evet ben geçen sene de girdim ama mülakata çağırmadılar Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
evet ben geçen sene de girdim ama mülakata çağırmadılar
Bende ayni durumdaydım acaba ondan mı sınav daveti gelmedi diye düşündüm ama değilmiş Nurnur11, 10 ay önce - Alıntıya git
ya neye göre çağırıp çağırmadıklarını anlamadım bu sene için de belki işe yarar diye segem belgesi falan aldım cv ye yazdım etkili olmuşmudur bilmiyorum umarım aranırsınız siz de
ya neye göre çağırıp çağırmadıklarını anlamadım bu sene için de belki işe yarar diye segem belgesi falan aldım cv ye yazdım etkili olmuşmudur bilmiyorum umarım aranırsınız siz de Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
Arayıp biz mi sorsak aranan arkadaşlar sizi arayan numarayı yazarmısınız
Arkadaşlar aramalar bugünde devam eder.çünkü hiç bi banka hele kamu bankası 50 100 kişi için ilana çıkmaz sonuçta uzaman yada müfettiş almıolar.o yüzden 250 kişi alsalar ortalqma en az üç katını aramaları lazım bide kariyer net te vakıfbank bugünde incelemiş başvuraları umudunuzu kaybetmeyin.
toplu saçlı birini hiç görmedim izin verirler mi bilmiyorum dedi arkadaşım Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
toplu saçlı birini hiç görmedim izin verirler mi bilmiyorum dedi arkadaşım
Tugba hanım geçen sene girdiyseniz sınava neler vardı hatırlıyormusunuz
arkadaşlar maillere sınav linki ne zaman gelicek demişlerdi telefonda, hatırlayan var mı ?
Bugün akşama kadar sınav linki gelecekmiş ama linke tıklamayın dediler pazartesiya kadar.
Aranan var mı diye o kadar sorduk, kimse cevap vermedi. Şimdi değişik değişik isimler geliyor yavaştan. Aranmayan arkadaşlar boşverin üzülmeyin.
Tugba hanım geçen sene girdiyseniz sınava neler vardı hatırlıyormusunuz Tepeorhan12, 10 ay önce - Alıntıya git
sözel sayısal mantık,şekil yetenek vardı bi de güncel var demiş bir arkadaş ama ben hiç hatırlamıyorum güncel bi kaç tane vardır belki
Arkadaşlar bugün içerisinde aranan var mı?
Ya çalışan tanıdığı olan ya da işleyişi bilen arkadaslar söyleyebılır mı haftalık izin günü sayısı 1 mi olur 2 mi ve erkekte toplu saça izin var mıdır yani çok onemli degıl işin olması onemli ama merak ediyorum işte:) Alcngnc, 10 ay önce - Alıntıya git
Aranan var mı diye o kadar sorduk, kimse cevap vermedi. Şimdi değişik değişik isimler geliyor yavaştan. Aranmayan arkadaşlar boşverin üzülmeyin. meltemmm25, 10 ay önce - Alıntıya git
Ben dün arandığımı, İstanbul'da ikamet ettiğimi ve ismimin baş harfinin B olduğunu söylemiştim
sizlere
Bir hafta 2 gün haftasonu bir hafta 2 gün hafta sonu diğer 2 hafta da 1 haftaiçi 1 hafta sonu oluyormuş. Moz123, 10 ay önce - Alıntıya git
Acaba pazartesi günü dışındada sınav olucak mı
sözel sayısal mantık,şekil yetenek vardı bi de güncel var demiş bir arkadaş ama ben hiç hatırlamıyorum güncel bi kaç tane vardır belki Tugba135, 10 ay önce - Alıntıya git
peki o sınavın sizde bıraktığı intiba nasıldı zor bir sınav mı kolay mı sizce?
Merhaba arkadaşlar bugün aranan kimse yok mu sadece tek gün ile olacak iş değil bu konu içerisinde olup da aranan dayısı 5 i geçmiyor anladığım kadarıyla varsa çevresinde bilgisi olan paylaşabilir mi belki pazartesi de arayabilirler diye düşünüyorum ama inşallah hayal değildir bizimkisi de :)
Aynen arkadaşlar bugün aranan varmı bn vakıfbank ik yı aradım ulaşamıorum bencede bu bi günlük iş de