104 net ve YDS C'ye AIM doğuda mı gelir?
reis açıklansın belli olur ama millet hata falan diyor esas mesele o ya iptal edilirse sınav
mümkün değil gelmez, aim bu netlere gelecek kadar ele ayağa düştü mü ya? dhmi'de çalışanlar şuan gülerek bakıyordur buna "adam 104 netle burayı hayal ediyor" diye. siz 4001 düz memurluk kadrolarına bakın, bir ihtimal orası gelebilir. yine de kesin değil. küçük bir şansınız ancak orada olabilir.
kadro madro ortada yok, açılan başlığa bak. ancak yukarıda yazdıklarım denir size.
reis açıklansın belli olur ama millet hata falan diyor esas mesele o ya iptal edilirse sınav hankpss, 4 ay önce - Alıntıya git
:)) Büyük ihtimalle asılsız o iddaalar, zaten sınavdan sonra kitapçıklarını görecekler.
mümkün değil gelmez, aim bu netlere gelecek kadar ele ayağa düştü mü ya? dhmi'de çalışanlar şuan gülerek bakıyordur buna "adam 104 netle burayı hayal ediyor" diye. siz 4001 düz memurluk kadrolarına bakın, bir ihtimal orası gelebilir. yine de kesin değil. küçük bir şansınız ancak orada olabilir. kadro madro ortada yok, açılan başlığa bak. ancak yukarıda yazdıklarım denir size. Geci, 4 ay önce - Alıntıya git
Eyvallah, bunu bir yorum olarak alıyorum.
Eyvallah, bunu bir yorum olarak alıyorum. fizyorex, 4 ay önce - Alıntıya git
aa gerginlik çıkmadı :D saygılar hocam :)
aa gerginlik çıkmadı :D saygılar hocam :) Geci, 4 ay önce - Alıntıya git
Gerek var mı hocam sınav öncesi gerginlik, sınav sonrası gerginlik.
1-2 avel dışında benim bir sıkıntım yok forumla
Sadece doğu mu olur diye sordum çünkü batı istiyorum ama daha her şey için erken dediniz sanırım
iptal icin bastiriyorlar haberiniz ola
iptal icin bastiriyorlar haberiniz ola sketchtoy, 4 ay önce - Alıntıya git
Keşke sen de iptal olsan :D Umuda bak ya
Sınav niye iptal edilsin? İptal edilen 1 tane bile soru yok. Boşa ümitlenmesin bence kimse.
Sınav niye iptal edilsin? İptal edilen 1 tane bile soru yok. Boşa ümitlenmesin bence kimse. Entropist, 4 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar düsük yapmıs iptal edin hemen, bir daha sınava gırecegız onlar yuksek alana kadar
Bence gelir,fizyoterapisttin sen sanirim.Meslegini seviyor musun bilmiyorum da daha mantikli.
Keşke sen de iptal olsan :D Umuda bak ya fizyorex, 4 ay önce - Alıntıya git
güzel kardeşim ben iptal olsun mı yazdım millet uğraşıyor yazdım illa küfür mü yemek istiyorsun ?
Bana gelse sahsen muhendislik yapmam.
güzel kardeşim ben iptal olsun mı yazdım millet uğraşıyor yazdım illa küfür mü yemek istiyorsun ? sketchtoy, 4 ay önce - Alıntıya git
Senin gibiler anca küfür eder zaten. Benim de zamanında sınavlarım kötü geçti ama onca insan emek vermişken sınava taş atmadım. Gerçekten iptal olacak sorular varsa araştırılır iptal edilir.
Her duydugun bos seyı her yerde soylemeyeceksin. Hadi bi kufur et de mahkemede cıyaklatayım seni. ayda 1-2k paranı alayım
Bana gelse sahsen muhendislik yapmam. E.R.W., 4 ay önce - Alıntıya git
Aynen hocam dhmi çok cazip
Senin gibiler anca küfür eder zaten. Benim de zamanında sınavlarım kötü geçti ama onca insan emek vermişken sınava taş atmadım. Gerçekten iptal olacak sorular varsa araştırılır iptal edilir. Her duydugun bos seyı her yerde soylemeyeceksin. Hadi bi kufur et de mahkemede cıyaklatayım seni. ayda 1-2k paranı alayım fizyorex, 4 ay önce - Alıntıya git
yemin ederim sizden bir cacık olmaz la abisi senden fazla netim var ben sınava taş mı atıyorum sen şaka mısın ? adamlar grup kurmus diyorum bende rahatsızım ha sen dava edeceksen ette burada hakaret ettiğin diğer başlıklarda millet seni dava ederse ciyaklarsın bolca
yemin ederim sizden bir cacık olmaz la abisi senden fazla netim var ben sınava taş mı atıyorum sen şaka mısın ? adamlar grup kurmus diyorum bende rahatsızım ha sen dava edeceksen ette burada hakaret ettiğin diğer başlıklarda millet seni dava ederse ciyaklarsın bolca sketchtoy, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben bana hakaret etmeyen kimseye hakaret etmedim. Hatta hakaret bile etmedim. Link at birlikte düşünelim olur mu? :)
Boş konuşmayı seven bi arkadaşsın ama burası benim konum. Seni burada istemiyorum
bence gelir. siralama onemli guler75, 4 ay önce - Alıntıya git
Eyvallah kardesim bakalım yaa
Çok net gelebilir, 2018 de 94 le 2019 da 93 küsuratla kapattı, 104 net muhtemelen yine bu puanlara