Hataları ve eksiklikleriyle beraber, benim için Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş ülkeye en çok şeyler katan ve ülkenin itibarını artırıp, güçlü hale getiren tek lider!
Sen takıyorsun. Ama sizin gibileri de biz kaale almıyoruz.
Sen takıyorsun. Ama sizin gibileri de biz kaale almıyoruz. EGN-, 2 yıl önce - Alıntıya git
eminim öyledir neyse tatlı rüyalara devam ama uyurken üstünüzü açık bırakmayın sonra saçmalama rekorlarını kırıyorsunuz :)
Hahahahaha, çok komik.
Sadece Fetö'cüler tarafından senelerce kandırılması bile ne büyük bir cahil olduğunun en büyük göstergesidir.Dostu olduğunu zannettiğimiz Trump bile rahip Brunson olayında ekonominizi ve ülkenizi mahfederim diyerek kendisini korkutmuş ve Brunson hemen ABD'ye teslim edilmiştir.
Yine gizli mektubunda Trump kendisine " aptal olma ve şimdiden Kürtlerle anlaş" diyebilmiştir.
Erdogan'ın havası sadece kendi ülkesinin cahil ve kafası çalışmayan bir kesimine geçmektedir.Onun dışında dünyada diktatör ruhlu ve bilmediği konularda cahil cahil konuşan biri imajı vermektedir.
Hahahahaha, çok komik. EGN-, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ben seni uyardım Bunlardan fikir çıkmaz Bolca hakaret , dalga , iftira ve ihanet çıkar Tecrübeme güven
Ben seni uyardım
Bunlardan fikir çıkmaz
Bolca hakaret , dalga , iftira ve ihanet çıkar
Tecrübeme güven
Allah uzun ömür versin. Ağlattığı tayfaya bakınca, ne kadar büyük bir insan anlıyorsun.
Muhalifler içinde de Nedim Şener gibi vatansever insanlar var. Ne güzel yazmış.
Muhalifler içinde de Nedim Şener gibi vatansever insanlar var. Ne güzel yazmış. Joe Dalton, 2 yıl önce - Alıntıya git
Nedim şener çok düzgün adam gerçekten Allah muhalefetin sereflisini versin bizede
Nedim şener çok düzgün adam gerçekten
Allah muhalefetin sereflisini versin bizede
Bu zihniyeti kaale aldım yok zaten :)
trollük maaşlarınız nasıl iyi geçinebiliyormusunuz ?
sigortalarınız tam yatıyor mu
nihahaha
Nedim şener çok düzgün adam gerçekten Allah muhalefetin sereflisini versin bizede sakaya.fırat, 2 yıl önce - Alıntıya git
Nedim Şener'in muhalif olduğunu zannedecek kadar cahil ve dünyadan habersizsin.
Nedim Şener'in muhalif olduğunu zannedecek kadar cahil ve dünyadan habersizsin. ekonomi.çoh.eyi, 2 yıl önce - Alıntıya git
Fetö tarafından tutuklanıp hapse atılmış aslan gibi muhalif bir gazetecidir. Muhalif ama vatan severdir. Siz ikinci sıfatı çoktan unuttunuz.
Fetö tarafından tutuklanıp hapse atılmış aslan gibi muhalif bir gazetecidir.
Muhalif ama vatan severdir. Siz ikinci sıfatı çoktan unuttunuz.
Mondofon Ben nedim şenerin muhalif oldugunumu söyledim . Ne kadar kemal adamsin la
Mondofon
Ben nedim şenerin muhalif oldugunumu söyledim .
Ne kadar kemal adamsin la
Fetö tarafından tutuklanıp hapse atılmış aslan gibi muhalif bir gazetecidir. Muhalif ama vatan severdir. Siz ikinci sıfatı çoktan unuttunuz. Joe Dalton, 2 yıl önce - Alıntıya git
Hapiste Akepe'li olanlardan o da , tıpkı Doğu Perinçek gibi.Büyük ihtimalle ikisi de Rusya'ya çalışan ajanlar,zaten Rusya da Erdogan başkan yapılsın diye elinden geleni yaptı.Rusya ABD ve İsrail ile birlikte Erdoğan ilerde Saddam Hüseyin gibi devrilsin diye anlaşmıştı zaten.
Aferin size. Şimdi de FETÖ tutuklamalarını destekleyin. İyice sıyırdınız Allah ıslah etsin.
Arkadaşlarda ne senaryo var! Ne yalan söyleyeyim, takdir ettim doğrusu! E daha sonra ne kadar oldu?
https://www.youtube.com/watch?v=aymahHK-55I
https://www.youtube.com/watch?v=_EDpx-PEYRI
ABD, İsrail ve İngiltere'nin proje adamı olarak Recep Tayyip Erdoğan.Aşağıdaki linkte yazılanları okuyun ve gerçekleri görün:
http://www.cihandura.com/tr/makale/-ABD-ILIMLI-ISLAMCILARI-IKTIDARA-NASIL-TASIDI-1994---2002-597