Editörler : F16 Gökçen
11 Kasım 2019 23:43

Sağlık bakanlığında tekniker olup aöf sosyoloji bitirsem unvan değişikliği mümkün olur mu?

Ben bölümü mü tercih ederken de çoğu önlisans gibi bir lisans bölümü bitirmeyi düşünmüştüm ama nereye çıksak önümüz tıkanıyor. Örgün okumak istesem sınava yeniden hazırlanacak enerjim dahi var fakat amirimin beni idare etmesi o tempoda fazlaca yorulmam harap olmamam gibi aksilikleri var. Yapabilenler var elbette ama çoğu okudukları bölümde çalışmadıklarını söylüyor bazıları boşa yorulduklarını bile söylüyor. Benim sosyoloji okumak gibi bir dileğim vardı ama önü açık olmadığı için yazamadım. Şu an iyi bir puanla sağlık bakanlığınını alımın bekliyorum. Atandığımda aöf sosyoloji okusam unvan değişikliği yapmam mümkün müdür? Bu şekilde geçiş yapanlarınız var mı? Nasıl olur, nasıl gerçekleşir, şans yüzdesi nedir merak etmekteyim.

24 Kasım 2019 21:31

Şimdi anladığım kadarıyla Örgün Sosyoloji okumak istiyorsun fakat hem çalışıp hem okumanın zor olacağını düşünüyorsun bu yüzden AÖF Sosyoloji okuyayım diyorsun fakat kafanda soru işaretleri var ünvan değişikiği sınavı ile Sosyolog olabilir miyim diye ?

Örgün ile AÖF devletin gözünde aynı kefededir. Yani örgünden mezun olup o sınavla sosyolog olabiliyorsan AÖF mezunu olup da aynı işlemleri yapıp sosyolog olarak çalışabilirsin devlette.

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi