Editörler : F16 Gökçen
26 Ocak 2020 14:15

YDS Kitap fotokopisi nereden bulabilirim?

Merhaba Adana'da ikamet etmekteyim ve koskoca şehirde YDS Kitabı fotokopisi bulamadım. Bana şehir dışından parasıyla YDS kitabı fotokopisi gönderebilecek olan, ikinci el resimdeki kitaplardan satan birileri cevap yazarsa sevinirim.

YDS Sınav Stratejileri Konu Anlatımlı 1 2 Modadil Yayınları

2020 YDS YÖKDİL YKSDİL Grammar Overdose Benim Hocam Yayınları

YDS Çıkmış Sorular ve Çözümleri Modadil Yayınları

60 Günde Ezberbozan YDS Kelimeleri Modadil Yayınları

2020 Yeni Başlayanlar İçin İngilizce Kelimeler Benim Hocam Yayınları

2020 YÖKDİL YKSDİL YDS Hızlı Paragraf Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

06 Kasım 2020 22:38

Bulabildiniz mi bende ankarada arıyorum ama

Tudess
Aday Memur
17 Kasım 2020 22:57

Bende arıyorum Kızılayda var galiba ama 2020 yoktu


şaşal
Aday Memur
22 Kasım 2020 19:56

letgodan bulabilirsiniz belki


Eemciiiii
Aday Memur
22 Kasım 2020 22:07

Merhaba bende adana da oturuyorum söylediğiniz kitaplar dehilde bir hafta önce aldıgım yds kitaplarını çalışmak istemediğimden size sata bilirim almak isterseniz

fatalrhy
Aday Memur
05 Aralık 2020 00:10

Hocam bana msj atabilir misin
Eemciiiii, 3 yıl önce
Merhaba bende adana da oturuyorum söylediğiniz kitaplar dehilde bir hafta önce aldıgım yds kitaplarını çalışmak istemediğimden size sata bilirim almak isterseniz
13 Aralık 2020 15:26

Mesut Koyuncu YDS/YÖKDİL Hazinesi

Bu hazineyi keşfedeceğiniz için ne kadar sevinseniz de az gelecektir. Youtube'da ve https://mesuthoca.thinkific.com/ sistemi üzerinde normalde 5-10 bin lira değerinde ve bir o kadar da kaliteli dersleri ücretsiz olarak bizlere sunuyor.

Hoca, YDS VE YÖKDİL'de sorulan soruların geçtiği uluslararası dergileri, makalaleri tespit etmiş ve o paragrafları bir metin haline getirmiş ve derslerinde bu metinleri harikulade bir şekilde tercüme etmektedir.

İngilizce'ye hakimiyeti ise göz dolduruyor. Yıllarca İngiltere'de yaşamış, doktorasını yapmış, Türkiye'ye döndükten sonra da üniversitede öğrencilere yds/yökdil (üds, kpds) dersleri vermiş ve ingilizce bilimsel dergileri, filmleri hayatının bir parçası yapmış.

30 dakika bir video izleyin ve tercümenin kalitesine siz karar verin.

İzleme sıralaması hakkında tavsiyem;

1)https://mesuthoca.thinkific.com/ linkine giriniz ve üyelik gerçekleştirdikten sonra size hitap eden videoları izleyiniz.

2) Youtube'da ise gramer a, gramer b, 211 videoluk liste ve bonus listelerini ve soru çözüm listelerini izleyebilirsiniz. Thinkific sisteminde sorun yaşarsanız sorularınızı yöneltebilirsiniz. Metinlerin pdf'leri de youtube'da ve thinkific'te mevcuttur. Şimdiden teşekkürlerinize rica ederim:)

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi