Editörler : E.Kayı Han
13 Kasım 2019 15:46

4-b sözleşmeli
Selamun aleyküm 4-b sözleşmeli İmam hatip olarak görev yapmaktayım. Geçen haftaki aylık toplantıya hasta olduğum için katılmadığım için savunmam istenmiş bu durum herhangi bi hak kaybına görevde yükselme gibi bir duruma sebep olur. Elimde rapor yok ama reçetem var. Teşekkür ederim

mes.A
Memur
13 Kasım 2019 22:31

ve aleykümselam hocam geçmiş olsun; Aylık toplantıya katılamayacaksan müftü beyi arayıp durumu bildirmen gerekirdi.savunmanı yazarsın yanına da hastaneye giriş yaptığın barkodu ve reçeteni eklersin, mazeret beyanı falan derken, korkma bir şey olmaz inşeallah.

şu soruna güldüm kusura bakma hocam; görevde yükselmeye felan mani bir durum olurmu endişelenmişsin. hocam; bizler sözleşmeliyiz , yani görevde ne yükselebiliyoruz ne de alçalabiliyoruz. düüüz bir şekilde sözleşmeliyiz. endişeye mahal yok yani.


Mahzun_
Müsteşar
14 Kasım 2019 08:11

merak etme bir sıkıntı olmaz fakat görevde yükselme ile alakalı hiçbir şey şu an seni ilgilendirmiyor çünkü kadron yok kadro olmadığı için hiçbir yere yükselemezsin


hsn1905
Aday Memur
15 Kasım 2019 10:06

sevgili hocam öncelikle geçmiş olsun

savunma yazmadıysan müftü beyle konuş savunma yazmadan işi halletmeye

bak hastaydım hocam bir daha kaçırmam falan gibisinden rica et yok illa savunma

yaz derse eleştirmeden sitem etmeden o gün hasta olduğunu görevini ve

toplantıyı ihmal etme düşüncesi olmadığını ve bir daha hasta olduğumda

kurum amirini bilgilendireceğini beyan eden bir yazı yaz.Kesinlikle

eleştirme yoksa dikkat çekme veya uyarı cezası alırsın.


İdealaday
Aday Memur
15 Kasım 2019 17:58

Kıymetli hocalarım öncelikle vakit ayırıp bilgilendiridiğiniz için yeşekkür ederim. Görevde yükselme derken kastım şuydu. Dosyama falan koyup kadrolu olduğumuz zaman herhangi bir sıkıntı olur mu diye merak etmiştim. Allah razı olsun hayırlı görevler diliyorum.
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi