adliyeyi aramadım hiç ..adliyeden tandgklarmla karsılacnca 20 si ve sonrası açıklanır dediler. hergun bakacaz artık... bundan sonra kolay olur beklemek .. açıklanma yaklaştı... tlycn, 2 hafta önce - Alıntıya git
adliyeyi aramadım hiç ..adliyeden tandgklarmla karsılacnca 20 si ve sonrası açıklanır dediler. hergun bakacaz artık... bundan sonra kolay olur beklemek .. açıklanma yaklaştı...
20 si ve sonrası... bu bi kaç ay sonrası olmaz demi :))
2 hafta daha beklemeyin boşuna.
2 hafta daha beklemeyin boşuna. antakyabp, 2 hafta önce - Alıntıya git
yani diyorsun ki aralık başında açıklanır ancak.
kardeşim.. sakinleş başka şeylere odaklan.. girdik mulakat geçti ..2 ay oldu.. artık hayrlısı..
katiplik harici kaç mülakata girdim. hepsinde torpilliler kazandı. çok bariz şekilde belli olarak hatta. ne yapalım sıra geldi buna ümit bağlamaya.
2,5 ay oldu hala beklemedeyiz. Sanırım 2 hafta içinde açıklanacak. Aralık başını bekleyelim. Hepimiz için hayırlısı olsun 2,5 ay geçti 2 haftada geçer
2,5 ay oldu hala beklemedeyiz. Sanırım 2 hafta içinde açıklanacak. Aralık başını bekleyelim. Hepimiz için hayırlısı olsun 2,5 ay geçti 2 haftada geçer antakyabp, 2 hafta önce - Alıntıya git
aynen geçer
infaz koruma açıklandı inşallah bizimkide açıklanır bugünlerde.
infaz koruma açıklandı inşallah bizimkide açıklanır bugünlerde. kopcik123, 2 hafta önce - Alıntıya git
insallah ya ... 25 den itibaren açıklanacak inşallah...
katiplik harici kaç mülakata girdim. hepsinde torpilliler kazandı. çok bariz şekilde belli olarak hatta. ne yapalım sıra geldi buna ümit bağlamaya. kopcik123, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ikm için (hakkıyla kazananlar hariç) yine torpilliler kazandı değişen birsey yok kardeşim 4. alımda da avucumu yasladım yine
allah yardımcın olsun kardeşim diyecek bişey bulamıyorum. ne yapalım.
yaklaşıyor yaklaşmakta olan. hissediyoruum.....
yaklaşıyor yaklaşmakta olan. hissediyoruum..... kopcik123, 1 hafta önce - Alıntıya git
İNŞALLAH