SAĞLIK BAKANLIĞI
EK PERSONEL ALIM KILAVUZUNU 20 EKİM SALI GÜNÜ AKŞAM ÖSYM YE TESLİMİNİ KARARLAŞTIRDIĞI İFADE EDİLİYOR...
AÇIKLAMAYI DA BAKAN SN. @drfahrettinkoca
Salı günü akşam yapacak...
Böyle bir şey gördüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum
Kamu Personeli Secme Sınavı tüm düzeylerde yapıldıktan sonra istidham sağlanacağını düşünüyorum... Az bi şey kaldı bekleyelim hep beraber.
SAĞLIK BAKANLIĞI EK PERSONEL ALIM KILAVUZUNU 20 EKİM SALI GÜNÜ AKŞAM ÖSYM YE TESLİMİNİ KARARLAŞTIRDIĞI İFADE EDİLİYOR... AÇIKLAMAYI DA BAKAN SN. @drfahrettinkoca Salı günü akşam yapacak... Böyle bir şey gördüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum Fell, 3 ay önce - Alıntıya git
4 gün kalmış 2020 lisans sonucuna durum çok net ortada boşuna ümit etmeyin lisans mezunuysanız Yaes1212, 3 ay önce - Alıntıya git
Yok ben kpss girdim zaten sıkınti syrecin bu kadar uzatilmasi ve bizlerin atama beklemesi. Cidden 1 aydir her sabah gozum burada atama varmi diye beklemekden kac gun uykusuzum. Ailem babam bugun haber varmi diye hergun soruyor. Surecin uzatilmasina yprulduk artik Nurse36, 3 ay önce - Alıntıya git
Bakanlığın herzmn yaptığı şeyler, alışin bunlara, 2018 biz atama beklerken ocakta başladılar alicz en yakın zamanda şubat mart oldu nisan sonunda alıma çıktılar, ondan onların dediklerini kaale alarak hayatı kendinize zehir etmeyin, ayrıca hayattaki sorunlar sıkıntılar ne yazıkki atanınca bitmiyor, daha başka daha ağır şeyler başlıyor, çoğu atanan bunu diyor zaten, ondan anı yaşayın kendinizi yıpratmayin, bu meslek için asla değmez
Bakanlığın herzmn yaptığı şeyler, alışin bunlara, 2018 biz atama beklerken ocakta başladılar alicz en yakın zamanda şubat mart oldu nisan sonunda alıma çıktılar, ondan onların dediklerini kaale alarak hayatı kendinize zehir etmeyin, ayrıca hayattaki sorunlar sıkıntılar ne yazıkki atanınca bitmiyor, daha başka daha ağır şeyler başlıyor, çoğu atanan bunu diyor zaten, ondan anı yaşayın kendinizi yıpratmayin, bu meslek için asla değmez Hayalperesthemşire, 3 ay önce - Alıntıya git
Evet haklisiniz hemde cok. Bu meslegi allah hayurli omur verdikce omur boyu gerceklestircez evet fakat bazi seyler icinde gercekler var. Bu meslegi atama var diye seciyorsun sevmek zorunda birakiliyorsun sonra oyle boylr surec de uzatilinca insanjn dayanas8 kalmiyot bi yerde. Cidden hergun babama ne diycem diye dusunuyorum ve bu 1 ayi gecti hemen hemen. Surec daha nereye kadar uzayacak cok fazla ihtiyac var beklenti var Nurse36, 3 ay önce - Alıntıya git
kim için yeteri kadar düşük puanla atandınız diyorsun? 80 üstü puanla atanmayı bekleyen onlarca önlisans branşı var. Olaylara bakış çerçeven çok DAR.
Ya siz hala burda neyin konusunu açıyorsunuz 4 gün sonra sonuçlar açıklanacak hala salı günü şöyle olacak böyle olacak yeteri kadar düşük puanlarla atandınız zaten Narkotım, 3 ay önce - Alıntıya git
yıl olmuş 2020 hala 80 puana çok puan diyenler 83 puanla aylardir bekliyoruz diyenler var. Arkadaşlar 90 puan ve altı her zaman dusuk puandir bunu anlayin artik eskisi gibi yatip yatip 60 70 net yapip atanma dönemi bitti
yıl olmuş 2020 hala 80 puana çok puan diyenler 83 puanla aylardir bekliyoruz diyenler var. Arkadaşlar 90 puan ve altı her zaman dusuk puandir bunu anlayin artik eskisi gibi yatip yatip 60 70 net yapip atanma dönemi bitti harun burak, 3 ay önce - Alıntıya git
ben 90 alti puanla atanamiyorlar demiyorum.Alinan puanlarin dusuk mu yuksek mi oldugu konusunda yorum yapiyorum.Elbette hemsireler 65 70 le atanmaya devam edecek ancak artik yuksek puandan kasıt 90 lar olmali 80 ler degil
ben 90 alti puanla atanamiyorlar demiyorum.Alinan puanlarin dusuk mu yuksek mi oldugu konusunda yorum yapiyorum.Elbette hemsireler 65 70 le atanmaya devam edecek ancak artik yuksek puandan kasıt 90 lar olmali 80 ler degil harun burak, 3 ay önce - Alıntıya git
Cok yanlis dusunuyorsunuz bence her bolum bu puanla atanmali. Herkes 4 yil vs 2 yil emek verip okudumu okudu. Emek verdimi emek verdi. Kpss 1 sen3 calis birak dahada calisma zaten 1 ay icinde unutacaksin yani hersey ezber ondan dolayi butun bolhmler atanmayi hak ediyor bu sadece bi gecis olmali. Meslek icra etmek kpss ile olmamali Nurse36, 3 ay önce - Alıntıya git
Puanların düşük kapatması arz talep meselesi, diyetisyen 5 bin kişi alsın nasıl puanlar düşüyor, hemşire 20 bin yerine 1000 kişi alsın nasıl 80 üstü kapatıyor, bunu herkes biliyor olmalı, 2020 lisans ile alım olucak , daha fazla lisansar özellikle hemşire ebe grubu 2018 düşük puanlarla atanamicak
Puanların düşük kapatması arz talep meselesi, diyetisyen 5 bin kişi alsın nasıl puanlar düşüyor, hemşire 20 bin yerine 1000 kişi alsın nasıl 80 üstü kapatıyor, bunu herkes biliyor olmalı, 2020 lisans ile alım olucak , daha fazla lisansar özellikle hemşire ebe grubu 2018 düşük puanlarla atanamicak Hayalperesthemşire, 3 ay önce - Alıntıya git
Alım ne zaman olacak acaba sonuç açıklandıktan sonra bakan inşallah bi açıklama yapar Yaes1212, 3 ay önce - Alıntıya git
Bazı yerler bakan yarın açıklama yapıcak diyor, 22 sinde lisans açıklanıyor cuma veya haftaya büyük ihtimalle haber gelir alıma çıkılır
Tek şey puanlar açıklanıp brans sıralamaları sonra açıklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o da hemen açıklanırsa sıkıntı olmaz lisanslar için