eskiler diyorsa hep doğru der :) kesinlikle katılıyorum bizim eskilere :p =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
eskiler diyorsa hep doğru der :)
kesinlikle katılıyorum bizim eskilere :p
50gr et bin ayıp örter
düşün kaç tane gramımız var öyle :p
slm saygı sevgi hayırlı cumalar dostlar
50gr et bin ayıp örter düşün kaç tane gramımız var öyle :p HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
offff bak yine çok şanslıyız zenginiz biz :p
dayı hoş geldin :)
dimi dimi hayatım :p as Mavi
h.buldumm can dostlar
dimi dimi hayatım :p as Mavi HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
bu gün tam olarak uyanamadım kahve yapıp içsemde bende fayda etmiyor ama yinede kahve içcem :)
mutfak çok sıcak :(
bu gün tam olarak uyanamadım kahve yapıp içsemde bende fayda etmiyor ama yinede kahve içcem :) mutfak çok sıcak :( =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
ne güzel bi ara azaltmıştım ben
yine en az 5-6 fincan nescafe
2-3 fincan türk kahvesi içiyorum
ne güzel bi ara azaltmıştım ben yine en az 5-6 fincan nescafe 2-3 fincan türk kahvesi içiyorum HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
yok ben büyük fincanla günde 2 tane miniği ile maksimum 4 tane
bir kaç gündür benimde ağzımın tadı yok gibi şekeri çoğalttım
tatlı ile kapattım öğle yemeğimi (: sıcaklarda etkiliyor hayatım
tatlı ile kapattım öğle yemeğimi (: sıcaklarda etkiliyor hayatım HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
ben daha öğlen yemeğine geçmedim sabah kahvesi konumundayım :p
sıcaklardan sadece su ve yoğurt yiyesim geliyor :)
yoğurt bende uyku yapmıyor genel bir uyku halim mevcut suç yoğurdun değil :p
ben daha öğlen yemeğine geçmedim sabah kahvesi konumundayım :p sıcaklardan sadece su ve yoğurt yiyesim geliyor :) yoğurt bende uyku yapmıyor genel bir uyku halim mevcut suç yoğurdun değil :p =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
(: uyku tatlı da ondan
eskiden bulduğum fırsatta uyurdum
yaşlanyorum sanırım şimdi uyku batıyo :p
(: uyku tatlı da ondan eskiden bulduğum fırsatta uyurdum yaşlanyorum sanırım şimdi uyku batıyo :p HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
benim uykunun işle garazı var işteyken çok geliyor akşam gelmiyor :p
bunun tembellikle alakası yok :p
benim uykunun işle garazı var işteyken çok geliyor akşam gelmiyor :p bunun tembellikle alakası yok :p =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
biiittttaaabii :dd
bilmezmiyim hiç
Gözyaşımda saklısın, ağlayamam ben
Düşeceksin sanırım kirpiklerimden
Damarımda kan olup dolaşıyorken
Beni böyle bırak git, git gidebilirsen..
dinlede uykun açılsın (:
Gözyaşımda saklısın, ağlayamam ben Düşeceksin sanırım kirpiklerimden Damarımda kan olup dolaşıyorken Beni böyle bırak git, git gidebilirsen.. dinlede uykun açılsın (: HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
ki̇m söylüyor böyle şarki sözleri̇ni̇ yazinca hangi̇ şarki bi̇lmi̇yom ben :)
hi̇ç bi̇r şarki sözünü hatirlamadiğimdan olabi̇lr mi̇ acep :)
ki̇m söylüyor böyle şarki sözleri̇ni̇ yazinca hangi̇ şarki bi̇lmi̇yom ben :)hi̇ç bi̇r şarki sözünü hatirlamadiğimdan olabi̇lr mi̇ acep :) =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
tan taşçıdan dinle
zekai tuncanın normalde
türk sanat musikisi :p
tan taşçıdan dinle zekai tuncanın normalde türk sanat musikisi :p HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
İYİCE UYUYİM DİMİ :)
SANAT MÜZİĞİ UYKUMU GETİRİYOR BENİM :)
KAYAHAN ABİ DİYOR Kİ CANIM SIKILIYO CANIM PAL NOSTALJİ :)
İYİCE UYUYİM DİMİ :) SANAT MÜZİĞİ UYKUMU GETİRİYOR BENİM :) KAYAHAN ABİ DİYOR Kİ CANIM SIKILIYO CANIM PAL NOSTALJİ :) =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
arabesk ,tsm ,
filan falan sıkmaz beni bunlar
arabesk ,tsm , filan falan sıkmaz beni bunlar HulyaaaDeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
SENLE BİR BU KONUDA UYUŞAMIYOZ :)
BEN TÜRKÜ SEVİYOM BİRDE NOSTALJİ BİRDE AKUSTİK GÜZEL OLUYOR:)
SENLE BİR BU KONUDA UYUŞAMIYOZ :) BEN TÜRKÜ SEVİYOM BİRDE NOSTALJİ BİRDE AKUSTİK GÜZEL OLUYOR:) =hayat, 2 yıl önce - Alıntıya git
evet müzik tarzımız farklı
sen sade seversin ben karşık yemek bide
iki tane var :p