Editörler : "eskiyara"Pangaea
05 Nisan 2020 16:27

Uzaktan eğitim

Öğretmenlerin zoom ve benzeri uygulamalar ile ders anlatması zorunluluğu varmı?Yapamazsak ne olur?okul müdürleri öğretmenlere program yapıp uygulamalar istemesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?


mikado411
Kapalı
05 Nisan 2020 17:35

Zorunlu değil hocam ,köy okulu öğrencinin ne imkanı var ki,


hugo.almeida
Kapalı
06 Nisan 2020 13:35

Zorunluluk yok. Bakanlık inceleme başlatmış galiba konuyla ilgili. Muhtemelen yalandır inceleme de. Reklam peşinde koşan müdürlerin güdümündeki idarecilerin tehditlerine aldırış etmeyin. Resmi yazı isteyin sadece.


friedhelm
Daire Başkanı
07 Nisan 2020 04:13

İdareciler yine gösteri peşinde.Korona olayı ilk başladığında dediler ki "Zoom programı kullanarak ders yapın öğrencilerle.Bizden isteniyor.Ekran resmi alın".dendi.İmkanı olan yaptı.Olmayan gitti kamera aldı, internet bağlattı vs.yine yaptı.Sonra bu programın güvenlik açıkları nedeniyle sakıncalı olduğu ortaya çıktı." Eee.Ne oldu ne olacak bu uzaktan eğitim? dedik.Dediler ki " Biz size yapın demedik ki.Zorunluluk yoktu bu işte.Yapılsa iyi olur dedik." Şimdi var ya bu idareciler hep kıvarma derdinde.İleride başımız yansa bu programdan " ben karışmam sen kendin yaptın" diyecek kadar da şuursuzlar.Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.Zaten bitmiş olan bu meslek bu vasıfsız herifler yüzünden daha bitiyor. Koronavirüs bir çok şey gibi maalesef eğitim öğretim ve öğretmenliğin de sonunu getirecekmiş gibi duruyor.Şuan bunlar iyi günlerimiz.

fokyay
Şef
07 Nisan 2020 12:06

Friedhelm hocam bir insan ancak bu kadar güzel yorum yapabilir. Sonuna kadar size katılıyorum. Malesef öğretmeninin arkasında duran idareci çok çok az. Bi olumsuzlukla karşılaştığımızda veli haklı öğrenci haklı ama öğretmen suçlu. Bu gibi idareciler öğretmende çalışma azmi de bırakmıyor.


ugury64
Aday Memur
07 Nisan 2020 23:03

Bu sorunu pazar günü yazdım.ertesi gün MEB zoom ve benzer uygulamalarda sıkıntıyi görerek noktayı k


ugury64
Aday Memur
07 Nisan 2020 23:05

Bu sorunu pazar günü yazdım.ertesi gün MEB zoom vebenzer uygulamalarda ki sıkıntıyi görerek bitirdi


joseph01
Aday Memur
08 Nisan 2020 00:51

En mantıklısı onlar gibi hareket etmek. Bu süreçte EBA kullanın dediler verin ödevlendrmeleri oradan. Whatsapp grubu diyorlar kurmayın. Veliler arayınca ödevlendirmeleri EBA üzerinden yaptım der geçersiniz. İdarecileri sessize alın mesai saatleri dışında hiçbir şekilde cevap vermeyin. Resmi yollarla ulaşmasını söyleyin. Uzun süre iyi niyetli olunca zarar görüyorsnuz şuan sıkıntılı ve bilinmeyen bir süreçten geçerken kendizi riske atmayın. Sağlıklı günleriniz olsun

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi