Editörler : E.Kayı Han

Nurakin
Aday Memur
27 Nisan 2023 14:19

Anladım hocam hakkında hayırlısı olsun inşallah, telegram grubu var , Tübitak genel bilgi paylaşımı diye yazarsan çıkar ordan da takip edebilirsin başvuranlar varsa

tubitakaday, 2 yıl önce

Anladım hocam. Benim sisteme üyeliğim yok yalnız işkur üzerinden başvurmuştum. Takip edebildiğim bir yer yok.

Recoside06
Aday Memur
27 Nisan 2023 15:10

@nurakin

Hocam bende teknisyenlik mülakatına girmiştim. 7,5 ay olucak 3 4 güne bir dönüş sağlanmadı olumlu olumsuz. Mülakat güzel geçmişti. Kariyer sayfasında değerlendirme sürecine katılmaya hak kazandınız yazıyor sadece. İnsan kaynaklarını aradım 2 kere ulaşamadım. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz artık.

Nurakin
Aday Memur
27 Nisan 2023 15:40

Aynen eli kulağında bende öyle düşünüyorum hocam , tedarik yönetimi ve satın alma birimi için girdim , sizin birim neydi hocam ben 4 adayla girdim sadece mülakata onlardan birimisiniz diye sormak istedim açıkçası :)

Recoside06, 2 yıl önce

@nurakin

Hocam bende teknisyenlik mülakatına girmiştim. 7,5 ay olucak 3 4 güne bir dönüş sağlanmadı olumlu olumsuz. Mülakat güzel geçmişti. Kariyer sayfasında değerlendirme sürecine katılmaya hak kazandınız yazıyor sadece. İnsan kaynaklarını aradım 2 kere ulaşamadım. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz artık.

Recoside06
Aday Memur
28 Nisan 2023 09:29

Yok hocam ben çevresel testler birimi ve sistem yönetimine girdim. Bu arada Tübitaktan herhangi bir dönüş olursa yazar mısınız hocam bende aynı şekilde yazacağım.

Nurakin
Aday Memur
28 Nisan 2023 12:19

Hayırlısı olsun inşallah hocam tabii yazarım ,ayrıca Tübitak genel bilgi paylaşımı olarak yazarsanız telegram grubu var ordan da bilgilenebiliriz :)

Recoside06, 2 yıl önce

Yok hocam ben çevresel testler birimi ve sistem yönetimine girdim. Bu arada Tübitaktan herhangi bir dönüş olursa yazar mısınız hocam bende aynı şekilde yazacağım.

Recoside06
Aday Memur
28 Nisan 2023 12:29

Hocam Telegram sadece Tübitak kanalı çıkıyor orada da sonuçları paylaşmıyorlar sanırım. Linki varsa atabilir misiniz

Nurakin
Aday Memur
28 Nisan 2023 19:01

'Tübitak genel bilgi paylaşımı ' şeklinde yazın hocam 51 kişi var aktif şu an, linkine baktım ama kapalı paylaşıma maalesef

Recoside06, 2 yıl önce

Hocam Telegram sadece Tübitak kanalı çıkıyor orada da sonuçları paylaşmıyorlar sanırım. Linki varsa atabilir misiniz

Recoside06
Aday Memur
28 Nisan 2023 19:22

Aratınca çıkmıyor hocam. Kapalı bir grup sanırım yönetici kapatmış

02 Mayıs 2023 14:02

Merhaba arkadaşlar, ben de ocak ayında Bilgem için aday araştırmacı mülakatına girdim. Acaba burada benzer şekilde sonuç bekleyen var mıdır?

Nurakin
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:08

Hocam ben eylülden beri bekliyorum , epey bir yolunuz var gibi duruyor :) bu arada Eylül ayında Sage mülakatına girenler 8. Ay a girdik ben aradım ama ulaşamıyorum , kurumu arayıp ulaşabileniniz oldu mu yakın zamanda

mhemt56, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, ben de ocak ayında Bilgem için aday araştırmacı mülakatına girdim. Acaba burada benzer şekilde sonuç bekleyen var mıdır?

Recoside06
Aday Memur
04 Mayıs 2023 12:50

Ulaşılmıyor hocam kaç kere aradım ulaşamadım

Nurakin
Aday Memur
08 Mayıs 2023 14:41

Hocam normalde 8 ayı bulmaz diyorlar en fazla 7 . Ayda açıklanır dediler anlamadım , kurumu arıyorum ulaşamıyorum bende ,teknofest erteletmiş de olabilir şimdide seçim haftası olduğundan mı açıklanmıyor diye düşünüyorum

Recoside06, 2 yıl önce

Ulaşılmıyor hocam kaç kere aradım ulaşamadım

Recoside06
Aday Memur
09 Mayıs 2023 13:14

@Nurakin

Bende aynı şekilde düşünüyorum hocam. Habersizce ve belirsizlikte beklemek biraz yoruyor insanı ama başka çaremiz yok gibi.

Recoside06
Aday Memur
18 Mayıs 2023 10:17

@nurakin

Tübitak SAGE 2022 Haziran tarihli başvuruların sonuçları açıklanmış hocam.

Nurakin
Aday Memur
18 Mayıs 2023 10:41

Nasip değilmiş gene hocam , sonuç olumsuz sizin hayırlıdır inşallah

Recoside06, 2 yıl önce

@nurakin

Tübitak SAGE 2022 Haziran tarihli başvuruların sonuçları açıklanmış hocam.

19 Nisan 2024 18:29

Arkadaşlar selam. 2023 aralık ilanı için iş başı yapan var mı? ne zaman dönüş yapılıyor süreç hakkında bilgi paylaşabilecek olur mu acaba?

fatihh95
Aday Memur
29 Mayıs 2024 22:44

Hocam, ben de aralık ilanına başvurmuştum. Şubatın başında mülakata katılmıştım. Sonuçları bekliyorum. Birkaç gün önce İK'yı aramıştım. Süreç devam ediyor, sonuçlanınca açıklanır. Herhangi bir tarih veremeyiz denilmişti. Biz de bekliyoruz.

pols99, 1 yıl önce

Arkadaşlar selam. 2023 aralık ilanı için iş başı yapan var mı? ne zaman dönüş yapılıyor süreç hakkında bilgi paylaşabilecek olur mu acaba?

ByBeso
Aday Memur
24 Eylül 2024 13:44

Merhaba arkadaşlar,

BİLGEM alımı için mülakata giren var mı? 22.04.2024

tarihinde yayınlanan TBTK.BİLGEM.A.2024 ilanı için başvurmuştum. Temmuz başında mülakata girdim. Sizden girenler ve sonuç bekleyenler var mı?

Toplam 138 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi