Arkadaşlar umarım hepimizin istediği olur.
Puanim 72,4
Siralamam 15760(guncel 3-4 bin civari oluyor)
Ilk tercihim Şırnak ve Cizre ilçesi
Biri de bana akıl versin ben ne yapayım 30 bindeyim antalyada yaşıyorum çevre illeri yazmayı düşünüyorum istanbula gitme şansım çok zor ankara konya belki nereyi yazmalıyım 30 bine ankara konya gelme şansı var mıdır ne düşünüyorsunuz miraçnurse, 11 ay önce - Alıntıya git
Biri de bana akıl versin ben ne yapayım 30 bindeyim antalyada yaşıyorum çevre illeri yazmayı düşünüyorum istanbula gitme şansım çok zor ankara konya belki nereyi yazmalıyım 30 bine ankara konya gelme şansı var mıdır ne düşünüyorsunuz
Kardeşim İstanbul Ankara Erzurum Konya. Sadece buralara odaklan. Gördüğüm kadarıyla Antalya az bi alım yapıyor. Bu şehirleri yazarsan şansın var yine de
Miraç İstanbul neden yazmıyorsun?? En rahat gelebilecek orası senn için ulaşımı da rahat
Kardeşim İstanbul Ankara Erzurum Konya. Sadece buralara odaklan. Gördüğüm kadarıyla Antalya az bi alım yapıyor. Bu şehirleri yazarsan şansın var yine de Atanamayanlar34, 11 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim evet antalya toplam 55 kişi alıyor her zamanki gibi malesef bana gelmesi yüzde sıfır.
Ankara 72.067
Miraç İstanbul neden yazmıyorsun?? En rahat gelebilecek orası senn için ulaşımı da rahat Hayalperesthemşire, 11 ay önce - Alıntıya git
Ben evliyim ya aslında kardeşim de cerrahpaşa da okuyor eşinin akrabaları evleri falan da var istanbulda avrupa yakasında ama eşim gitmek istemiyor istanbula. Ikna etmem lazım. En çok atanma ihtimalimin olduğu yer istanbul. Napıcam bilmiyorum
Ben evliyim ya aslında kardeşim de cerrahpaşa da okuyor eşinin akrabaları evleri falan da var istanbulda avrupa yakasında ama eşim gitmek istemiyor istanbula. Ikna etmem lazım. En çok atanma ihtimalimin olduğu yer istanbul. Napıcam bilmiyorum miraçnurse, 11 ay önce - Alıntıya git
Şu an istanbul üniversitesi de alıma çıktı. En kötü ihtimal ona kesinlikle atanırsınız zaten. Karar sizin tabi
Özel hastanede çalışanlar ne zaman istifa vermeli peki? cocukhemsiresi, 11 ay önce - Alıntıya git
Özellerle ilgili bir hüküm gözükmüyor. Bu durumda zimmete düştükten sonra istifa verilebilir her zaman ki gibi.
Şu an istanbul üniversitesi de alıma çıktı. En kötü ihtimal ona kesinlikle atanırsınız zaten. Karar sizin tabi Atanamayanlar34, 11 ay önce - Alıntıya git
Peki sizce atanamadım ya da yazmadığım için atanamadım diyelim sıralana 30 bine düşse akdeniz açar mi tekrar genelde 2 kea alım yapıyor açarsa da puanlar bana kadar düşmüş olursa girer miyim
Özellerle ilgili bir hüküm gözükmüyor. Bu durumda zimmete düştükten sonra istifa verilebilir her zaman ki gibi. Atanamayanlar34, 11 ay önce - Alıntıya git
Peki sizce atanamadım ya da yazmadığım için atanamadım diyelim sıralana 30 bine düşse akdeniz açar mi tekrar genelde 2 kea alım yapıyor açarsa da puanlar bana kadar düşmüş olursa girer miyim miraçnurse, 11 ay önce - Alıntıya git
2020 de bir sağlık bakanlığı alımının daha olacağını zannetmiyorum. Ama Antalya üniversite hastanesi açar mı bilemem. Şu an Aydın üniversite hastanesinde alıma çıktı. Ona da başvurabilirsiniz.
Eşinin ne iş yaptığı da önemli, gelebiliyorsa snn yanına o yönden iyi, yani ikna edicen yoksa yazma şansın kalmıyor, içinden geçen illeri yaz, gerisi nasip. Akdeniz tekrar alıma çıkar Bnce daha puanların yanmasına çok var w sen de en kötü ona gireblrsn
2020 de bir sağlık bakanlığı alımının daha olacağını zannetmiyorum. Ama Antalya üniversite hastanesi açar mı bilemem. Şu an Aydın üniversite hastanesinde alıma çıktı. Ona da başvurabilirsiniz. Atanamayanlar34, 11 ay önce - Alıntıya git
Aynen bi daha atama yapmaz bakanlık zaten yeteri kadar aldı. Çakılı kadro başka ile gitmek sıkıntı olan. Çakılı kadro akdeniz olsa hiç değilse ailem bütün düzenim burda eşimin iyi bir işi var başka yere gitsem istifa etmesi lazım. Başka bir ile ancak devlete gidebilirim
9/C maddesi özel hastane çalışanları için geçerli mi peki? cocukhemsiresi, 11 ay önce - Alıntıya git
Benim anladığım kadarıyla sözleşmeli memurlardan bahsediliyor. Özelin bu maddeye dahil olacağını sanmam
Eşinin ne iş yaptığı da önemli, gelebiliyorsa snn yanına o yönden iyi, yani ikna edicen yoksa yazma şansın kalmıyor, içinden geçen illeri yaz, gerisi nasip. Akdeniz tekrar alıma çıkar Bnce daha puanların yanmasına çok var w sen de en kötü ona gireblrsn Hayalperesthemşire, 11 ay önce - Alıntıya git
Eşim makine teknisyeni özel bir fabrikada çalışıyor ama memur gibi maaş alıyor o da başka yerde bu ücreti alamayacağını düşünüyor. Bilmiyorum gerçekten.
Ben 19 bin deyim uşak ve çevresini yazmayı düşünüyorum en sonlara istanbul Ayşenurr11, 11 ay önce - Alıntıya git
Ben 19 bin deyim uşak ve çevresini yazmayı düşünüyorum en sonlara istanbul
İlk 15 tercih istedgn iller ve çevresi geri kalanı İstanbul İzmir Konya gibi yüksek alan yerlerin hastanleri, Erzurum falan yazablrsn rekor sayıda almış, bunlar banko gelicek yerler açıkta kalmazsın merak etme Hayalperesthemşire, 11 ay önce - Alıntıya git
İlk 15 tercih istedgn iller ve çevresi geri kalanı İstanbul İzmir Konya gibi yüksek alan yerlerin hastanleri, Erzurum falan yazablrsn rekor sayıda almış, bunlar banko gelicek yerler açıkta kalmazsın merak etme
Allah razı olsun kardeşim edinilmiş çaresizlik %1 olmama şansı varsa tutar bize denk gelir kafasına girdik artık bi nebze içimi rahatlattın
Benim puanım 70.9