Editörler : swat3410
16 Ağustos 2020 03:09

Sağlık raporu geçerlilik süresi hakkında

Arkadaşlar merhaba, bekçilik asil kazandım ve sağlık raporundan olumsuz(kbb) aldım ve elendim. İdare mahkemesine dava açtım. Hakem hastaneden olumlu aldım ve karar bekliyorum. Benim sormak istediğim şu;sağlık şartları Yönetmenliğinde "geri dönüşlerde 6 ayı geçiyorsa tekrar silbaştan rapor aldırılır yazıyor. Bu 6 aylık süre; ilk sağlık raporunun olumsuz verildiği tarihten mi başlıyor yoksa elendiğimizin tebliğ edildiği tarihten mi?

Thepunisher06
Aday Memur
16 Ağustos 2020 19:09

Kardeş kulağında ne sıkıntısı vardı da elendin geri döndün?

methusellah
Aday Memur
20 Ağustos 2020 04:57

Çok uzun yazacaktım ama gerek yok kısacası o madde mahkeme ile geri dönüşleri kapsamıyor. Sen mahkeme kararı ile dönersen herhangi bir sorun yok. Direk kaldığın yerden devam edersin.

Yukarıda yazdığımın harici bir durum olmayacak ama ben sana en azından şunu söyleyim, her ne sebeple olursa olsun tekrar rapor almaya gönderseler bile C dilimine kadar bakmak zorundalar. A diliminde yer almazsın.

krbş06
Aday Memur
22 Ağustos 2020 00:15

Yani tekrar bakacak olsalar C dilimine dahi girse herhangi bir sıkıntı olumlu mu olur yani üstat
methusellah, 5 yıl önce

Çok uzun yazacaktım ama gerek yok kısacası o madde mahkeme ile geri dönüşleri kapsamıyor. Sen mahkeme kararı ile dönersen herhangi bir sorun yok. Direk kaldığın yerden devam edersin.

Yukarıda yazdığımın harici bir durum olmayacak ama ben sana en azından şunu söyleyim, her ne sebeple olursa olsun tekrar rapor almaya gönderseler bile C dilimine kadar bakmak zorundalar. A diliminde yer almazsın.

22 Ağustos 2020 00:52

A-B-C dilimi olumlu olur D dilimi olumsuz olur

krbş06, 5 yıl önce
Yani tekrar bakacak olsalar C dilimine dahi girse herhangi bir sıkıntı olumlu mu olur yani üstat

krbş06
Aday Memur
22 Ağustos 2020 10:55

Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
YılmazTÜRK1881, 5 yıl önce

A-B-C dilimi olumlu olur D dilimi olumsuz olur

krbş06
Aday Memur
25 Ağustos 2020 15:51

Arkadaşlar, hakem hastane raporuna emniyet itiraz etti. Sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı daha ne kadar sürer mahkeme. Birde emniyet olumluda olsa bütün raporlara itiraz ediyor mu?
25 Ağustos 2020 18:16

itiraz sebebi nedir

krbş06, 5 yıl önce
Arkadaşlar, hakem hastane raporuna emniyet itiraz etti. Sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı daha ne kadar sürer mahkeme. Birde emniyet olumluda olsa bütün raporlara itiraz ediyor mu?

krbş06
Aday Memur
25 Ağustos 2020 18:56

Sevk nedenim, zar perforasyonu-kronik otit ve işitme 20 dB kontrolüydü. Raporda her iki dışkulak yolu normal olup işitme test bilgileri 15 olduğu belirtilti. Emniyette sadece işitme yönünden değerlendiler elenme sebebi olan Zar perforasyonu ve kronik otit değerlendirmesiyapılmamıştır tekrar incelenmesi ve değerlendirilmesi diye itiraz etmiş.
YılmazTÜRK1881, 5 yıl önce

itiraz sebebi nedir

brky1998
Aday Memur
25 Ağustos 2020 22:00

arkadaşlar, ilaç geçmişi enabız dışında herhangi bir yerde görülebilir mi? Bir de dahiliyenin yazdığı ilaçlar sizce sıkıntı yaratır mı o esnada referans aralığında olsa bile?

bilen birisi cevaplayabilir mi teşekkür ederim

25 Ağustos 2020 22:03

arkadaşlar çocuğumun sağlık kurulu raporu mevcut ve kronik hasta bu rapor bizim için izinli. sayılması için yeterlimidir. rapor direkt olarak solunum problemleri ile ilgili çünkü.

Ramazankdk
Aday Memur
23 Nisan 2024 14:30

Hocam itiraz sonrası ne oldu bendede aynı durum varda sağlam kararıma egm itiraz etti

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi