Sezgilerim güçlüdür :)
Hocam bende Barbara palvini düşüreceğimi düşünüyorum. Benimde sezgilerim güçlüdür
Hocam bende Barbara palvini düşüreceğimi düşünüyorum. Benimde sezgilerim güçlüdür Burakd85, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ne zekisin, bu hafta açıklanacak demek:))
Bunu bilmek için sezgilere ihtiyaç var mı?
Bir de sayfa açıyor,sanki bisey biliyormuş gibi...
Ne zekisin, bu hafta açıklanacak demek:)) Bunu bilmek için sezgilere ihtiyaç var mı? Bir de sayfa açıyor,sanki bisey biliyormuş gibi... sultan6161, 2 hafta önce - Alıntıya git
Sezgilerinle mutlu bir hayat diliyorum,ben gerçek haberlerle ilgileniyorum...boş şeyler yazıp vakit harcatma kardeşim.
Sezgilerinle mutlu bir hayat diliyorum,ben gerçek haberlerle ilgileniyorum...boş şeyler yazıp vakit harcatma kardeşim. sultan6161, 2 hafta önce - Alıntıya git
Kral adama ne ters yapıyorsun? Başlıkta bak bence demiş bence ne demek bana göre bana kalırsa tahmin ediyorum ki demek bence yani girmek okumak zorunda cevap yazmak zorunda değilsin. Sana kimse git şuna yorum yaz demiyor. Burası forum isteyen saygı çerçevesinde görüşünü bildirir. Sende saygı içinde ya cevap verirsin ya da -leyip geçersin. Çokta takılma yani bırak hayatını yaşa zaten gerçek bi atama haberi gelse forumdan önce duyarsın. Git yat uyu keyfine bak. Bence biraz da kelime anlamlarını sözlükten falan araştır. Ya da okuduğunu anlamak için çabala.
Herkes çok gergin. :)
Kral adama ne ters yapıyorsun? Başlıkta bak bence demiş bence ne demek bana göre bana kalırsa tahmin ediyorum ki demek bence yani girmek okumak zorunda cevap yazmak zorunda değilsin. Sana kimse git şuna yorum yaz demiyor. Burası forum isteyen saygı çerçevesinde görüşünü bildirir. Sende saygı içinde ya cevap verirsin ya da -leyip geçersin. Çokta takılma yani bırak hayatını yaşa zaten gerçek bi atama haberi gelse forumdan önce duyarsın. Git yat uyu keyfine bak. Bence biraz da kelime anlamlarını sözlükten falan araştır. Ya da okuduğunu anlamak için çabala. Burakd85, 2 hafta önce - Alıntıya git
Burakd85 kardesim,bana ders vereceğine kendin oku ve kendini gelistir.bence-kesin aynı cümlede kullanan kişiye yaz sen,aklına gelene de ders verme.3. Kişilerin hiç hoşlanmam,konuyu açan tepki verse eyvallah.Neyse ya,sen işine bak.
Burakd85 kardesim,bana ders vereceğine kendin oku ve kendini gelistir.bence-kesin aynı cümlede kullanan kişiye yaz sen,aklına gelene de ders verme.3. Kişilerin hiç hoşlanmam,konuyu açan tepki verse eyvallah.Neyse ya,sen işine bak. sultan6161, 2 hafta önce - Alıntıya git
Kess daha alıntı yapmayı bilmiyorsun ismimi yazıp boş şeyler yaşıyorsun sen işine bak sana mı soracam burası forum istediğim yere istediğim yorum yazarım ulan forum öğretmen değil artist kaynıyor. Laga luga yapma. Adam bence ile cümleye başlamış. Fox TVde 20 bin atama olacağını söylemiş. Al bi yerlerine kına yak yani ellerine başka yerine değil jfkdjejeje
fox tv de cumhurbaşkanı yardımcısı açıklama yapmış diyorlar ama izlemedim öyle mi
Evet arkadaşlar cb yardımcısı Oktay açıklamış pazartesi günü ilanı yapilacak bı 20 bin için.:( Üzgünüm bunca kişi adına
Evet arkadaşlar cb yardımcısı Oktay açıklamış pazartesi günü ilanı yapilacak bı 20 bin için.:( Üzgünüm bunca kişi adına Resim274, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bu haber kesin mi ? Ben hiçbir yerde göremedim. Hangi kanalda söyledi ?
Bu haber kesin mi ? Ben hiçbir yerde göremedim. Hangi kanalda söyledi ? adliyekatip, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bütçe görüşmelerinde mi söylenmis ne.kacirdim orayı
Bütçe görüşmelerinde mi söylenmis ne.kacirdim orayı Resim274, 2 hafta önce - Alıntıya git
fox tv de cumhurbaşkanı yardımcısı açıklama yapmış diyorlar ama izlemedim öyle mi memurolm, 2 hafta önce - Alıntıya git
Fox da açıklama yapilmadida orada haberi verildi.canli bir aciklama falan izletmediler.ama böyle bı açıklama yaptigini söylediler
Hocam, şimdi Twitter'a felan baktım. Öyle bir rakam görmedim. Hiçbir kimsenin haberi de yok. Kimisi Fox Haber'de söylemiş yazmış. Öyle bir durum da yok gibi. Sanki uydurma gibi geldi. İnşallah 20 bin doğru değildir.
Hocam, şimdi Twitter'a felan baktım. Öyle bir rakam görmedim. Hiçbir kimsenin haberi de yok. Kimisi Fox Haber'de söylemiş yazmış. Öyle bir durum da yok gibi. Sanki uydurma gibi geldi. İnşallah 20 bin doğru değildir. adliyekatip, 2 hafta önce - Alıntıya git
Evet şimdi videosunu gördüm. Kötü bir haber