Bende 8 Şubat'ta açığa alındım. Şimdiye kadar ne adli nede idari soruşturmam yoktu. Darbe döneminde Nezarethanede çalıştım. Orada çalışırken istihbarat araştırma yapıp öyle alıyordu. 1 sene önce de Kom geçmiştim. Koma geçerken de soruşturmam yapıldı herhangi bi engel çıkmamıştı. Fakat istihbaratta yeni bi modül açılmış orda farklı kodlaman çıktı dediler ve komdan çıkarıldım. Komdayken yani geçen sene 2017 de soruşturma açıldığını öğrendim şimdiye kadar herhangi bir işlem yapılmamış. Savcılık dosyayı bulunduğum ile istedi sonra yetkisizlik verip İzmir'e kaymış ne alakaysa. Orda da hiç bulunmadım sadece polislik sınavına orda girdim. Erzurum da hiç bulunmadığım halde PMYO döbeminde operasyonel hattan aranmayla ilgili dosya açılmış ve ona istinaden açığa aldılar. Hakkımda ifade olduğunu düşünmüyorum olsaydı direk gözaltı yapıp ifade alıyorlar. Arkadaşların da dediği gibi bencede herkese soruşturma açılmış istihbaratın bilgilerine göre ve savcılık soruşturmaya gerek görürse soruşturma açmış. Operasyonel hattı da ilk defa duydum bu konuyla ilgili açığa alınan kimse var mı
Samur20, 2 gün önce - Alıntıya git
Aynen diger arkadasin dedigi gibi ardisik arama ankesor araranma operasyonel hattan aranma gibi ozelliklede okul donemlerini kapsayan sekilde gozaltilar yaptilar suan askerlerde olan ankesorden aranmalari bizdede yapiyorlar hatta gecen bir haberde alinan sozde sivil imam ankesorden operasyonel hattan arar toplantiya piknige cagirirdik diye ifade vermis
Aynen diger arkadasin dedigi gibi ardisik arama ankesor araranma operasyonel hattan aranma gibi ozelliklede okul donemlerini kapsayan sekilde gozaltilar yaptilar suan askerlerde olan ankesorden aranmalari bizdede yapiyorlar hatta gecen bir haberde alinan sozde sivil imam ankesorden operasyonel hattan arar toplantiya piknige cagirirdik diye ifade vermis