Arkadaşlar güvenlik sorusturmasi sözlü mülakata giren herkese yapiliyormuş aradim sordum oyle dediler bende bi an heycan yapmistım muhtara falan sorduklarinda
neyine heyecan yapıyorsun gireceğin yer adliyede basit bir iş memur bile değilsin arkadaşım
neyine heyecan yapıyorsun gireceğin yer adliyede basit bir iş memur bile değilsin arkadaşım magduradaletci, 3 hafta önce - Alıntıya git
Nasıl memur değil ? 657 ye tabi devlet memuru .
Nasıl memur değil ? 657 ye tabi devlet memuru . baskatip06, 3 hafta önce - Alıntıya git
Kendince boş yapıyor ciddiye alıp yazacaktım sonra vazgeçtim.
Kendince boş yapıyor ciddiye alıp yazacaktım sonra vazgeçtim. antakyabp, 3 hafta önce - Alıntıya git
657 ye tabi değilsiniz 4b sözleşmeli personelseniz sözleşmeli personel memur değil
657 ye tabi değilsiniz 4b sözleşmeli personelseniz sözleşmeli personel memur değil magduradaletci, 3 hafta önce - Alıntıya git
1) Adlî ve İdarî yargıda görev yapmak üzere;EK-1/A,B,C,D,E listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ekindeki ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar? ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre 3.071 sözleşmeli zabıt kâtibi (EK 1/A), 1.169 sözleşmeli mübaşir (EK-1/B), 96 sözleşmeli şoför (EK-1/C), 58 sözleşmeli teknisyen (EK-1/D) ve 30 sözleşmeli aşçı (EK-1/E) olmak üzere toplam 4.424 personel alınacaktır.
1) Adlî ve İdarî yargıda görev yapmak üzere;EK-1/A,B,C,D,E listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ekindeki ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar? ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre 3.071 sözleşmeli zabıt kâtibi (EK 1/A), 1.169 sözleşmeli mübaşir (EK-1/B), 96 sözleşmeli şoför (EK-1/C), 58 sözleşmeli teknisyen (EK-1/D) ve 30 sözleşmeli aşçı (EK-1/E) olmak üzere toplam 4.424 personel alınacaktır. metehangumusay, 3 hafta önce - Alıntıya git
Tamam işte 657 tabi 4b kadrosundayız . Kadro gelince memur kadrosuna geçeceğiz yarı kadrolu gibi bir şeyiz şuanda .
Tamam işte 657 tabi 4b kadrosundayız . Kadro gelince memur kadrosuna geçeceğiz yarı kadrolu gibi bir şeyiz şuanda . baskatip06, 3 hafta önce - Alıntıya git
Ben zaten sizi desteklemek için yazdım hocam
heeee heeee yarı kadrolusun hadi la ordan dalga mı geçiyorsun
bide başkatip yazmış :D senin sigortan bile SSK dan yatacak nasıl kadrolusun yavrum anlat da bilelim
bide başkatip yazmış :D senin sigortan bile SSK dan yatacak nasıl kadrolusun yavrum anlat da bilelim magduradaletci, 3 hafta önce - Alıntıya git
6 yıl sonra müdürüm diye hitap edersin . : )
Kadroda gelir yakında sen içini rahat tut kasma bu kadar . : )
Ssk ve emekli sandığı tek bir kurum altında toplantı SGK zaten boş yapma Allah aşkına .
Madem beğenmiyorsun daha iyi yapacak bişeyin varsa git yoksa ne konuşuyon sanane milletin işinden gücünden ? Bulana kadar 40 takla atıyor sonra insanoğlu işte yok şu yok bu neyin derdi bu ?