Adaletten başvuranlar puanlarını yazabilir mi benim 81 branş bazında sıralamayı nasıl
değerlendirmeliyiz sonuçta orada açıktan alımlar hariç değil değil mi
85, bursa bilecik antalya ısparta yazdım. ve evet o sıralamada sözleşmeliler yok diye biliyorum.
85, bursa bilecik antalya ısparta yazdım. ve evet o sıralamada sözleşmeliler yok diye biliyorum. esragokkaya, 3 ay önce - Alıntıya git
size gelir gibi sanrım bundan önce hiçbir yer olmadı mı puannız da iyiymiş aslında birkaç yer
83 84le kapattı
merkezi alım hariç çok başvuru yapamadım bir iki yer hariç. umarım sizin de olur bu alımda.
merkezi alım hariç çok başvuru yapamadım bir iki yer hariç. umarım sizin de olur bu alımda. esragokkaya, 3 ay önce - Alıntıya git
inşallah hocam olur der misiniz peki
kadrolular sıralamayın dahil edilmesin dendiğinde 510
inşallah hocam olur der misiniz peki iibfli hukukcu, 3 ay önce - Alıntıya git
hiç bilemeyiz ki, kim başvurdu kim başvurmadı...
bende 78 puanla bir umut yazdım bütün şehirleri
Arkadaşlar başvurular nereden yapılıyor takip edemedim
Başvuru geçti sonuçlar açıklanacak bugün Revenge881
açıklandı sonuçlar 86 ile kapatmış ......
Açamadım bir türlü sonuç sayfasını atayınbari, 3 ay önce - Alıntıya git
Ogm duyurularda var listeyi koymuşlar
Çok fazla başvuru olmuş ama 12 kişiyi almışlar. Başvursaydım üzülmezdim.
Yalnız merak ettiğim bir şey var bu 12 kişi sözleşmeli mi atanıyor yoksa kadrolu mu? Sözleşmeliyse ne kadar süreyle sözleşme yapıyorlar acaba?
1682 başvuru olmuş adaletten uuu
Çok fazla başvuru olmuş ama 12 kişiyi almışlar. Başvursaydım üzülmezdim. Yalnız merak ettiğim bir şey var bu 12 kişi sözleşmeli mi atanıyor yoksa kadrolu mu? Sözleşmeliyse ne kadar süreyle sözleşme yapıyorlar acaba? revenge881, 3 ay önce - Alıntıya git
merhaba ankarada hangi ilçeler olduğu ve maaşlar hakkında biligisi olan var mı ?
Sözleşmeli ve ilçeye veriyorlar. Kadro olayını bilmiyorum. evreka61, 3 ay önce - Alıntıya git
ben atandımda ilçeye verdigine eminmisiniz nerden ogrendiniz