Editörler : swat3410
05 Mayıs 2020 19:21

POMEM genel sağlık için önceden

Arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. Okula gitmeden önce bir sürpriz ile karşılaşmamak için ben dahilyeden bu kan değerleri mevzuatta olan şeylerden emin olmak istiyorum. Hiç anlamıyorum bu sağlık işlerinden ,

1-Nasıl nerde bu kan degerlerini kontrol ettirebiliriz.

2-Devletmi özel mi sağlık ocağı mı?

Birde şimdi ettirsek o zaman sıkıntı çıkarırlar mı önceden kan değerlerimizi ölçturduk diye

Turkpolicc
Daire Başkanı
05 Mayıs 2020 19:53

1 - İstersen dahiliyeye, istersen sağlık ocağına git. İkisi de yapacaktır. Tavsiyem hangisinde yoğunluk yoksa ona git.

2 - Devlet, özel vs. fark etmez.

3 - Hayır neden sıkıntı çıkarsınlar ? Asla bir sorun olmaz korkma kardeşim.

zoradam55
Aday Memur
05 Mayıs 2020 19:55

Eyvallah kardeşim ilgin sağol. Allah yolunu açık etsin 👍

Turkpolicc, 5 yıl önce

1 - İstersen dahiliyeye, istersen sağlık ocağına git. İkisi de yapacaktır. Tavsiyem hangisinde yoğunluk yoksa ona git.

2 - Devlet, özel vs. fark etmez.

3 - Hayır neden sıkıntı çıkarsınlar ? Asla bir sorun olmaz korkma kardeşim.

05 Mayıs 2020 20:58

Bugün ürolojiye gittim doktor tersledi fena . sen mantıklı anlat

zoradam55
Aday Memur
05 Mayıs 2020 21:28

En yakın müsait hastane 100 km, mecburen yakınındaki özel hastaneye gitmek zorundayım.

Daha önce yakın zamanda yaptıran var mı ücret totalde ne tutuyor

kkmal01, 5 yıl önce

Bugün ürolojiye gittim doktor tersledi fena . sen mantıklı anlat

zoradam55
Aday Memur
05 Mayıs 2020 22:23

Var mı arkadaşlar aranızda özel hastanede kan degerlerini ölçtüren ört ücret ne kadar tutar??? Pederin üstüne gözüküyorum sigortada

Tknmz26
Aday Memur
05 Mayıs 2020 22:38

120 tl tutmuştu hocam ben yaptırmıştım komple tüm değerlere baktırdım.

zoradam55
Aday Memur
05 Mayıs 2020 23:11

Ewl kral korkuyorum hep 300 falan geçirirler diye

Tknmz26, 5 yıl önce

120 tl tutmuştu hocam ben yaptırmıştım komple tüm değerlere baktırdım.

Miyavss
Aday Memur
06 Mayıs 2020 01:37

En çok kan testlerinde mi eleniyor adaylar arkadaşlar ?
zoradam55, 5 yıl önce

Ewl kral korkuyorum hep 300 falan geçirirler diye

Miyavss
Aday Memur
06 Mayıs 2020 02:03

Zoradam pardon reis yanlışlıkla alıntıladım sana yazmayacaktım genel yazacaktım en çok kan testinde mi elenen oluyor diye.

zoradam55
Aday Memur
06 Mayıs 2020 08:33

Sıkıntı yok reis.

**** Elinde akademinin istediği kan değerleri olan var mı varsa yazabilir mi ayrıntılı olarak,

***Genel dikkat edilen bolumler soylerseniz elenmenin en çok olduğu kısımlar yakın bir günde gideceğim doktor beye gösteririm

Miyavss, 5 yıl önce
Zoradam pardon reis yanlışlıkla alıntıladım sana yazmayacaktım genel yazacaktım en çok kan testinde mi elenen oluyor diye.

flasget
Aday Memur
07 Mayıs 2020 04:57

23.dönem olarak diyeceğim şu size kan değerlerden asla korkmayın. Vay benim değerim düşük çıktı yok yüksek çıktı ne olacak triplerine girmeyin beyler.. Kan en korkulmuyacak sorun. Zaten hastane de kan değerleriniz düşük çıkınca ordaki görevli sağlık personelleri size yardımcı oluyorlar. Mesela bak şu değerin yüksek çıkmış biz bu değerleri girersek raporuna olumsuz alırsın. En iyisi sen yarın bol su içerek gel veya maydonoz ye demişlerdi sağlıkçılar o şekilde gel yarın tekrar kan alırız diyip gönderiyorlar. Zaten hastane işlemleriniz bir günde bitmiyor 2 3 gün rahat sürüyor. O gun sıkıntımı cıktı dediklerini yapın bol su için mesela ertesi gün tekrar kan verirsiniz.. Basit şeylere kafanızı takmayın. Düşük yüksek çıkanlara hemen onu yazmıyorlar. Kadınlar vicdanlı merak etmeyin. Anne evlad gözüyle bakıyorlar orda sizlere. Hepatit elenme sebebi mesela. Kanında bu çıkarsa buna ne kadar da su içsen faydası olmaz. Demek istediğim değer aralığı 0-50 olarak kan sonucu sende 54 cıktı mesela. Vay benim ki yüksek oldu vs seylerine takılmayın.. Ertesi gün örnekte verdiğim gibi su içip düşülecek bir değerse zaten dediğim şekilde yardımcı oluyorlar. Kan konusunda asla şüpheniz olmasın. Baktın su içtin bu değerin 51 e düştü gene şartı sağlayamıyon mesela. Doktor tutupta oraya 1 farkla kaçırıyo bu cocuk olumsuz yazmaz bunu unutmayın sakın. Saygılar

Miyavss
Aday Memur
07 Mayıs 2020 05:07

Reis bu sağlıkta elenen çok oluyor mu yada bu eğitim sonu sınav varmış o nedir neye göre bakıyorlar bir bilgi verirmisin
flasget, 5 yıl önce

23.dönem olarak diyeceğim şu size kan değerlerden asla korkmayın. Vay benim değerim düşük çıktı yok yüksek çıktı ne olacak triplerine girmeyin beyler.. Kan en korkulmuyacak sorun. Zaten hastane de kan değerleriniz düşük çıkınca ordaki görevli sağlık personelleri size yardımcı oluyorlar. Mesela bak şu değerin yüksek çıkmış biz bu değerleri girersek raporuna olumsuz alırsın. En iyisi sen yarın bol su içerek gel veya maydonoz ye demişlerdi sağlıkçılar o şekilde gel yarın tekrar kan alırız diyip gönderiyorlar. Zaten hastane işlemleriniz bir günde bitmiyor 2 3 gün rahat sürüyor. O gun sıkıntımı cıktı dediklerini yapın bol su için mesela ertesi gün tekrar kan verirsiniz.. Basit şeylere kafanızı takmayın. Düşük yüksek çıkanlara hemen onu yazmıyorlar. Kadınlar vicdanlı merak etmeyin. Anne evlad gözüyle bakıyorlar orda sizlere. Hepatit elenme sebebi mesela. Kanında bu çıkarsa buna ne kadar da su içsen faydası olmaz. Demek istediğim değer aralığı 0-50 olarak kan sonucu sende 54 cıktı mesela. Vay benim ki yüksek oldu vs seylerine takılmayın.. Ertesi gün örnekte verdiğim gibi su içip düşülecek bir değerse zaten dediğim şekilde yardımcı oluyorlar. Kan konusunda asla şüpheniz olmasın. Baktın su içtin bu değerin 51 e düştü gene şartı sağlayamıyon mesela. Doktor tutupta oraya 1 farkla kaçırıyo bu cocuk olumsuz yazmaz bunu unutmayın sakın. Saygılar

zoradam55
Aday Memur
07 Mayıs 2020 08:34

İçimi rahatlattın dostum teşekkür ederim. 🖐️🖐️🖐️🖐️

flasget, 5 yıl önce

Rumuzsuz34
Aday Memur
07 Mayıs 2020 13:02

Sağlıkta fıtık yüzünden elenenlere şahit olan var mı arkadaşlar? Fıtık, direkt elenme sebebi mi?

flasget
Aday Memur
07 Mayıs 2020 20:27

okulun 50 60 kişisi eleniyor. Onlar elendikçe stres yapıyorsunuz acaba bende bir şey çıkacak mı edecek mi diye.. Bizde öyle olmuştu. Bitirme mulakatı denilen olay güvenlik soruşturmasının son haddesi bunun sağlık ile bir ilgisi yok. Siz okul dönemindeyken evlerinize polisler gelip araştırma süreciniz başlıyo. Bu eğitim boyunca araştırıldığınız için yıl sonu bitirme mülakatı adı verilen mülakata girip aynı spor aşamasından sonra girdiğiniz mulakat gibi düşün. Ama okuduğunuz okulda yapılıyor. Amaç güvenlik soruşturma temiz mi değil mi bunu test etmek amacı ile yapılmış bir mülakat. Formalite yani

Miyavss, 5 yıl önce
Reis bu sağlıkta elenen çok oluyor mu yada bu eğitim sonu sınav varmış o nedir neye göre bakıyorlar bir bilgi verirmisin

Nrmndr
Aday Memur
07 Mayıs 2020 22:01

bi okul için 50-60 kişi çok geldi bana. o kadar olmaz
flasget, 5 yıl önce

okulun 50 60 kişisi eleniyor. Onlar elendikçe stres yapıyorsunuz acaba bende bir şey çıkacak mı edecek mi diye.. Bizde öyle olmuştu. Bitirme mulakatı denilen olay güvenlik soruşturmasının son haddesi bunun sağlık ile bir ilgisi yok. Siz okul dönemindeyken evlerinize polisler gelip araştırma süreciniz başlıyo. Bu eğitim boyunca araştırıldığınız için yıl sonu bitirme mülakatı adı verilen mülakata girip aynı spor aşamasından sonra girdiğiniz mulakat gibi düşün. Ama okuduğunuz okulda yapılıyor. Amaç güvenlik soruşturma temiz mi değil mi bunu test etmek amacı ile yapılmış bir mülakat. Formalite yani

flasget
Aday Memur
07 Mayıs 2020 22:04

nasip olursa girince anlarsın ;) sadece sağlık adına konuştum ben , bu sayı daha değişik memur atamalarını kazanan olup,subaylık öğretmenlik vs vs diğer birim alanlarında kazanma durumunda okulu bırakıp o bölümlere gidenleri hiç demedim bile

Nrmndr, 5 yıl önce
bi okul için 50-60 kişi çok geldi bana. o kadar olmaz

Nrmndr
Aday Memur
07 Mayıs 2020 22:16

hocam 350 kişi kontenjanlı bi okula gidicem sayı fazla geldi :)
flasget, 5 yıl önce

nasip olursa girince anlarsın ;) sadece sağlık adına konuştum ben , bu sayı daha değişik memur atamalarını kazanan olup,subaylık öğretmenlik vs vs diğer birim alanlarında kazanma durumunda okulu bırakıp o bölümlere gidenleri hiç demedim bile

flasget
Aday Memur
07 Mayıs 2020 22:23

100 kişi bile kalsanız gene eğitim verilir. Sadece bu kadar diyorum :)

Nrmndr, 5 yıl önce
hocam 350 kişi kontenjanlı bi okula gidicem sayı fazla geldi :)

Nrmndr
Aday Memur
07 Mayıs 2020 22:26

aman ağzımızı hayıra açalım :)
flasget, 5 yıl önce

100 kişi bile kalsanız gene eğitim verilir. Sadece bu kadar diyorum :)

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi