hayırlı olsun bugün sonuçlar açıklandı ispartaya atanmssin ama tutupta 2019 2 merkezi tercih yaparsan iki elim yakanda olacak.Sozlesmeli personel oldun ama tutupta sağ da solda forumlarda kadrolu memurluğa tercih yaptigini duyarsam Allahın laneti üzerinde olsun.ayrica ben 86 altı puan alan insanların hakkını savunuyorum.Yani meterolojiye atanmana sözüm yok ama şimdi aralıkta tutupta bir daha tercih yaparsan senle hesaplasirim.Kimsenin hakkıni gasp etmene izin vermem.Oraya atl buraya atla olmaz.Ha tercih yapmazsan baş tacisin.Bsnim tercihine karistigim yok elbette senin hakkın ama meteorolojiye atandıktan sonra beğenmeyip tekrar kadrolu memurluğa 88 puanla başvuru yaparsan buna kızarım.bu kul hakkıdır iste.Hayirli olsun yerinde olsam kadrolu memurluğu beklerdim ama tercih senin tercih saygı duyarız.
asbcvs97, 2 hafta önce - Alıntıya git
kardeşim sana birsey sorucam.Sen o 88 puanla atanan arkadasın yerinde olsaydın acaba öyle yaparamıydın çok merak ediyorum gerçekten,eğer dürüstsen samimiysen yap açıklamanı,benim düşüncem o fırsat sende de olsaydı yapmazdın çünkü kimse beklemek istemez benim nacizane düşüncem budur,adam bileğinin hakkıyla atanmış ALLAH hayırlı uğurlu etsin ...
kardeşim sana birsey sorucam.Sen o 88 puanla atanan arkadasın yerinde olsaydın acaba öyle yaparamıydın çok merak ediyorum gerçekten,eğer dürüstsen samimiysen yap açıklamanı,benim düşüncem o fırsat sende de olsaydı yapmazdın çünkü kimse beklemek istemez benim nacizane düşüncem budur,adam bileğinin hakkıyla atanmış ALLAH hayırlı uğurlu etsin ...