Editörler : F16 Gökçen
19 Nisan 2020 15:33

Sinirlenince oluşan çarpıntı

arkadaşlar 25 yıllık tip-1 diyabetliyim son zamanlarda birisi ile tartıştığımda kalp atışım aşırı yükseliyor bir yorgunluk çöküyor üstüme sizce neden olabilir. Klostrofobim vardı PAXERA kullandım 1 sene 10 mg şimdi geçti ancak çarpıntı bazı zamanlar oluyor.


tolgaalter
Aday Memur
23 Nisan 2020 05:04

google'a alternatif şifa yazın alternatifsifa.co adresinden hem nefes kontrolü hem tip 1 diyabeti okuyun. gerçek tıp yazarı aidin salihe göre tedavileri. Nefes, neşe-hüzün, mutluluk-mutsuzluk, kızgınlık-sakinlik, korku-cesaret gibi duygular üzerinde TERBİYE ETKİSİ yapar.

Pankreas tarafından üretilen insülin hormonu da kana karışır. Kandaki şeker insülin ile birleştiğinde karbonhidratların 3. hazmı tamamlanmış olur. İnsülin, şekeri bütün vücut hücrelerine taşır. Hücrelere sinyal göndererek kandaki şekerin hücrelere girmesine izin vermesini ister. Hücreler kapıları açar ve şekeri içine alır. Hücrelere giren şeker, hücrelerdeki enerji santrallerine gönderilir. Bu enerji santrallerinde şekerden, vücudun yapma­sı gereken işler için enerji üretilir. Böylece karbonhidratların 4. hazmı da tamamlanmış olur. Gerçek tıp kitabında der ki: Öyleyse şeker hastalığı karbonhidratların (ekmek) 3. hazmının yetersizliği veya hiç olmaması ile bağlantılı olmalıdır.

Diyabet hastaları iki grupta toplanır: 1. Tip Diyabet insüline bakımlı olan diyabettir.Bu tip diyabet, her 10 diyabet hastasının birinde görülür, genç yaşta başlar ve derin pankreas bozukluklarından kaynaklanır. Bu hastalarda pan­kreas çok az insülin üretir ya da hiç üretmez. Modern tıptaki tedavisi insülinle başlar. Bu tip diyabetin belirtileri: Sık ve çok acıkma, çok su içme, sık ve çok miktarda idrara çıkma, hızlı kilo kaybı. Bu belirtiler genellikle aniden başlar. Prof. Dr. Ahmet Rasim KÜÇÜKUSTA Diyabet hastalığı için: "DİYABET 100 SENE ÖNCESİNE DÖNEREK ÖNLENEBİLİR" diyor. Çünkü; 1922′ de diyabet tedavisi için tek tedavi olarak karbonhidrat ve şekerden düşük, yağ ve proteinden zengin beslenme tavsiye ediliyordu.

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi