bağlama büyüsü falan diyen bunu rüyasında gören birine az bile yapmışlar sizin yeriniz üniversite değil hacım
bağlama büyüsü falan diyen bunu rüyasında gören birine az bile yapmışlar sizin yeriniz üniversite değil hacım
oguz.boyu , 4 yıl önce
Üniversitelerde iş yoğunluğu azdır genel olarak diğer kurumlara nazaran/kıyasla rahattır;; ama gel gör ki memurun itibarı sözü nazı yoktur bir kalemde silerler adamı...
Bana bir akademisyen aşık oluyor ben bana aracından gelen evlenme teklifini red ediyorum. Bunun neticesinde bu akademisyen bana aşık etme bağlama büyüsü yaptırıyor rüyama kadar girdi. zor kurtulduk büyüden orası da ayrı bir dert sormayın.
Ben sinirleniyorum bir gün whatsaptan kibarca konuşmak varken neden büyü yaptınız diye akademisyene soruyorum.
- Akademisyen senle sadece profesyonel bir iş ilişkimiz olmuştur bunun ötesinde bir şey olmamıştır sen ne büyüsünden bahsediyorsun bu ne cesaret sen kendini ne sanıyorsun gibisinden saçma saçma şeyler yazar.
3 gün geçmez bile görev yerimin değişeceğini öğrenirim. Suçlu olan akademisyen olduğu halde benim görev yerim değişir bir de o kadar bir çok konuda ayrım yapmadan yardımcı olduğum akakademisyenlerden biridir teknik işler bilgisayar anlardım yardımcı olurdum. İki vasıta ile gideceğim bir yere kampüsten uzak yere sürdüler.
Sözün özü üniversite de Akademisyenler baron,patron sen ikinci sınıf elemansın her zaman marabasın kullanılıp atılabilirsin her an..
EN ÇOK BANA KOYANDA SÖZÜME KARŞILIK SAVUNMAM BİLE ALINMADAN SÜRÜLMEM OLMUŞTUR O ZAMAN KILIF UYDURUP GÖREV YERİN DEĞİŞİYOR DEMİŞLERDİ BİRAZ GEÇ AYIKTIM BENDE.