Editörler : Pangaea
«45678910111213141516

Telliturnalar
Aday Memur
19 Ekim 2020 16:38

Yazmayı öğrenin yazmayı!..

Pdr-cemil, 5 yıl önce

Çok ta kasmaya hacet yok çünkü şükürler olsun lobimiz son derece güçlü bence başedemezler.

Pdr-cemil
Yasaklı
19 Ekim 2020 17:12

Okumayı öğrenin okumayı:)

Telliturnalar, 5 yıl önce

Yazmayı öğrenin yazmayı!..

Pdr-cemil
Yasaklı
19 Ekim 2020 17:16

Bravo bazı gelişmeler kaydetmemişsin en azından artık kimseye daşgibisin, fantazileriniz harika demiyorsun işte böyle gel geleceksen. Ne o öyle kadın fake'inde gelip inssanlari tahrik ederek kendine çilli dedik (kaldı ki özür de diledim) şeklinde ağlıklik ediyorsun.. Önce samimiyet gelmeli

EricContana, 5 yıl önce
Bu utanmaz, sözde Pdrci olan trol hesap, kadınları sırf kadın olduğu icin asagilarken(hiç tanımadığı kişilere belden Asagi konuşur) Pdr hesabı gibi durarak Pdrnin ilke ve değerleri ayağının altında ezmekte ve bu şekilde Pdr ye zarar vermeye çalışmaktadır.

EricContana
Yasaklı
19 Ekim 2020 22:24

Öncelikle iddialarının dayanağı nedir bilemiyorum ancak daha çok kaba etin gibi duruyor. Ayrıca sen ağzını bozan, daha sonra da tükürdüğünü yalayan, bir kadına ne şekilde konuşacağını bilmeyen, sadece kadın değil Pdr hakkında hiç bir şey bilmeyen, hayatı yalan olan birisin gördüğüm kadarıyla. Aslinda t9 özelliği sayesinde sana onlarca hakaret edilip senin gibi "ay kusura bakmayın" da denilir de...
Pdr-cemil, 5 yıl önce

Bravo bazı gelişmeler kaydetmemişsin en azından artık kimseye daşgibisin, fantazileriniz harika demiyorsun işte böyle gel geleceksen. Ne o öyle kadın fake'inde gelip inssanlari tahrik ederek kendine çilli dedik (kaldı ki özür de diledim) şeklinde ağlıklik ediyorsun.. Önce samimiyet gelmeli

Pdr-cemil
Yasaklı
20 Ekim 2020 00:01

Çok şükür senin gibi 1 saat rehberlik etkinliği konulacağı için 40 takla bari atmıyorum.. desem

EricContana, 5 yıl önce
Öncelikle iddialarının dayanağı nedir bilemiyorum ancak daha çok kaba etin gibi duruyor. Ayrıca sen ağzını bozan, daha sonra da tükürdüğünü yalayan, bir kadına ne şekilde konuşacağını bilmeyen, sadece kadın değil Pdr hakkında hiç bir şey bilmeyen, hayatı yalan olan birisin gördüğüm kadarıyla. Aslinda t9 özelliği sayesinde sana onlarca hakaret edilip senin gibi "ay kusura bakmayın" da denilir de...

EricContana
Yasaklı
20 Ekim 2020 02:53

Allah'ı ağzına alma. Once Pdr adına trol hesap kur, binlerce kişinin hakkına gir, bizim adımıza bizi kötüle, daha sonra bir kadının namusu hakkında bel alti konuş ondan sonra gelip "şükret". Dedim ya hayatın yalan diye. Pdr hesabın gibi dindarlığın da yalan. Şükreden adam böyle olmaz. Dindar adam bunlari yapmaz. Yapıyorsa da sorun vardır demektir. Sorun 1-2 saat değil. Paylaşımlarını okudum. Sen Pdr yi silip attirmanin çabasındasın. Geç o ayakları.
Pdr-cemil, 5 yıl önce

Çok şükür senin gibi 1 saat rehberlik etkinliği konulacağı için 40 takla bari atmıyorum.. desem

xyz14
Memur
20 Ekim 2020 21:11

Bugün başka bir sınıf rehber öğretmeniyle diyalogum oldu hocam dedim size de mi rehberlik verdiler cevaben versinler ne olacak ki parasıyla değil mi dedi. yani ek ders miş.

kedimpersis
Kapalı
20 Ekim 2020 23:21

burada yorum yazan branş öğretmenlerine rehber öğretmen olma fırsatı verilse çok çok büyük çoğunluğu koşa koşa kabul ederler. ve rehber öğretmen olduktan sonrada yönetmelik böyle şöyle diyerek şu anki haklarından vazgeçmemeye çalışırlar.

rehber öğretmenleri de başka branşa geçirseler on gün sonra bu rehber öğretmenler yatıyor diye söylenmeye başlarlar:))))

işin özü herkes kendi çıkarına bakıyor. Malesef bu böyle ..

bizim okuldaki rehber öğretmen ise whatsapdan iki günde bir şu form doldurulacak bu form doldurulacak diye yazıyor arada koçluk uygulaması için öğrenci kilitliyor(yönetmelikte bir öğretmenin koçluk yapması isteğe bağlıdır ama müdürü kafaladığı için ses çıkaramayana çıkarmayana zorla kitliyorlar)

geçen gün odasına gittim müdür yardımcısı krehber öğretmenimiz ve üç çocuk yerde bağdaş kurmuş hepsinin elinde telefon online oyun oynuyorlar:)))

heralde grup seans yapıyorlar deyip hiç karıştırmadım çıktım:)))))

bulaşıkkk
Yasaklı
20 Ekim 2020 23:28

Başka başlıkta mühendistin burda da öğretmen mi oldun? İşiniz gücünüz yalan dolan :))

kedimpersis, 5 yıl önce

burada yorum yazan branş öğretmenlerine rehber öğretmen olma fırsatı verilse çok çok büyük çoğunluğu koşa koşa kabul ederler. ve rehber öğretmen olduktan sonrada yönetmelik böyle şöyle diyerek şu anki haklarından vazgeçmemeye çalışırlar.

rehber öğretmenleri de başka branşa geçirseler on gün sonra bu rehber öğretmenler yatıyor diye söylenmeye başlarlar:))))

işin özü herkes kendi çıkarına bakıyor. Malesef bu böyle ..

bizim okuldaki rehber öğretmen ise whatsapdan iki günde bir şu form doldurulacak bu form doldurulacak diye yazıyor arada koçluk uygulaması için öğrenci kilitliyor(yönetmelikte bir öğretmenin koçluk yapması isteğe bağlıdır ama müdürü kafaladığı için ses çıkaramayana çıkarmayana zorla kitliyorlar)

geçen gün odasına gittim müdür yardımcısı krehber öğretmenimiz ve üç çocuk yerde bağdaş kurmuş hepsinin elinde telefon online oyun oynuyorlar:)))

heralde grup seans yapıyorlar deyip hiç karıştırmadım çıktım:)))))

kedimpersis
Kapalı
20 Ekim 2020 23:31

hocam okuduğunu 2anlaya2bilrsin bence:) aynen şöyle yazdımmm

''Bir mühendis kafasıyla yazarsam''

ben mühendisim yazmadım... zaten orada verilen bilgilere bakarsanız öğretmen olduğum açık seçik ortada...

bu arada kamuranın kullandığı nicklerden birimisin sende:

bak sende vallahi billahi tillahi diye yemin edersem inanırım

bulaşıkkk, 5 yıl önce

Başka başlıkta mühendistin burda da öğretmen mi oldun? İşiniz gücünüz yalan dolan :))

21 Ekim 2020 00:11

Yok yanılmışsınız. o aspilin komuta zincirine mensup ve dediğiniz rumuzla alakadar durumu yok

Ama evet Performans Teşvik Sisteminin aksine rehberlik görüşlerinizle konuya hakimsisiniz.

Eyvallah berhudar olunuz.

kedimpersis, 5 yıl önce

ben mühendisim yazmadım... zaten orada verilen bilgilere bakarsanız öğretmen olduğum açık seçik ortada...

bulaşıkkk
Yasaklı
21 Ekim 2020 00:13

Pdr takıntına aspil takıntısı da ekledin kamuran. Gördüğün herkesi aspil sanıyon kimse o artık :)

Aktif-Rehberlik-Şart, 5 yıl önce

Yok yanılmışsınız. o aspilin komuta zincirine mensup ve dediğiniz rumuzla alakadar durumu yok

Ama evet Performans Teşvik Sisteminin aksine rehberlik görüşlerinizle konuya hakimsisiniz.

bulaşıkkk
Yasaklı
21 Ekim 2020 00:14

Mühendis kafalı öğretmen hmmm çık ilginççç. Daha neler göreceğiz bakalım bu sitede :)

kedimpersis, 5 yıl önce

kedimpersis
Kapalı
21 Ekim 2020 00:59

bak forumda uzun süredir bir hemşire boş beleş eğitim hakkında kendi kafa yapısıyla öneride bulunmaya çalışıyor.

en son da bir mühendis uzun uzun eğitim sistemine yönelik yorum döşeyince o konuya atıf yapmak istedim aslında ama ne yazık ki her şeyi en ince detayına kadar açıklamak lazım anlaşılan:)

bulaşıkkk, 5 yıl önce

Mühendis kafalı öğretmen hmmm çık ilginççç. Daha neler göreceğiz bakalım bu sitede :)

kedimpersis
Kapalı
21 Ekim 2020 01:01

ben aspili tanımam gerekli gerekszi yemin etmeyide zararlı bulurum ama istediğin şekilde yemin edebilirim. sen tozlutebeşir teknososyal ve kamuranla aynı kişi olmadığına yemin edebilecekmisin senin her zaman söylediğin şekilde...

21 Ekim 2020 01:16

Sen seminer gündeminde yapacağını fazlasıyla yaptın eğitim camiasına... çocuk filan mı kandırıyorsun.. benim yaşım 40'ın üzerinde 20 küsur sene hizmet sahibiyim...varan 1

Yemin etmenin ehemmiyeti yaşanılan çalkantılı sürece dairdir ve edemediğini herkes gördü...2

Teknososyalle ve tozlutebeşir hoca'yla bir alakam bulunmamaktadır. Yemin verecek te değilim..3

Hadi işine bak.

Hadiii

kedimpersis, 5 yıl önce

ben aspili tanımam gerekli gerekszi yemin etmeyide zararlı bulurum ama istediğin şekilde yemin edebilirim. sen tozlutebeşir teknososyal ve kamuranla aynı kişi olmadığına yemin edebilecekmisin senin her zaman söylediğin şekilde...

kedimpersis
Kapalı
21 Ekim 2020 01:26

sen edemediğin yemini bundan sonra kimseninde etmesini isteyip gezme forumda hocamm....,

kendin ettin kendin buldun bırak bu fazla nickle konu şişirmeyi artık sana son sözüm karşı tarafı suçlarken şuçladığın şeyi kendin yapma..

Sen seminer gündeminde yapacağını fazlasıyla yaptın eğitim camiasına... çocuk filan mı kandırıyorsun.. benim yaşım 40'ın üzerinde 20 küsur sene hizmet sahibiyim...varan 1

Yemin etmenin ehemmiyeti yaşanılan çalkantılı sürece dairdir ve edemediğini herkes gördü...2

Teknososyalle ve tozlutebeşir hoca'yla bir alakam bulunmamaktadır. Yemin verecek te değilim..3

Hadi işine bak.

Hadiii

bulaşıkkk
Yasaklı
21 Ekim 2020 07:04

Hemşiresinin, mühendisinin, hizmetlisinin vesaire gelip gidip öğretmenler aleyhine provokatörlük yapmasından gına geldiği için herkese şüpheyle bakıyoruz artık napalım :)

kedimpersis, 5 yıl önce

bak forumda uzun süredir bir hemşire boş beleş eğitim hakkında kendi kafa yapısıyla öneride bulunmaya çalışıyor.

en son da bir mühendis uzun uzun eğitim sistemine yönelik yorum döşeyince o konuya atıf yapmak istedim aslında ama ne yazık ki her şeyi en ince detayına kadar açıklamak lazım anlaşılan:)

Bi mucize olmalı
Aday Memur
21 Ekim 2020 10:47

Yemin ederim isyanınızda o kadar haklısınız ki. Bizim okuldaki şahsiyet de aynı böyle. Tek yaptığı okul koridorlarında elinde çay, kahve dolaşıp gevşeklik yapmak. Whatsapp'tan onun mesaj attığını görünce ifrit oluyorum. Daha ağzını hayra açtığını hiç görmedik. Ne zaman bir mesaj atsa bize bir yük bindiriyor. Sınıf Rehberlik planı hazırla, öğrenciye koçluk yap, anket yap, rapor yaz, form doldur, riba yap, dert dinle, maddi durumu olmayanı tespit et vs.. Okulda- il genelinde belirli gün olur onunla mı uğraşalım? Klüp çalışmalarıyla mı uğraşalım? Derse mi girelim? Hiç bilmiyorum eve geliyoruz yine işimiz bitmiyor..

21 Ekim 2020 11:06

hocam burada yazmak yerine okulunuzda çalışan meslektaşımın yüzüne söyleseniz rahatsızlığınızı, belki çözerdiniz aranızdaki iletişim kopukluğunu... belki yardımcı olurdu size.. belki de olmazdı bilemem ama..... (ben olurdum ama)

bir eğitimci diğer eğitimcinin arkasından sırf branşından dolayı nasıl böyle konuşur şaşılır şey..

sorunlarınızı yüz yüze halletmeye çalışın, en azından çaba gösterin...

sistemi eleştirmek ayrı senden olmayana sövmek ayrı... sövüyorsan eğitimci olmamalısın. bu herkes için geçerli(benim branşımdakiler de dahil)

Bi mucize olmalı, 5 yıl önce

Yemin ederim isyanınızda o kadar haklısınız ki. Bizim okuldaki şahsiyet de aynı böyle. Tek yaptığı okul koridorlarında elinde çay, kahve dolaşıp gevşeklik yapmak. Whatsapp'tan onun mesaj attığını görünce ifrit oluyorum. Daha ağzını hayra açtığını hiç görmedik. Ne zaman bir mesaj atsa bize bir yük bindiriyor. Sınıf Rehberlik planı hazırla, öğrenciye koçluk yap, anket yap, rapor yaz, form doldur, riba yap, dert dinle, maddi durumu olmayanı tespit et vs.. Okulda- il genelinde belirli gün olur onunla mı uğraşalım? Klüp çalışmalarıyla mı uğraşalım? Derse mi girelim? Hiç bilmiyorum eve geliyoruz yine işimiz bitmiyor..

Toplam 313 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi