Editörler : Lanet

Yasaklı
25 Haziran 2020 14:55

Fal bakılır. kısmet açılır, dava dilekçesi yazılır

yılların falcısı zorsevda aranıza döndü..

neyse falin çıksın halin ...

rakuel
Şef
25 Haziran 2020 15:08

İlk benimkine bak bari

zorsevda
Yasaklı
25 Haziran 2020 15:40

yoğun bir tempo ile çalışıyorsunuz ve kendinizi ihmal ediyorsunuz. buda ruh halinizi olumsuz etkiliyor. evdede istede yoğunsunuz sorumluluklarınız fazla, paylaşmalısınız. bir tatile ihtiyacınız var. kısada olsa bir yol görünüyor.. resmi bir evrak ulaşacak evinize ve sevineceksiniz.. iş yerinde sizi çekemeyenler var. gözleri üzerinizde ve nazarları var.. çalıştığınız ortam çok yoğun ve kalabalık hijyene ve kurallara uyun. aynı titizliği evdede gösterin. 2020 yoğun bir tempo ile geçsede gelecek yıl daha huzurlu ve güzel günler göreceksiniz.. heran ziyaretcileriniz gelebilir . büyük bir sürpriz sizi bekliyor uzaklardan ..

rakuel, 5 yıl önce

İlk benimkine bak bari

rakuel
Şef
25 Haziran 2020 15:48

Beni zaten çekemeyen çok ama umursamam misafire gelince davetsiz misafiri hiç sevmem pandemiden dolayı temizliğe daha çok dikkat ediyorum çok tşkler ...

25 Haziran 2020 15:50

fala inanma falsız da kalma derler. Zahmet olmazsa...

zorsevda
Yasaklı
25 Haziran 2020 16:26

2-3 yıldır bir kamu kurumunda çalışıyorsunuz.. isleriniz yoğun ve idareciniz ile sorun yaşıyorsunuz. kurum değiştirmeyi düşünüyorsunuz. her yerde genelde idareciler öyledir. ego yüksek, çevresindekileri küçük gören. her seyi ben bilirim edasında.. sanırım hakkınızda islemde yapılmış.. sakin ve sabırlı olun.. sanırım baska kuruma geçme durumunuzda var. ama kurum içinde birim değiştirebilirsiniz.. işyerinde huzursuzluk yaşamınızıda etkiler, gereksiz tartışmalardan kaçının. iyi günler yakında.

darkjusticer, 5 yıl önce

fala inanma falsız da kalma derler. Zahmet olmazsa...

kare kod
Memur
25 Haziran 2020 16:54

banada bi zahmet bakarsanız ?

zorsevda
Yasaklı
26 Haziran 2020 14:44

biraz karışık ruh -haliniz var.. duygu karmasası yaşıyorsunuz.. hayatınızda yolunda gitmeyen birşeyler var.. karar aşamasındasınız. yada kararsızlık.. uzun bir yol görünüyor akdenize.. kendininz bir yerdesiniz ama aklınız ve yüreğiniz baska bir yerde.. karar vermede acele etmeyin biraz beklemenizde fayda var..önce üzerinizdeki yorgunlugu bir atın. sağlığınız önemli..

kare kod, 5 yıl önce

banada bi zahmet bakarsanız ?

kare kod
Memur
26 Haziran 2020 14:46

teşekkür ederim başka fallarda görüşelim olurmu

zorsevda, 5 yıl önce

biraz karışık ruh -haliniz var.. duygu karmasası yaşıyorsunuz.. hayatınızda yolunda gitmeyen birşeyler var.. karar aşamasındasınız. yada kararsızlık.. uzun bir yol görünüyor akdenize.. kendininz bir yerdesiniz ama aklınız ve yüreğiniz baska bir yerde.. karar vermede acele etmeyin biraz beklemenizde fayda var..önce üzerinizdeki yorgunlugu bir atın. sağlığınız önemli..

zorsevda
Yasaklı
30 Haziran 2020 08:24

fala inanmayın, falsızda kalmayın :))

01 Temmuz 2020 02:07

Bana da bakin :)

zorsevda
Yasaklı
01 Temmuz 2020 16:11

spor ile uğrasıyorsun , resmi bir talepte bulunacaksınız yakın zamanda bu sene içinde istediğiniz haber gelecek . farklı bir bölgeden farklı bir bölgeye kalıcı yolculuk görünüyor. atarsan 5 lik yada yaparsan bir börek yada sütlaç gideceğin yeride söylerim :)

s.karatas15, 5 yıl önce

Bana da bakin :)

01 Temmuz 2020 17:21

Teşekkür ederim. Ağzına sağlık. :)

zorsevda
Yasaklı
08 Temmuz 2020 11:07

teşekkürler.. yüreğinize sağlık.. hakkınızda hayırlısı olsun.. hayırlı atamalar

s.karatas15, 5 yıl önce

Teşekkür ederim. Ağzına sağlık. :)

zorsevda
Yasaklı
10 Eylül 2020 11:20

covid 19 nedeni ile fallar hijyenik ortamda bakılmaktadır:) tek kullanımlık fincanlarla hizmetinizde

onuur0035
Aday Memur
10 Eylül 2020 20:54

banada banada:)

zorsevda
Yasaklı
05 Kasım 2021 09:38

pandemi nedeniyle ara verilen fal bakma, bugun itibarı ile tekrardan başlamıştır. başvurular kabul edilir. neyse haliniz , çıksın faliniz :)) fal bakması benden fincanları yıkaması sizden :)

21 Kasım 2021 20:13

Nedir benim halim ? :))
zorsevda, 3 yıl önce

pandemi nedeniyle ara verilen fal bakma, bugun itibarı ile tekrardan başlamıştır. başvurular kabul edilir. neyse haliniz , çıksın faliniz :)) fal bakması benden fincanları yıkaması sizden :)

zorsevda
Yasaklı
22 Kasım 2021 08:32

hayatınıda bir dönüm noktasındasınız. acele etmeyin. zamana bırakın.. kısa bir süre içinde kafanızdaki soru işaretleri netleşecek. sağlık sorununuzu yenmişsiniz. iradeniz kuvvetli. istedikten sonra başaramayacağınız birşey yok. bir yerden haber bekliyorsunuz bu hafta içinde gelecek.. sizi çekemeyen ama sizin dostunuz görünen bir kişi var.. biraz mesafeli olmakta fayda var..

Ankara0606069606, 3 yıl önce
Nedir benim halim ? :))
22 Kasım 2021 09:36

Çok teşekkür ederim :)
zorsevda, 3 yıl önce

hayatınıda bir dönüm noktasındasınız. acele etmeyin. zamana bırakın.. kısa bir süre içinde kafanızdaki soru işaretleri netleşecek. sağlık sorununuzu yenmişsiniz. iradeniz kuvvetli. istedikten sonra başaramayacağınız birşey yok. bir yerden haber bekliyorsunuz bu hafta içinde gelecek.. sizi çekemeyen ama sizin dostunuz görünen bir kişi var.. biraz mesafeli olmakta fayda var..

zorsevda
Yasaklı
23 Kasım 2021 13:36

fala inanma, falsızda kalma..

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi