Editörler : gül-feşan

techie officer
Genel Müdür
10 Kasım 2021 02:30

mesele mesafe değilde aynı il içinde olduğu için dava açarsanız yüksek ihtimal kaybedersiniz. benim acizane tavsiyem dava açma işi en son çareniz olsun, derim.

ilçe MYO müdürü yardımcı olmuyorsa, il merkezinde eşinizin kadrosuna ihtiyaç olan bir birim mutlaka vardır. olmaması mümkün değil. öncelikle üniversitenin il merkezinde eşinizin kadrosuna ihtiyaç duyulan bir yer araştırın. yeni açılan myo, fakülte, lab. veya daire başkanlıklarında mutlaka vardır. personel daire başkanıyla görüşmeye giderseniz hem bunu da sorun.

ondan sonra ihtiyaç olan yerin amiri ile görüşün. gelmek isteyen personele, ekstrem bir durum yoksa hiç bir birim amiri hayır demez. o birim amiri (dekan, myo md.daire başk.) rektörle arası iyiyse eşinizi mutlaka aldırır. velevki ihtiyaç olan birim amiri sizi almak istiyor ama rektöre sözünü geçiremesse, dilekçenizi verirken "xx fakültesinde/myo da/daire başk.da/merkezinde, görev yapmak istiyorum" şeklinde yazarsınız.

ksauskua, 4 yıl önce

öncelikle cevap için teşekkür ederim. meslek yüksek okulu müdürü ile konuştum pek sıcak bakmadı. şimdi dediğiniz gibi personel daire başkanı ile konuşmayı düşünüyorum. burada bir sorum daha olacak ola ki idare uygun bulmadı ve isteğimiz kabul edilmedi. dilekçeye de olumsuz cevap verildi. burada dava açtığımızda bir mesafe sınırı var mıdır? eşimin çalıştığı ilçe merkeze 150 km mahkeme bu mesafeyi makul görüp olumsuz karar verebilir mi.

burdurspor
Memur
10 Kasım 2021 12:04

Arkadaşlar son durum ne ? Çalışma var mı ? İller arası isteğe bağlı tayin hakkı geldi mi ?

burdurspor
Memur
17 Kasım 2021 14:08

GÜNCEL

ksauskua
Aday Memur
12 Mayıs 2022 14:39

Merhabalar. Üniversite idari personeli olup eş durumundan tayin için dava açıp kazanan var mıdır? Emsal karar bulabilir miyim? veya nereden bulurum?

dock
Aday Memur
27 Mayıs 2022 08:59

emsal davalar var geçenleri de duydum ancak her bölge idare mahkemesi aynı sonucu vermeyebiliyormuş.

ksauskua, 3 yıl önce

Merhabalar. Üniversite idari personeli olup eş durumundan tayin için dava açıp kazanan var mıdır? Emsal karar bulabilir miyim? veya nereden bulurum?

ksauskua
Aday Memur
02 Ağustos 2023 11:12

üniversite idari personel aile birliği mazereti sebebi ile dava açıp kazanan var mı? emsal dosyaya ihtiyacımız var, İlçeden il merkeze mesafe 120 km. dava açtık emsal karar olursa elimiz güçlenir diye düşünüyoruz.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
03 Ağustos 2023 09:36

hala bu konuda ciddi çalışma yok mu? sene 2030 olsa bile düzelmeyecek bu gidişle

burdurspor
Memur
14 Ağustos 2023 19:38

Düzelme olması için çalışma olması lazım. Öyle bir şey de yok.
eskidenberiburdayim, 2 yıl önce

hala bu konuda ciddi çalışma yok mu? sene 2030 olsa bile düzelmeyecek bu gidişle

cevherdudayev1
Genel Müdür
14 Ağustos 2023 22:39

burdurun neresindensin hemşerim

burdurspor, 2 yıl önce
Düzelme olması için çalışma olması lazım. Öyle bir şey de yok.

md34.
Yasaklı
21 Ağustos 2023 01:03

Rezerve

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
22 Ağustos 2023 10:18

aslında düzeltmeleri çok kolay hizmet puanı sistemi getirecekler

eskidenberiburdayim, 2 yıl önce

Tayfun2048
Aday Memur
22 Ağustos 2023 10:52

7. dönem toplu sözleşmede konusu bile geçmedi. yazık bizlere. referans bulan işini çözüyor.

Tayfun2048
Aday Memur
24 Ağustos 2023 15:36

Eğitim Bir Sen'den: Üniversitelerde görevli idari personelin üniversitelerarası yer değişikliğinin YÖK koordinasyonunda merkezî olarak gerçekleştirilmesi konusunda çalışma yapılması kararı aldırdık. Bu sefer gol olur mu?

k121l
Aday Memur
10 Eylül 2023 12:27

Tayin konusunda sonuna kadar desteğe varım.

ohh bee
Aday Memur
20 Eylül 2023 08:14

Konuyla ilgili gelişme var mı arkadaşlar

Tayfun2048
Aday Memur
20 Eylül 2023 11:24

ÇSGB'den gelen cevap: Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiş olup müracaatınızda yer alan hususlar tarafımızca kayıt altına alınmıştır. Bilgilerinize sunarız.

ohh bee
Aday Memur
23 Ekim 2023 10:05

konuyla ilgili gelişme var mı arkadaşlar

Tayfun2048, 2 yıl önce

Eğitim Bir Sen'den: Üniversitelerde görevli idari personelin üniversitelerarası yer değişikliğinin YÖK koordinasyonunda merkezî olarak gerçekleştirilmesi konusunda çalışma yapılması kararı aldırdık. Bu sefer gol olur mu?

Tayfun2048
Aday Memur
23 Ekim 2023 10:41

hiçbir şey yok. Cimerden oyalama cevaplar geliyor. Adamını bulan işini çözecek anlaşılan

ohh bee, 2 yıl önce

konuyla ilgili gelişme var mı arkadaşlar

ohh bee
Aday Memur
23 Ekim 2023 11:40

benim cimer cevabım henüz gelmedi. sendikalı olmadığım için bilgide alamıyorum.

Tayfun2048, 2 yıl önce

hiçbir şey yok. Cimerden oyalama cevaplar geliyor. Adamını bulan işini çözecek anlaşılan

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
25 Ekim 2023 14:33

bence hiç çıkmayacak tayin düzenlemesi falan başka yere gitmek isteyen kpss çalışsın tekrar

Tayfun2048, 2 yıl önce

ÇSGB'den gelen cevap: Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiş olup müracaatınızda yer alan hususlar tarafımızca kayıt altına alınmıştır. Bilgilerinize sunarız.

Toplam 197 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi