Editörler : crops35
24 Eylül 2020 11:40

Memurun alt kadroya atanmasında itiraz için bir süre var mı?

Daha önce Fakülte sekreteri olarak görev yapmakta iken yazılı onayım olmadan boş kadro olmadığı için hastane müdür yardımcısı kadrosuna atandım. Fakat müdür kadrosuna bir türlü atanmadım. Aradan yaklaşık 1,5 yıl geçti. eski kadroma dönmem yada müdür kadrosuna atama hakkım bu sürede itiraz etmediğim için sona ermiş midir? Bununun için hangi yolları izleyebilirim.


techie officer
Genel Müdür
24 Eylül 2020 23:25

"fakülte sekreteri olarak görev yapmakta iken" derken, siz müdür yard. olarak atanmadan önce kadronuz mu fakülte sekreteriydi, yoksa göreviniz mi fakülte sekreteriydi. ikisi aynı aynı şey değil çünkü. fakülte sek. kadrosunda değilseniz müdür yard. kadrosuna atayabilirler tabiki. ama fakülte sek. kadrosunda iken onayınız olmadan, bir gerekçe yoksa, alt kadroya atama yapamazlar. zamanında dava açsaydınız kesin kazanırdınız. hülle meselesi mi yoksa? söz verildi ama tutmadılar mı yoksa? daha açık yazarsanız sorunuza bir cevap bulabiliriz bence...


balarest
Genel Müdür
27 Eylül 2020 18:28

idarenin tebliği itibarı ile 60 gun

mustafacoskun1973
Aday Memur
28 Eylül 2020 12:01

Fakülte sekreteri kadrosunda 7 ay kaldım ama bu süre içerisinde hastaneye görevlendirildim. Şu emeklilik göstergem 3000 kazanılmış hakkımdan dolayı. Fakülte sekreterliği görevimin büyük kısmı hastanede geçti. Hastanede boş kadro olmadığı için yazılı bir onayım alınmadan sözel olarak söylenerek müdür yard. kadrosuna atandım. Şu anda hastane müdürlüğü kadrosunda boşluk var ama atanmam yapılmadı bunun için ne yapabilirim.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi