Editörler : E.Kayı Han
09 Ağustos 2020 07:57

Araç logosu hakkında

Arkadaşlar Cezaevinde memurum , araç camına yapıştırılan Adalet Bakanlığı Personeli logosunu aracımıza yapıştırabiliyor muyuz kanunda böyle bir hak var mı yoksa yasal uygun değil mi?

09 Ağustos 2020 11:58

faydası ne olacak ki

CBS
Kapalı
09 Ağustos 2020 14:31

Yapıştırabiliyorsun ama ne bileyim görgüsüzce geldiğinden hiç yapıştırmadım.
09 Ağustos 2020 17:54

Adliye veya cezaevine otoparkına girerken lazım oluyor. Adamın hava atmak için takacak hali yok.

U.KRNCGN
Aday Memur
09 Ağustos 2020 19:09

Ben iki yıl önce görgüsüzlükten yapıştırdım.
CBS, 3 yıl önce
Yapıştırabiliyorsun ama ne bileyim görgüsüzce geldiğinden hiç yapıştırmadım.

CBS
Kapalı
09 Ağustos 2020 22:50

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Yahu bırakın Allah aşkına şurda yıllarımız geçti, kurum otoparkları genelde kart sistemiyle çalışıyor buna rağmen herkes almış çakmış logoyu "Adalet Bakanlığı Personel"! Sorduklarımın hepsinin cevabı aynı "Polis Görünce Durdurmuyor" boş versenize Allah aşkına...

mengenlix
Şef
10 Ağustos 2020 13:37

Ama gerçekten durdurmuyor :) Cezaevi personeliyiz kuruma girene kadar elli kere kontrol noktasına giriyoruz bırak da yapıştıralım
CBS, 3 yıl önce
Yahu bırakın Allah aşkına şurda yıllarımız geçti, kurum otoparkları genelde kart sistemiyle çalışıyor buna rağmen herkes almış çakmış logoyu "Adalet Bakanlığı Personel"! Sorduklarımın hepsinin cevabı aynı "Polis Görünce Durdurmuyor" boş versenize Allah aşkına...

writerman01
Kapalı
10 Ağustos 2020 18:13

Avukatlarda yapıştırıyor. 10 lira vermemek için otopark a.

Bende yapistirmadim bilmem neden?

Yapıştırsam belki araci çözmekten vazgeçerler.

Konu sahibi arkadaş yapıştır gitsin kimse niye yapıştırdın diye sormaz. Soran olursa personel kimliğini gösterirsin.

CBS
Kapalı
10 Ağustos 2020 21:49

Yapıştırma konusunda tereddüt yok personel olan yapıştırabiliyor. İdari işlerden yaklaşık 15 küsür TL ye temin edilebiliyor.
writerman01, 3 yıl önce

Avukatlarda yapıştırıyor. 10 lira vermemek için otopark a.

Bende yapistirmadim bilmem neden?

Yapıştırsam belki araci çözmekten vazgeçerler.

Konu sahibi arkadaş yapıştır gitsin kimse niye yapıştırdın diye sormaz. Soran olursa personel kimliğini gösterirsin.

12 Ağustos 2020 12:20

ben 10 yıldır hiç yapıştırmadım. babamdan dolayı OGM'nin ki yapışmış durumda onun da baya faydası oluyor :)

İnfaz34
Aday Memur
20 Ekim 2022 12:13

Arkadaşlar silivride çalışıyorum adalet bakanlığı araç sticeri satan yer varmi acaba telini paylasirmisiniz

Malatyalimemur78
Yasaklı
20 Ekim 2022 13:14

Tabiki alabilirsiniz. ATGV hesabina 50 TL ucret yatirmaniz sonrasinda da, arac ruhsat fotokopisi, kurim kimlik fotokopisi ve talep dilekceni ATGV ye gondermen durumunda, dilekcede belirttigin adrese arac bandrolun geliyor. ATGV resmi sitesinde gerekli tum aciklamalar mevcut. https://www.atgv.org.tr/arac-amblem/

serkan_42
Şef
25 Ekim 2022 23:57

Gerek yok bu kadar zahmete bizim adliyeye kitapçı geliyordu onda vardı on liraya anında satiyordu
Malatyalimemur78, 11 ay önce
Tabiki alabilirsiniz. ATGV hesabina 50 TL ucret yatirmaniz sonrasinda da, arac ruhsat fotokopisi, kurim kimlik fotokopisi ve talep dilekceni ATGV ye gondermen durumunda, dilekcede belirttigin adrese arac bandrolun geliyor. ATGV resmi sitesinde gerekli tum aciklamalar mevcut. https://www.atgv.org.tr/arac-amblem/

cevherdudayev1
Daire Başkanı
26 Ekim 2022 14:40

bu logoyu para verip alan çok sence mantıklımı otoparka böyle logoyla girmek kimliğini gösterir girersin

İsmi Lazım Deil, 3 yıl önce

Adliye veya cezaevine otoparkına girerken lazım oluyor. Adamın hava atmak için takacak hali yok.

31 Ekim 2022 12:36

Kimlik zaman kaybı. Logoyu gören güvenlik direkt bariyeri açıyor. Ayrıca güvenlik kulübesine araç uzak.

cevherdudayev1, 11 ay önce

bu logoyu para verip alan çok sence mantıklımı otoparka böyle logoyla girmek kimliğini gösterir girersin

cevherdudayev1
Daire Başkanı
31 Ekim 2022 22:49

ya arkadaş doğru değil diyorum bu logoyu 15 20 lira veren herkes alabilir mesela benim ev sahibi adam bankada çalışıyor ama arabasına logo yapıştırdı sanabiliyomusun dediğin gibi direk bariyeri açıyolarlar bariyerlerde plaka okuma sistemi var tek biyere kaydedilsin plakalar hangi adliyeye gidersen git açılsın çağlayanda sistem böyle diğer adliyelere entegre etmek zor olmaz

İsmi Lazım Deil, 11 ay önce

Kimlik zaman kaybı. Logoyu gören güvenlik direkt bariyeri açıyor. Ayrıca güvenlik kulübesine araç uzak.

01 Kasım 2022 11:13

Kardeş burada doğruyu yanlışı tartışmıyoruz. Bende de sticker yok. Mevcut uygulamayı söylüyoruz. Doğruyu yanlışı düzeltmek idarecilerin görevi, napıyım idareye emir mi veriyim.

cevherdudayev1, 11 ay önce

ya arkadaş doğru değil diyorum bu logoyu 15 20 lira veren herkes alabilir mesela benim ev sahibi adam bankada çalışıyor ama arabasına logo yapıştırdı sanabiliyomusun dediğin gibi direk bariyeri açıyolarlar bariyerlerde plaka okuma sistemi var tek biyere kaydedilsin plakalar hangi adliyeye gidersen git açılsın çağlayanda sistem böyle diğer adliyelere entegre etmek zor olmaz

cevherdudayev1
Daire Başkanı
01 Kasım 2022 12:08

ben de diyorumki benim bissürü arkadaşım var böyle sticker yapıştıran hangisine bariyer kaldırıyorlarmış göster bakalım

İsmi Lazım Deil, 11 ay önce

Kardeş burada doğruyu yanlışı tartışmıyoruz. Bende de sticker yok. Mevcut uygulamayı söylüyoruz. Doğruyu yanlışı düzeltmek idarecilerin görevi, napıyım idareye emir mi veriyim.

01 Kasım 2022 12:56

hakim savcıların kullandığı stickerları personel diye kullanmaya heveslenmeyin yahu komik ve ezikçe.

Kadroyagerekyok.
Yasaklı
01 Kasım 2022 13:28

Bu forumda senden başka ezik yok. Bakanlık vermiş bu hakkı bana sadece hâkim savcı mi kullanıyor sanıyorsun. Ben 10 yıldır aracımda takılı senin zoruna giden nedir ezigin kralı. Her b..a yorum yazmak için yazma

20 Eylül 2023 00:11

Aynen. Asil ezik tipler bunlar. Daha kurumsal kimliğinin farkında olmayan bir sürü değişik var. Ve bu tipler neden bu kuruma alınır anlamış değilim.

Kadroyagerekyok., 11 ay önce

Bu forumda senden başka ezik yok. Bakanlık vermiş bu hakkı bana sadece hâkim savcı mi kullanıyor sanıyorsun. Ben 10 yıldır aracımda takılı senin zoruna giden nedir ezigin kralı. Her b..a yorum yazmak için yazma

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi