70.09puanim 21.425 sıralama ile sadece ankara yazacağım. Gelir mi sizce ? Angarahemsiresi06, 11 ay önce - Alıntıya git
Gelme ihtimali yüksek bence. Önünüzde 5 bin kişi var tercih yapmayacak olan var ankara da 800 kişi alıyor
24 bin ile çorum gelme ihtimali var mı?
Gelme ihtimali yüksek bence. Önünüzde 5 bin kişi var tercih yapmayacak olan var ankara da 800 kişi alıyor miraçnurse, 11 ay önce - Alıntıya git
önünüzzde 5 bin kişi var ne demek? bunları nasıl hesaplıyorsunuz bi formülü mü var söylerseniz çok sevinirim
önünüzzde 5 bin kişi var ne demek? bunları nasıl hesaplıyorsunuz bi formülü mü var söylerseniz çok sevinirim fatmadarde, 11 ay önce - Alıntıya git
Ben sadece ortalama olarak söyledim en sonki atamada 16 bine geldiği için tabiki arada tercih vermeyip şuan verecekler de olabilir o kadarını bilemeyiz zaten
en üste fazla alım yapanları yazmak mantıklı mı Angarahemsiresi06, 11 ay önce - Alıntıya git
Mantıklı bence
Fazla alim yapan yerleri alta yazmak mantikli bence . uste istedigin yerleri yazmak mantikli. cok alan yerleri uste yazarsan istediğin yerleride alta yazarsan alttakiler ölü tercih olur zaten
Fazla alim yapan yerleri alta yazmak mantikli bence . uste istedigin yerleri yazmak mantikli. cok alan yerleri uste yazarsan istediğin yerleride alta yazarsan alttakiler ölü tercih olur zaten Mehmet161, 11 ay önce - Alıntıya git
Çok istediğim yer 100 hemşire alıyor sıralamam 18 bin lisans hemşire, gelir mi sizce? (İzmir Behçet Uz) cocukhemsiresi, 11 ay önce - Alıntıya git
Bnce gelmesi çok yüksek ihtimal
19.860 ile izmir bozyaka gelir mi??
Sıralama 19685, puan 70,71. İzmir gelir mi?
26998 lisans hemşire sıralamam acaba atanma ihtimalim var mi
15.500dryim güncel sıralamam nedir acaba kaç kişilik tercih yeri doldursam atanmam için yeterli olur?
Bende 19 k ile karaman konya nigde mersin uşak isparta burdur çorum dusunuyorum
71.27sıralamam 18300 malatya batman adıyaman elazığ maraş gelme ihtimali nedir
44 binde lisans hemşirelik ihtimali nedir sizce eğer ihtimal yoksa işkur üzerinden temizlik görevlisi olarak başvuruda bulunacağım 😂
44 binde lisans hemşirelik ihtimali nedir sizce eğer ihtimal yoksa işkur üzerinden temizlik görevlisi olarak başvuruda bulunacağım 😂 Faşizan, 11 ay önce - Alıntıya git
İhtimal ne yazıkki sıfır hocam