Editörler : crops35

hsnd
Başbakan Müsteşarı
01 Mayıs 2020 16:24

Eş durumundan nakil oldum ama öncesinde nakil için boş kadro buldum tabi ki.

economi06, 5 yıl önce
Hocam siz nasıl nakil oldunuz eş durumu vs veya boş kadro bulup muvafakat mi aldınız ?? Nasıl oldu

economi06
Şube Müdürü
02 Mayıs 2020 02:59

anladım hocam Iyi muvafakat almışsınız şanslısınız üniversiteler genelde tayınde zor da ..
hsnd, 5 yıl önce

Eş durumundan nakil oldum ama öncesinde nakil için boş kadro buldum tabi ki.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
02 Mayıs 2020 13:12

Muvafakat konusunda zorluk çıkarılmadı. Belli şartların sağlanması durumunda muvafakat verilebileceğine yönelik yönetim kurulu kararı vardı üniversitenin. Çalıştığım birim amiri zorluk çıkarmayınca rektörlük kabul etti zaten hemen. Şanslıydım allaha şükür bu konuda.

economi06, 5 yıl önce
anladım hocam Iyi muvafakat almışsınız şanslısınız üniversiteler genelde tayınde zor da ..

ziya bilgin
Aday Memur
02 Mayıs 2020 13:52

Belli şartların sağlanması durumundan kısmını biraz açar mısınız hocam anlamadım rica etsem
hsnd, 5 yıl önce

Muvafakat konusunda zorluk çıkarılmadı. Belli şartların sağlanması durumunda muvafakat verilebileceğine yönelik yönetim kurulu kararı vardı üniversitenin. Çalıştığım birim amiri zorluk çıkarmayınca rektörlük kabul etti zaten hemen. Şanslıydım allaha şükür bu konuda.

vavvv
Aday Memur
02 Mayıs 2020 13:53

Merhaba Vakıf Üniversitelerinde memur nasıl olunur.Örneğin öğrenci işleri gibi bir sürü birim var

vavvv
Aday Memur
02 Mayıs 2020 13:55

Yani kpss filan gereklimi vakıf üniversiteleri için.Bilgilendirirseniz memnun olurum

hsnd
Başbakan Müsteşarı
02 Mayıs 2020 16:28

Vakıf üniversiteleri özeldir. Gidip başvuru yaparak işe kabul edilirseniz çalışabilirsiniz. Memur maaşı değil asgari ücret alırsınız. Üniversite daha yüksek de verebilir tabi orası kendilerine kalmış bir durum.

vavvv, 5 yıl önce

Yani kpss filan gereklimi vakıf üniversiteleri için.Bilgilendirirseniz memnun olurum

tasarım34
Aday Memur
08 Temmuz 2020 02:21

hocam merhaba universitede memur olduktan sonra aynı okulda doktora yapıp akademik kadroya geçme ihtimali nedir

hsnd, 5 yıl önce

Şuanki kurumumda kadrom teknisyen ancak maşa başı çalışıyorum şu an. Bu benim istediğim bir şeydi geçişle alakalı olmayan bir durum. Şehir değiştirirken zorluk yaşamadım çünkü ailemin olduğu şehre geri döndüm. O yüzden zor olmadı benim için.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
08 Temmuz 2020 12:55

İhtimal torpildir maalesef hocam. Üniversite yönetimini iknaya bakar iş. Onun dışında sınavlara girip alım için uğraşmanız gerekir.

tasarım34, 5 yıl önce

hocam merhaba universitede memur olduktan sonra aynı okulda doktora yapıp akademik kadroya geçme ihtimali nedir

tasarım34
Aday Memur
09 Temmuz 2020 00:49

mutala tarzında bir uygulama varmış sanrm yani doktorasını tamamlayıp kurum uygun görurse kadroya geçiş oluyormuş benim merak ettiğim varmı böyle memurluktan hoca olan biri

hsnd, 5 yıl önce

İhtimal torpildir maalesef hocam. Üniversite yönetimini iknaya bakar iş. Onun dışında sınavlara girip alım için uğraşmanız gerekir.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
09 Temmuz 2020 10:42

Benim bir tanıdığım oldu. Teknisyen kadrosundayken 4 yıllık kimya bölümünü bitirdi şu an öğretim görevlisi kadrosunda. Nasıl olduğu konusunda şu an için bilgim yok maalesef.
tasarım34, 5 yıl önce

mutala tarzında bir uygulama varmış sanrm yani doktorasını tamamlayıp kurum uygun görurse kadroya geçiş oluyormuş benim merak ettiğim varmı böyle memurluktan hoca olan biri

Drjacob
Aday Memur
11 Temmuz 2020 13:45

devlet kadrosundan (4b'li) üniversitelere geçiş yapabilir miyiz ?

burdurspor
Memur
29 Mart 2021 14:37

geçiş yok sanırım

Drjacob, 5 yıl önce

devlet kadrosundan (4b'li) üniversitelere geçiş yapabilir miyiz ?

Drjacob
Aday Memur
30 Mart 2021 10:56

doğrudur

burdurspor, 4 yıl önce

geçiş yok sanırım

oguz.boyu
Aday Memur
08 Temmuz 2021 10:52

Üniversitelerde iş yoğunluğu azdır genel olarak diğer kurumlara nazaran/kıyasla rahattır;; ama gel gör ki memurun itibarı sözü nazı yoktur bir kalemde silerler adamı...

Bana bir akademisyen aşık oluyor ben bana aracından gelen evlenme teklifini red ediyorum. Bunun neticesinde bu akademisyen bana aşık etme bağlama büyüsü yaptırıyor rüyama kadar girdi. zor kurtulduk büyüden orası da ayrı bir dert sormayın.

Ben sinirleniyorum bir gün whatsaptan kibarca konuşmak varken neden büyü yaptınız diye akademisyene soruyorum.

- Akademisyen senle sadece profesyonel bir iş ilişkimiz olmuştur bunun ötesinde bir şey olmamıştır sen ne büyüsünden bahsediyorsun bu ne cesaret sen kendini ne sanıyorsun gibisinden saçma saçma şeyler yazar.

3 gün geçmez bile görev yerimin değişeceğini öğrenirim. Suçlu olan akademisyen olduğu halde benim görev yerim değişir bir de o kadar bir çok konuda ayrım yapmadan yardımcı olduğum akakademisyenlerden biridir teknik işler bilgisayar anlardım yardımcı olurdum. İki vasıta ile gideceğim bir yere kampüsten uzak yere sürdüler.

Sözün özü üniversite de Akademisyenler baron,patron sen ikinci sınıf elemansın her zaman marabasın kullanılıp atılabilirsin her an..

EN ÇOK BANA KOYANDA SÖZÜME KARŞILIK SAVUNMAM BİLE ALINMADAN SÜRÜLMEM OLMUŞTUR O ZAMAN KILIF UYDURUP GÖREV YERİN DEĞİŞİYOR DEMİŞLERDİ BİRAZ GEÇ AYIKTIM BENDE.

burdurspor
Memur
22 Kasım 2021 16:52

takipteyim

Eylül8080
Kapalı
22 Kasım 2021 16:55

Arkadaşlar üniverstefr memur olmak yorucu mu maaş ne kadar acaba 4b li olunca tayin isteme hakkı var mı

serkan__tezcan
Kapalı
25 Kasım 2021 15:42

hayırdır aklında ne var

Eylül8080, 3 yıl önce

Arkadaşlar üniverstefr memur olmak yorucu mu maaş ne kadar acaba 4b li olunca tayin isteme hakkı var mı

burdurspor
Memur
12 Nisan 2023 14:22

tayin diye bir hak yoktur. çakılı kadro

Eylül8080, 3 yıl önce

elektronik49
Kapalı
13 Nisan 2023 20:17

Ben üniversitede çalışmıştım.acsin.Kupkuru bir maas baska da bisey yok.univerisiteye 2 şekilde girmelisin.ya akademisyen yada öğrenci olacaksın.

Toplam 88 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi