bu ne biçim sınav ya çok zordu
herhalde daha ne kadar zor yapabiliriz diye uzun süre kafa yormuş olmalılar.türkiye finans, yapı kredi ve garanti bankasının sınavlarına girmiştim hepsini de geçmiştim ama bu sınav hem anlaşılması konusunda hem de süre zarfında hepsinden daha zordu.hepimimizin hakkında hayırlısı olsun.
süre yetişmedi
30 soruyu da yetiştirebilen var mı Aday3443, 10 ay önce - Alıntıya git
Ben son 2 soruyu hiç okuyamadım aralarda da salladıklarım oldu hep ve görseller birbirine çok yakındı ayırtetmekte zorlandım
ben full konsantre 20 tane anca çözebildim, 10 tane salladım açıkcası.20 doğrudan aşağı olanları da aramazlar zaten yine ihtimal denklemlerinde kaybolacağım galiba.birdaha ki seneye artık.
Bu nasıl bir şeydir ya gören de teftiş birimine alım yapılıyor sanır :))) inanılmaz zordu, hiç beklemiyordum. Yanlış doğruyu götürmüyordu, boş bıraktıklarınızı sallamışsınızdır umarım. Ben şahsen en az 10 tane salladım. Beklediğimden 10 katı zor geldi... Sorular çok uzundu, umarım bekledikleri doğru sayısı çok fazla değildir. Sahi sizce kaç doğru yapanlar başarılı olur? Bir de arkadaşlar kişilik envanteri gelirse bilin ki sınavı geçtiniz. Mailinizi 6 saatte bir kontrol edin. Envanteri gelen yazsın ki biz de kontrol edelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Delacuesta05, 10 ay önce - Alıntıya git
katılıyorum size ben teftiş sınavınada girdim geçen sene oradaki sorular bile bu kadar zorlayıcı değildi.Envanter testi hemen geliyor mu ki?
katılıyorum size ben teftiş sınavınada girdim geçen sene oradaki sorular bile bu kadar zorlayıcı değildi.Envanter testi hemen geliyor mu ki? Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
sorular kolaydı bence, biraz dikkat gerektiriyordu. o yüzden süre yetmedi. kitapçık olsa daha zor.
Geçen sene ki açılan konuyu okudum da aynı hafta gelmişti. Cumaya kadar gelecektir diye tahmin ediyorum ama belli olmaz tabii. Neden bu kadar zor yapmışlar çözemedim cidden. Delacuesta05, 10 ay önce - Alıntıya git
Ben hiç anlam veremedim niye bu kadar zor yaptıklarını.Geçen seneki sınavla arasında hiç bir tutarlılık yok. Artık yapacak bir şey yok mailleri kontrol edelim sürekli.
Ben hiç anlam veremedim niye bu kadar zor yaptıklarını.Geçen seneki sınavla arasında hiç bir tutarlılık yok. Artık yapacak bir şey yok mailleri kontrol edelim sürekli. Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
sorular kolaydı bence, biraz dikkat gerektiriyordu. o yüzden süre yetmedi. kitapçık olsa daha zor. DE SOUZA, 10 ay önce - Alıntıya git
Geçen sene daha mı kolaydı? İlginç bu sene amaç neydi acaba Delacuesta05, 10 ay önce - Alıntıya git
bu sene referans listesi kabarıksa demek ki :)
evet geçen sene ki sene ki çağrı merkezi sınavı daha kolaydı bundan.Bu yaptıkları sınavın süresi sorukara göre azdı bence .
zor olan neydi mesela arkadaşlar tam olarak ??
zor olan neydi mesela arkadaşlar tam olarak ?? Nur.ayyy, 10 ay önce - Alıntıya git
Süre kısaydı. Soru içeriği kolay fakat üzerinde düşünmen gereken çok soru vardı. Bazı sorular 1 dk içinde çözülebiliyordu fakat çoğu için 4-5 dk zaman harcanabilir düzeydeydi. Bu sınava kolay derken soru içeriğini değil, süre/soru uzunluğu bakımından bakın. Ama size kolay geldiyse geçmişsinizdir, hayırlı olsun şimdiden :) Delacuesta05, 10 ay önce - Alıntıya git
ben sınava girmedim merakımdan soruyorum.