Öncelikle şunu yazayım. Burada yazılanlar herhangi bir bilgi Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde değildir.
EDİT:
BU KONU BURADAN DEVAM ETMEKTE OLDUĞU İÇİN KAPATILMIŞTIR
https://forum.memurlar.net/konu/2458323/
Diğer arkadaşlarında durumdan faydalanması için özel mesaja mesaj atmamanızı özellikle buradan paylaşım yapabilirsek iyi olur.
Borsastock uzun vadeyi net tanımlamanız faydalı olur çünkü uzun vade tanımı değişkenlik gösterebiliyor.
5+ sene olarak mı düşünüyorsunuz yoksa 1-5 aralığı olarak mı düşünüyorsunuz uzun vadeyi?
Borsastock uzun vadeyi net tanımlamanız faydalı olur çünkü uzun vade tanımı değişkenlik gösterebiliyor. 5+ sene olarak mı düşünüyorsunuz yoksa 1-5 aralığı olarak mı düşünüyorsunuz uzun vadeyi? hannovep, 3 yıl önce - Alıntıya git
Doğru söylüyorsunuz (1-5) arası bi aksilik olmaz ise 2-3 sene içinde
oğlana her ay 2 3 çeyrek altın alıyorum.Kaç lira diye bakmıyorum takip etmiyorum.Fiziki altın alınır
evet güzel işlemler zaten uzun vadede oluyor
Gram altını izlerken TR/ALTIN fiyatlarından takip edecek kadar acemi iseniz fiziki alım dışında büyük al satlar yapmayın üzülürsünüz.
zorr
1000 tl olur
bir dolar bir lira olurmu ? olursa ne olur.?
10 sene sonra bence 600-700 TL, 20 sene sonra 1000-1200 TL olur. Yatırım tavsiyesi değildir. tarafsız bölge, 3 yıl önce - Alıntıya git
ne yaptın abi yaa
o kadar uzun vade mi olur
Buradaki yorumum yatırım tavsiyesi değildir.
Özelden mesajlar geldiği için yazma ihtiyacı hissettim..
acele etmiyoruz sakin oluyoruz. İnşallah Altın bizi utandırmayacak
şöyle bir geriye bakıldığında 2 yılda bir ikiye katlamış.bir şekilde sürekli artıyor.