Editörler : crops35
02 Ocak 2020 00:49

Sağlik Bakanlıgı Daimi işçi Toplu iş sozlesmesi

Arkadaşlar ben 7 buçuk ay önce işe başladim şuan yapılan toplu iş sözlesmesinde bize ne gibi ekstraları olacak maaşta,İkramiyede ne gibi değisiklik olacak ve hangi haklarimiz olacak

hilalbcn
Memur
02 Ocak 2020 12:39

Görüşmeler devam ediyor sonuçlanan bir şey yok henüz.

braveheartgs43
Daire Başkanı
02 Ocak 2020 13:49

İşkurdan atanan işçiler hala asgari ücret mi alıyor

Yigitbatmaz39
Aday Memur
02 Ocak 2020 19:55

Evet
braveheartgs43, 4 yıl önce

İşkurdan atanan işçiler hala asgari ücret mi alıyor

Apranax01
Aday Memur
02 Ocak 2020 21:44

hocam işkur ile atanan herhangi bir sürekli işçi kurum veya pozisyon farketmeksizin asgari ücret mi alıyor acaba bilginiz var mı?

Yigitbatmaz39, 4 yıl önce
Evet
02 Ocak 2020 22:02

ilk 6 ay asgari ücret

Apranax01, 4 yıl önce

hocam işkur ile atanan herhangi bir sürekli işçi kurum veya pozisyon farketmeksizin asgari ücret mi alıyor acaba bilginiz var mı?

Apranax01
Aday Memur
02 Ocak 2020 22:34

sonrasında miktar ne oluyor hocam? ve bir de diğer haklar neler acaba?

izmitli1983, 4 yıl önce

ilk 6 ay asgari ücret

06 Ocak 2020 10:00

Yeni bir gelişme yok. Asgari ücret alıyorlardı hala da öyle alacaklar malesef.

Ortlık btaklığa döndü. Her gün yeni bir sorun çıkıyor. Khk ile kadroya aldılar maaşlar haklar düzelmedi ucube bir neydüğü belirsiz çalışan sınıfı oluştu.şimdi birde iş kur üzerinden alınanlar var ki onlar da bizim gibi ucube bir düzene bağlı kaldı hiçbir sınıfa girmiyorlar hiçbir tis e dahil edilemiyorlar. Bekliyoruz

06 Ocak 2020 13:49

işkur aracılığı ile girenler ilk 6 aylık dönem için asgari ücret sonrasında verilen zamn 2020de sadece %+3 +3 şeklinde ve 52 günlük tediye var.

ayrıca işkur aracılığı ile girenler 2020 den sonra kendi iş kollarına göre ayrılacak ve taşerondan geçen 4/d sürekli işçi sınıfına sokacaklar..eski kamu işçileri ile bir olamayacak...bunların hepsi muhtemelen 2020 ekim ayına dogru belli olacak olan toplu sözleşmede ortaya çıkar.ama pek bi umut beslemiyorum

taşeronmemur, 4 yıl önce

Yeni bir gelişme yok. Asgari ücret alıyorlardı hala da öyle alacaklar malesef.

Ortlık btaklığa döndü. Her gün yeni bir sorun çıkıyor. Khk ile kadroya aldılar maaşlar haklar düzelmedi ucube bir neydüğü belirsiz çalışan sınıfı oluştu.şimdi birde iş kur üzerinden alınanlar var ki onlar da bizim gibi ucube bir düzene bağlı kaldı hiçbir sınıfa girmiyorlar hiçbir tis e dahil edilemiyorlar. Bekliyoruz

Yigitbatmaz39
Aday Memur
06 Ocak 2020 14:07

İş kolum zaten 17 sağlık iş kolu iş kurdan atandım 7 ay oldu şuanda imzalanacak olan tis den yararlanmayacakmıyım yada yararlanamayacakmıyız
izmitli1983, 4 yıl önce

işkur aracılığı ile girenler ilk 6 aylık dönem için asgari ücret sonrasında verilen zamn 2020de sadece %+3 +3 şeklinde ve 52 günlük tediye var.

ayrıca işkur aracılığı ile girenler 2020 den sonra kendi iş kollarına göre ayrılacak ve taşerondan geçen 4/d sürekli işçi sınıfına sokacaklar..eski kamu işçileri ile bir olamayacak...bunların hepsi muhtemelen 2020 ekim ayına dogru belli olacak olan toplu sözleşmede ortaya çıkar.ama pek bi umut beslemiyorum

Dreek
Aday Memur
06 Ocak 2020 18:31

yararlanacaksın. şu anda devam eden yarın 4. oturumu gerçekleştirilecek olan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri eski kadrolu işçileri ve 2019 iş-kur üzerinden atanan işçileri kapsıyor. yaklaşık 1 aya sonuçlanır eski işçiler ne alıyorsa aynı hakları alırsın.

https://www.iscibilgi.com/saglik-bakanligi-toplu-sozlesmesinde-ucuncu-oturum-gerceklestirildi.html

Yigitbatmaz39, 4 yıl önce
İş kolum zaten 17 sağlık iş kolu iş kurdan atandım 7 ay oldu şuanda imzalanacak olan tis den yararlanmayacakmıyım yada yararlanamayacakmıyız

Yigitbatmaz39
Aday Memur
06 Ocak 2020 18:35

Biliyorum yani sosyal medyadan takip etmeye çalışıyorum ama son zamanlarda yararlanmayacaksınız yok öyle olucak böyle olucak vs gibi paylaşımlar yayınlar oluyor anlam veremiyorum. Entegre hastanede çalışıyorum sendikacılarla da görüşmediğim için hangi habere inanacağımı şaşırdım bende
Dreek, 4 yıl önce

yararlanacaksın. şu anda devam eden yarın 4. oturumu gerçekleştirilecek olan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri eski kadrolu işçileri ve 2019 iş-kur üzerinden atanan işçileri kapsıyor. yaklaşık 1 aya sonuçlanır eski işçiler ne alıyorsa aynı hakları alırsın.

https://www.iscibilgi.com/saglik-bakanligi-toplu-sozlesmesinde-ucuncu-oturum-gerceklestirildi.html

06 Ocak 2020 18:39

güvenlik-iş sendikasından o şekilde bildirim geldi..işkurdan atanan güvenlikler 2020den sonra 19.iş koluna geçicekler. muhtemelen temizlik vhki içinde yapacaklar ayrıca sendikacılara da pek güvenme

hilalbcn
Memur
06 Ocak 2020 20:19

17 sağlık işkolundayım İŞKUR aracılığıyla alındım. 60 iş günü içinde tis sonuçlanacak denildi hala görüşülüyor şubatta imzalanacak büyük ihtimalle ayrıca tise dahil ediliyoruz daha önce de yok oraya buraya dahil değilsiniz diyen vardı çerçeve sözleşmesine de dahil edildik
24 Nisan 2023 23:10

Beleşçi taşerondan geçme işçiler memur maaşlarını da geçecek ya tuhaf..

braveheartgs43
Daire Başkanı
25 Nisan 2023 00:25

Nasıl bi karın ağrın var olum 3 yıllık konuyu hortlatıyorsun

Pirlepeli54, 5 ay önce

Beleşçi taşerondan geçme işçiler memur maaşlarını da geçecek ya tuhaf..

25 Nisan 2023 20:06

3 yıllık mı şimdi verilecek zammı diyorum masamı silen çayımı getiren adam beni de geçti maaşta..

braveheartgs43, 5 ay önce

Nasıl bi karın ağrın var olum 3 yıllık konuyu hortlatıyorsun

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi