Evet pedagojik formasyon var atanılır tabi.Bilmiyorum şu anda kaçıncı sınıftasınız ama Açıköğretim Lisans Çocuk Gelişimi 3. sınıfa geçmiş olan yaklaşık 60 bin kişi var.Bu kişiler 2 sene sonra mezun olacak ve en az 20-30 bininde formasyon olacak diye düşünüyorum.Bir de diğer Çocuk Gelişimi mezunlarını hesaba katarsak kaç kişiyle yarışacağınızı varın tahmin edin.Ayrıca atama sayıları da kuşa döndü adeta.Yani çok umutlanmayın derim,sonra büyük hayalkırıklığı yaşama ihtimaliniz yüksek.Ülke ekonomisi de resmen batıyor zaten.
ekonomi.çoh.eyi, 6 ay önce - Alıntıya git
Cevap için çok teşekkür ederim... söylediğiniz her söze katılıyorum ve eklemek isterim ki artık çok mezunun olmadığı pek bölüm kalmadı, rakiplerden çok sınava ve çalışmaya odaklanmak başarıyı elde etmemize yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca 100 kişi bile atansa yine bizim aramızdan atananlar değil mi... çok çalışmak ve istemek tek çare, Allah yardımcımız olsun ülkecek
Cevap için çok teşekkür ederim... söylediğiniz her söze katılıyorum ve eklemek isterim ki artık çok mezunun olmadığı pek bölüm kalmadı, rakiplerden çok sınava ve çalışmaya odaklanmak başarıyı elde etmemize yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca 100 kişi bile atansa yine bizim aramızdan atananlar değil mi... çok çalışmak ve istemek tek çare, Allah yardımcımız olsun ülkecek