cuneyt hoca demis iki hafta icinde gelismeler olacak bekleyin diye :) dur bakalim.bekliorz arada derse de bakiyoruz bakalim :) fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
Umarım olur hocam . Kasım olmadan bir gelişme oldugunu görebilmek herkesi çok mutlu eder.
Umarım olur hocam . Kasım olmadan bir gelişme oldugunu görebilmek herkesi çok mutlu eder. Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
umarim dediginiz gibi olur da ataniriz ama benim fikrim belli yazmayayim linc yiyorum haha. fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet hocam siz fazla olumsuz düşünüyosunuz. Min 2 max 4 hafta içinde gelişme olucağını düşünüyorum.
Evet hocam siz fazla olumsuz düşünüyosunuz. Min 2 max 4 hafta içinde gelişme olucağını düşünüyorum. Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
Milli Egitim Bakani o kadar yer geziyor en azindan resmi bir aciklama yapabilir agizdan, biz de isimize gucumuze bakabiliriz, devlet sirri sanki bu birinci oncelik mubarek :) fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
herkes sussun gelmiş gene ekonomi bakanımız
bugün ne kadar kötü ekonomi bugün hangi olumsuz şartlar bizi bekliyor açıklayın bakalım :D
işsiz seni
herkes sussun gelmiş gene ekonomi bakanımız bugün ne kadar kötü ekonomi bugün hangi olumsuz şartlar bizi bekliyor açıklayın bakalım :D işsiz seni kateksis147, 2 ay önce - Alıntıya git
Son dönemeçe girdik değerli arkadaşlarım biraz daha sabredicez
Son dönemeçe girdik değerli arkadaşlarım biraz daha sabredicez Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
emin ol su anda milletvekilleri de hicbir sey bilmiyor, bosa gorusuyorlar. fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
Benim kastım subat ataması olucaksa ve mulakat kalkmıcaksa 1 ay içinde ilan çıkmak zorunda.
Benim kastım subat ataması olucaksa ve mulakat kalkmıcaksa 1 ay içinde ilan çıkmak zorunda. Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
MEb Bürokrasisi tarafından mülakatın kaldırılması hakkında girişim yapılıcak mı veya yapıldı mı ? O da süreci 1. sıradan etkileyecek değişkenler arasında.
MEb Bürokrasisi tarafından mülakatın kaldırılması hakkında girişim yapılıcak mı veya yapıldı mı ? O da süreci 1. sıradan etkileyecek değişkenler arasında. Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal: "2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi bugün TBMM'ye sunulacaktır."
Naci Ağbal: "2020 yılında bütçe giderleri 1 trilyon 95,5 milyar lira, faiz hariç giderler 956,5 milyar lira olarak öngörülmüştür."
Naci Ağbal: "2020 bütçesinde, bütçe gelirleri 956,6 milyar lira, vergi gelirleri 784,6 milyar lira, bütçe açığı 138,9 milyar lira olarak öngörüldü."
Ağbal: "Bütçeden eğitime ayrılan kaynağı artırıyoruz. 2020'de 176,1 milyar lirayı eğitime ayırıyoruz. Bütçenin yüzde 16,1'i eğitime gitmiş olacak."
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal: "2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi bugün TBMM'ye sunulacaktır." Naci Ağbal: "2020 yılında bütçe giderleri 1 trilyon 95,5 milyar lira, faiz hariç giderler 956,5 milyar lira olarak öngörülmüştür." Naci Ağbal: "2020 bütçesinde, bütçe gelirleri 956,6 milyar lira, vergi gelirleri 784,6 milyar lira, bütçe açığı 138,9 milyar lira olarak öngörüldü." Ağbal: "Bütçeden eğitime ayrılan kaynağı artırıyoruz. 2020'de 176,1 milyar lirayı eğitime ayırıyoruz. Bütçenin yüzde 16,1'i eğitime gitmiş olacak." Max weber, 2 ay önce - Alıntıya git
yoku de ekliyor. bize ayrilan 126 falan. fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
evet 125 civarı Meb e verilicek.
kamuya 60bin personel alinacak 2020de demis :) toplamda. fhurghan, 2 ay önce - Alıntıya git
Bu belirlenen sayıdan bazı kurumlar ayrı tutuluyor. Örn: Milli Savunma Bakanlığı , Emniyet Genel
Müdürlüğü vs bunlar dışında hangi kurumlar var şuan hatırlamıyorum
Haberın 2019 versiyonu :
https://www.memurlar.net/haber/809357/2019-yilinda-toplamda-60-bin-personel-alinacak.html
Sayı gine 60 bin