- Hayırlı sabahlar kuzucuklarım.
- Yorucu bir hafta geçirdim. Kardeşimin kına ve nikahını yaptık. Masa sandalye koşuşturmaca resimler derken şimdi eşiyle balayındalar.
- Odama geçtim. Çocukluğumdan beri kardeşimle aynı odada yatıp kalktık. Şimdi sabahları uyanınca onun yatağına bakıyorum. Bomboş. Artık yok. Odaya sessizlik, hüzün ve yalnızlık çöktü.
- Onlar gittikten sonra eve dönünce ister istemez annemle biraz gözyaşlarımızı tutamadık.Neyse en azından emin ellerde ve mutlu bir şekilde. Gözümüz arkada kalmaz Allah'ın izniyle.
06asım, 2 yıl önce - Alıntıya git
günaydın asım allah bir yastıkta yaşlandırsın mutlulukları daim olsun kardeşinin :)
demek ki kardeşinle iyi anlaşıyormuşsunuz benim kardeşim evlenince omuzlarımdan bir yük kalmış gibi olmuştu hiç öyle ağlamadım aksine eve gelince pek keyifliydim düşünün beni nasıl yorduysa neyse zaten bu mutluluğum da kısa sürdü kardeşim sorumsuzdu şimdi kocası da sorumsuz düşünün beni şimdi birde yeğen geliyor inşallah bana yada erkek kardeşime çeker bunlara çekmez :)
gerçi oğlak burcu olacağı için bana çeker herhalde :p
günaydın asım allah bir yastıkta yaşlandırsın mutlulukları daim olsun kardeşinin :)
demek ki kardeşinle iyi anlaşıyormuşsunuz benim kardeşim evlenince omuzlarımdan bir yük kalmış gibi olmuştu hiç öyle ağlamadım aksine eve gelince pek keyifliydim düşünün beni nasıl yorduysa neyse zaten bu mutluluğum da kısa sürdü kardeşim sorumsuzdu şimdi kocası da sorumsuz düşünün beni şimdi birde yeğen geliyor inşallah bana yada erkek kardeşime çeker bunlara çekmez :)
gerçi oğlak burcu olacağı için bana çeker herhalde :p