Editörler : Pangaea
03 Haziran 2020 12:31

Sözleşmeli Öğretmenlik Sağlık Raporu

22 Haziran'da teslim edeceğimiz evraklar arasında sağlık raporu var ama bulunduğum şehirden (Eskişehir) şu an itibariyle sağlık raporu alamıyorum hastahane Sağlık Bakanlığın'dan izin bekliyormuş sizlerde bu durumu yaşadınız mı sağlık raporu gerekli evraklar arasında bu sorun nasıl çözülür sizce ?

Topalahmet
Aday Memur
03 Haziran 2020 13:12

Birçok yerde randevu alınamıyor maalesef. MEB den açıklama bekliyoruz biz de. Bazı özel hastanelerin listeye eklenmesi ve bir seferliğine bu hastanelerden de alınabilmesi gerekiyor. Yoksa iş zora düşer.

brkckl
Şube Müdürü
03 Haziran 2020 13:21

Ben atama sonuçlarından hemen sonra tüm doktorlara görünüp her şeyi bitirdim. Tek aşama heyete görünmek kalmıştı. Kendi şehrim için aradığımda 15 Haziran'dan sonra gelebilirsiniz dediler hastaneden. Ama heyete göründükten sonra ayrıca yine randevu verecekler 3-4 gün sonrasına dedi adam. Her şey bitmesine rağmen hâlâ 3-4 günlük iş var yani ve kararnameler 22 Haziran sonrası. Hayırlısı artık. Sıkışık olacak gibi.

Emre4124
Aday Memur
03 Haziran 2020 13:22

Kocaeli'de de verilmiyor kurul raporu ne yapacağız bilemiyorum

TheCurlyPD
Aday Memur
05 Haziran 2020 14:37

Zonguldak da 15 haziran dedi hocam

Emre4124, 3 yıl önce
Kocaeli'de de verilmiyor kurul raporu ne yapacağız bilemiyorum

kodeksxx
Aday Memur
05 Haziran 2020 17:16

Ben Trabzondan salı gunu aldım , yarım saatte poliklinik işleri bitti ögleden sonrada kuruldan raporu aldım bitti yormadı işer

05 Haziran 2020 21:30

raporu hangi hastaneden aldınız?
kodeksxx, 3 yıl önce

Ben Trabzondan salı gunu aldım , yarım saatte poliklinik işleri bitti ögleden sonrada kuruldan raporu aldım bitti yormadı işer

T1903
Şube Müdürü
05 Haziran 2020 21:39

Normalde o kadar sürmesi lazım hocam 1 yada 2 günde hallolur rapor engelli raporu çıkartmak o kadar sürüyor sizinkinde başka bı iş vardır heyetteki doktorlardan biri falan iznlidir yada başka birşey o kadar sürmez yoksa

brkckl, 3 yıl önce

Ben atama sonuçlarından hemen sonra tüm doktorlara görünüp her şeyi bitirdim. Tek aşama heyete görünmek kalmıştı. Kendi şehrim için aradığımda 15 Haziran'dan sonra gelebilirsiniz dediler hastaneden. Ama heyete göründükten sonra ayrıca yine randevu verecekler 3-4 gün sonrasına dedi adam. Her şey bitmesine rağmen hâlâ 3-4 günlük iş var yani ve kararnameler 22 Haziran sonrası. Hayırlısı artık. Sıkışık olacak gibi.

fatih ç.
Genel Müdür
05 Haziran 2020 22:02

Özel hastane raporu geçerli değil mi? Ben özelden almıştım. Devlet 200 liraydı, özel 150. Üstüne devlette saatlerce sıra bekleme derdi var.

brkckl
Şube Müdürü
06 Haziran 2020 10:58

Ben de anlamadım hocam, sadece gidip görünüp alınacak belge vs. ne varsa alır çıkarım diyordum ama iki kez geleceksiniz gibi bir şey dedi telefondaki adam. 16 Haziran en erken diyorlar. Sanırım ülke genelinde 15'inden sonra çağırıyorlar her yerde. Daha bilet de alamadık :(

Bilet alan var mı şimdiden? Ben güvenip alamıyorum açıkçası. Bizim burada heyet günleri de Salı ve Perşembe günleriymiş.

T1903, 3 yıl önce

Normalde o kadar sürmesi lazım hocam 1 yada 2 günde hallolur rapor engelli raporu çıkartmak o kadar sürüyor sizinkinde başka bı iş vardır heyetteki doktorlardan biri falan iznlidir yada başka birşey o kadar sürmez yoksa

T1903
Şube Müdürü
06 Haziran 2020 12:22

Özelden de geçerli tam teşekküllü bir hastane olması yeterli sizin hastanede başka bir durum vardır hocam bence yani benim kardeşim de hastane de çalışıyor alanlar var yanı neyse geç olsun güç olmasın:)

ErenMF
Aday Memur
06 Haziran 2020 13:18

Ben artık biletimi aldım, bekleyip fiyatın daha da artması içime sinmedi. Rapor için de pazartesi günü gidip konuşacağım bakalım ne diyecekler.

brkckl
Şube Müdürü
06 Haziran 2020 13:50

Hocam ben her doktora göründüm ve elimdeki kağıda hepsi kaşe vurdu. Şimdi dediklerine göre heyete tekrar görüneceğim. Sonra raporu verecekler. İnternette de doktorlara göründükten sonra kurulda tekrar görünüp sonra verilen tarihte tekrar gidip imza karşılığı raporun alındığı yazıyor. Ben hata mı yaptım acaba yoksa olması gerektiği gibi mi gidiyor şu anda :)

Bir de siz hangi şehirdesiniz ve işlem yapılıyor şu anda. Edirne'de 15 Haziran'dan sonra gelin dediler.

T1903, 3 yıl önce

Özelden de geçerli tam teşekküllü bir hastane olması yeterli sizin hastanede başka bir durum vardır hocam bence yani benim kardeşim de hastane de çalışıyor alanlar var yanı neyse geç olsun güç olmasın:)

08 Haziran 2020 00:27

Antalya Korkuteli'ye atananlar var mı aranızda?

Elifyyyy
Aday Memur
08 Haziran 2020 00:42

Kaç hekim imzası gerekiyor? Fark ediyor mu Dr sayısı?

bote4034
Kapalı
13 Haziran 2020 13:17

ankara elmadağ devlet hastanesi 2 günde rapor veriyor 200 tl. ankara çeversinde olanlar değerlendir

quasimoodoo
Aday Memur
18 Haziran 2020 11:23

Rsku

quasimoodoo
Aday Memur
18 Haziran 2020 11:25

Eskişehir de Şehir Hastanesinden alınabiliyor işlemler 2 - 3 gün sürüyor 1 günde bitirmek pek mümkün değil en az 2 gün alır

34tr34
Aday Memur
29 Ağustos 2020 19:05

Hangi birimlerin ve doktorların muayenesi gerekiyor sağlık kurulu raporu için?

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi