bugün bulunduğum il emniyetine sordum 15 güne kuruma dosyanızı göndeririz dediler Mühendisbey3, 1 yıl önce - Alıntıya git
bugün bulunduğum il emniyetine sordum 15 güne kuruma dosyanızı göndeririz dediler
Hayırlı olsun. Dosyanız ne zaman gelmiş ?
Hayırlı olsun. Dosyanız ne zaman gelmiş ? alemsah0642, 1 yıl önce - Alıntıya git
o şekilde sormadım ama emniyetteki arkadaşın söylediğine göre emniyet evrakları 1 ay gibi bir sürede geri gönderiyormuş. Kurumlar tüm atananların evraklarını bekliyorlar o yüzden uzuyormuş.
o şekilde sormadım ama emniyetteki arkadaşın söylediğine göre emniyet evrakları 1 ay gibi bir sürede geri gönderiyormuş. Kurumlar tüm atananların evraklarını bekliyorlar o yüzden uzuyormuş. Mühendisbey3, 1 yıl önce - Alıntıya git
Anladım hocam teşekkürler
Hangi kuruma atandınız hocam?
ETİ Maden İşletmeleri
Güvenlik soruşturmasında icra dosyam olduğu için beni cte şoför ü yapamadılar artık bu ülkede ne hakime ne savcıya ne bakanlara güvenilir ne adalet var ne hak ne nizam RABBİM hepinize muhakkak büyük bir ceza verir gerek siz ve çocuğunuzdan gerek bu kadar da vicdansızlık bu kadarda merhametsizlik olmaz Ama Rabbim büyüktür ve şüphesiz onun adaleti birgün bu zalimlmlerin üstüne çökecektir...
Güvenlik soruşturmam emniyet tarafından geçen cuma postaya verilerek kuruma gönderilmiş.Soruşturma süreci tam 1 ay sürdü
Hangi kuruma atanmıştınız hocam TEİAŞ mı?
Evet
anladım hayırlı olsun hocam bende TEİAŞ Adana ya atandımda kurul toplanacakmış galiba soruşturmalar geldikten sonra
evet kitlerde atamalar yönetim kurulu kararı ile oluyor . yönetim de her zaman toplanmıyor bir de herkesin soruşturma sonucunu beklerseler süreç en az 1 ay daha uzar gibi duruyor.
ETİ madende güvenlik soruşturmaları gelmeye başlamış arkadaşlar.