Editörler : StMngr
«122123124125126127128129130131132133134

Türkiyelii
Aday Memur
29 Nisan 2024 22:27

kto Karatay üniversitesinde öğr gör ve ar gör maaşlarının 45-47 bin olduğu söyleniyor doğru mu

arastirmagorevlisiii
Daire Başkanı
30 Nisan 2024 10:26

Doğru kto karatay netten eşitleme yapıyor. Arş gör 45 civarı her fakültede sabit ama öğr gör bölümden bölüme değişebilir (ders veren hocalara farklı ücretlendirme yapabiliyor vakıflar.) öğr gör min 45 civarı ama artabilir.

Türkiyelii, 2 yıl önce
kto Karatay üniversitesinde öğr gör ve ar gör maaşlarının 45-47 bin olduğu söyleniyor doğru mu

arozzy
Aday Memur
03 Mayıs 2024 12:53

Merhaba, bir vakıf üniversitesinden ayrıldım ve başka bir devler üniversitesinde çalışmaya başladım. Az yatan maaşlarım için geçmişe yönelik eski çalıştığım vakıf üniversitesine dava açmak niyetindeyim. Bu davayı idare mahkemesine mi yoksa iş mahkemesine mi açmam lazım. Konu ile alakalı deneyimi olanlar paylaşabilirler mi ?

arastirmagorevlisiii
Daire Başkanı
03 Mayıs 2024 13:10

İdare mahkemesine.

arozzy, 2 yıl önce

Merhaba, bir vakıf üniversitesinden ayrıldım ve başka bir devler üniversitesinde çalışmaya başladım. Az yatan maaşlarım için geçmişe yönelik eski çalıştığım vakıf üniversitesine dava açmak niyetindeyim. Bu davayı idare mahkemesine mi yoksa iş mahkemesine mi açmam lazım. Konu ile alakalı deneyimi olanlar paylaşabilirler mi ?

arozzy
Aday Memur
03 Mayıs 2024 17:09

Arkadaşlar merhaba,

Hukukçu olanınız ya da daha önce dava açanlardan yardım ricasında bulunuyorum. Elinde aşağıdaki linkte olan kararın karartılmış kopyası olan var ise benimle paylaşabilir mi ?

Avukat olmaksızın dava açacağım. O yüzden emsal olması için dilekçemde aşağıdaki ilgili kararı doğru bir şekilde ifade etmem gerekli.

Şimdiden teşekkür ederim.

https://ankahaber.net/haber/detay/yargidan_emsal_karar_vakif_universitesindeki_akademisyen_devlet_universitesindekinden_dusuk_ucret_alamayacak_75910

alexm
Aday Memur
04 Mayıs 2024 19:41

Kültür üniv.de öğretim görevlisi maaşı ne kadar? Haftada kaç saat ders var ve boş gün var mı?

iske
Aday Memur
07 Mayıs 2024 15:24

Geçen sene öğretim görevlisi ders yükü haftada 20 saatti. Mesai de vardı. Şimdiki ders yükünü bilmiyorum ama, 40.000 lira maaş alıyorlar diye biliyorum. Netten eşitleyen üniversitelerden değil.

alexm, 2 yıl önce

Kültür üniv.de öğretim görevlisi maaşı ne kadar? Haftada kaç saat ders var ve boş gün var mı?

arozzy
Aday Memur
09 Mayıs 2024 13:37

Daha önce dava açmış arkadaşlar nasıl dava dilekçesi yazacağımız hakkında bu forumdakilere yardımcı olabilir mi ? Örnek dilekçe paylaşımı yapabilirler mi ? Bireysel dava açmak istediğimizde nasıl bir yol izlemeliyiz ?

04 Haziran 2024 20:13

Doğuş üniversitesi mayıs ayı maaşlarına zam yaptı. Yuvarlama olarak ifade edersek;

Ar. Gör. : 45.500TL

Öğr. Gör. :45.000TL

Bu ücretlerden BES kesintisi yapılmamıştır. Dil tazminatı dahil değildir.

arastirmagorevlisiii
Daire Başkanı
05 Haziran 2024 09:26

Evet ben doğuştan ayrılıp devlete geçtim haberim yoktu bana da arkadaşlarım dün söylediler arş gör maaşı 45.703 tl güncel olarak. bunun yanında çalışılan gün sayısı kadar günlük 157 tl'lik bir yemek kartı ücreti de yatırılıyor o da aylık ortalama 2700-2800 tl gibi bir tutar yapıyor. Bu tutarların aynısı beykent üniversitesi için de geçerli. Netten eşitlemişler sonunda.

Vakıfların pek çoğu artık düzgün bir yola girdi umarım bozulmaz. Çoğu net eşitliyor artık, yökün aldığı son karar gayet olumlu oldu.

boşgezeninboşkalfasi, 2 yıl önce

Doğuş üniversitesi mayıs ayı maaşlarına zam yaptı. Yuvarlama olarak ifade edersek;

Ar. Gör. : 45.500TL

Öğr. Gör. :45.000TL

Bu ücretlerden BES kesintisi yapılmamıştır. Dil tazminatı dahil değildir.

Piyanisthemşire
Aday Memur
15 Temmuz 2024 09:20

Merhaba İstanbul Medipol üniversitesi öğretim görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı?

Akademiktaraf
Aday Memur
23 Temmuz 2024 16:10

Istanbul Aydın üniversitesinde çalışan arkadaşlarımız var mı ? maaş, özlük hakları, kurumun yapısı hakkinda bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.

b.kskn
Kapalı
23 Temmuz 2024 16:23

hocam ek ders ücreti ile 50 bini bulur mu myo daki öğr gör maaşı?
arastirmagorevlisiii, 2 yıl önce

Doğru kto karatay netten eşitleme yapıyor. Arş gör 45 civarı her fakültede sabit ama öğr gör bölümden bölüme değişebilir (ders veren hocalara farklı ücretlendirme yapabiliyor vakıflar.) öğr gör min 45 civarı ama artabilir.

arastirmagorevlisiii
Daire Başkanı
23 Temmuz 2024 16:40

Hocam temmuz ayında zam geldi devlet kadrolarına, normal öğr gör maaşı 45 bin tlden 54-55 bin tl civarına çıktı. kto karatay da genellikle eşitlemelerini geciktirmeden yapan bir okul. dolayısıyla eğer cozutmazlarsa artık öğr gör maaşı 45 değil 54-55 bin tl civarı olur orada da (ufak tefek değişebilir) ayrıca ek ders ücreti ödeyen vakıf sayısı çok az bir kaç kallavi vakıf haric (bilkent, koç, sabancı, özyeğin vs) ek ders ücreti verilmiyor pek. verilse de komik rakamlar. bu yüzden ek ders ücreti diye onu düşünmeyin sadece maaş düşünün.

b.kskn, 2 yıl önce
hocam ek ders ücreti ile 50 bini bulur mu myo daki öğr gör maaşı?
02 Ağustos 2024 08:42

Merhaba. Temmuz zammı sonrası maaşlar ne oldu bilgi var mı? Özellikle İstanbul'daki üniversiteleri merak ediyorum açıkçası.

ozlembass
Aday Memur
02 Ağustos 2024 22:34

Merhaba,

Genelde ayın 10'unda yatıyor maaşlar sessizliğin sebebi bu olabilir.

Intihalmagduru, 2 yıl önce

Merhaba. Temmuz zammı sonrası maaşlar ne oldu bilgi var mı? Özellikle İstanbul'daki üniversiteleri merak ediyorum açıkçası.

03 Ağustos 2024 07:12

Vakıf üniversitelerinde maaş yatışı olarak ayın onunu hiç duymamıştım. Genelde ayın birinde ya da ilk beş günde yatıyor diye biliyorum.

ozlembass, 2 yıl önce

Merhaba,

Genelde ayın 10'unda yatıyor maaşlar sessizliğin sebebi bu olabilir.

PhDCe
Şef
06 Ağustos 2024 12:47

bu ay zam yapmaları lazımdı yapmadılar

devlet 60k biz 44k

06 Ağustos 2024 12:56

Zamları hesaplayamamış olabilirler mi? Geçen yıl 8 bin seyyanen yatması gereken miktarı nasıl hesaplayacaklarını bilmediklerinden biz bir ay geç almıştık.

PhDCe, 2 yıl önce

bu ay zam yapmaları lazımdı yapmadılar

devlet 60k biz 44k

PhDCe
Şef
06 Ağustos 2024 13:08

sanmam bence önemsemedikleri için nasıl olsa ceza yok yaptırım yok

Intihalmagduru, 2 yıl önce

Zamları hesaplayamamış olabilirler mi? Geçen yıl 8 bin seyyanen yatması gereken miktarı nasıl hesaplayacaklarını bilmediklerinden biz bir ay geç almıştık.

Toplam 2667 mesaj
«122123124125126127128129130131132133134

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi