şaşırmıyorum açıkçası. Cevap için teşekkürler, herkes için en güzeli olsun.

karküresi
Şef
13 Ocak 2020 20:04

Yani tabi biz bekleyen taraf olduğumuz için zaman bize çok uzun geliyor ama sınava giren kişi sayısını düşünüce okuyan kişiler için de kısa bir süre.

Aslında önemli olan kağıtların doğru, şüpheye yer bırakmayacak ve en objektif şekilde okunmuş olması.

Umarım gerçekten hak eden kişiler kazanır. Bilgisi benden daha çok olan kişiler varsa ki vardır da onlar kazansın derim gönül rahatlığıyla. Yeter ki işleyen mekanizma liyakat olsun..

Herkesin hakkını alması dileğiyle..

soccrates
Memur
14 Ocak 2020 17:52

Gerçekten artık beklemekten yorulduk, açıklansa da kazandık mı kazanamadık mı, önümüzü görebilsek...

johndoe66
Aday Memur
14 Ocak 2020 18:36

bu hafta aciklanir buyuk ihtimal. beklemek insani yoruyor ama sabir etmekten baska care yok dostlar...

Toplam 1359 mesaj
«5678910111213141516»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi